0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Notebook Acer Nitro 5 15.6" FHD 144Hz, i5-10300H, 16GB, 1TB SSD, RTX2060, W10

 
15,6" herný notebook, procesor i5 10. gen. 4jadrový, pamäť 16 GB 2933 MHz DDR4, 1 TB SSD NVMe, grafika NV RTX 2060 6 GB, displej 15,6" Full HD IPS matný, USB 3.2, USB-C , RGB podsvietená klávesnica, Windows 10 Home, čierny.
 
Výrobca
Acer
Kód
40657169
Part No.
NH.Q7QEC.005
Popis produktu

Popis produktu

Herný notebook Acer Nitro 5 si ľahko poradí aj s najnovšími hernými titulmi a skvele zapadne do každého gamingového brlohu.

Pre vysoký výkon využíva 15,6" notebook 4jadrový procesor Intel Core i5-10300H, ktorý spoľahlivo uspokojí všetky vaše požiadavky. Obrazový výstup pre IPS displej s Full HD rozlíšením zaistí vysoko výkonná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 s 6 GB vlastnej pamäte. Operačná pamäť DDR4 2933 MHz s veľkosťou 16 GB vám poskytne dostatok výkonu aj pre náročné aplikácie. Notebook je vybavený novým bezdrôtovým pripojením Wi-Fi 6 s Bluetooth 5.1, snímačom odtlačkov prstov, čítačkou pamäťových kariet a klávesnicou s 4zónovým RGB podsvietením pre dokonalú atmosféru pri hre.

SSD jednotka PCIe NVMe s kapacitou 1 TB prináša ohromujúcu rýchlosť pri štarte aplikácií a načítaní systému aj dostatočný priestor pre ukladanie vašich dát. Nitro 5 je dodávaný s operačným systémom Windows 10 Home.

Objavte a vychutnajte si novú úroveň hrania s výkonným notebookom Nitro 5. V odolnom a decentnom prevedení sa schováva bleskovo rýchly displej IPS s rozlíšením FHD a rad pôsobivých technológií, ktoré vylepšia každý aspekt vašich hier.

Acer Nitro 5 2021

Špičková výbava

Ovládnite herný svet vďaka kombinácii výkonu procesora Intel® Core™ 10. generácie a najnovšej grafickej karty NVIDIA® Ge-Force RTX™. Nakonfigurujte si notebook prostredníctvom dvoch slotov pre jeden disk M.2 PCIe SSD a pevný disk HDD a až 32 GB pamäte DDR4 RAM na maximálnu rýchlosť i úložnú kapacitu.

Acer Nitro 5

Technológia NVIDIA RTX™

Herné notebooky GeForce RTX™ poháňa architektúra grafickej karty NVIDIA Turing™ a priekopnícka platforma NVIDIA RTX™. Počítajte s najrýchlejšími, najrealistickejšími hernými zážitkami vylepšenými umelou inteligenciou.

NVIDIA RTX

RTX™. Je to tu.

Najnovšia platforma RTX™ je až 6x výkonnejšia ako predchádzajúce generácie grafických kariet.

NVIDIA Turing™

Revolučná architektúra NVIDIA Turing™ spája sledovanie lúčov v reálnom čase, umelú inteligenciu a programovateľné tieňovanie.

Acer Nitro 5

Ray Tracing

Ray Tracing simuluje skutočné správanie svetla a prináša vám vykresľovanie v reálnom čase a vo filmovej kvalite.

Intenzívny obraz

Užite si hry s ešte väčšími detailmi vďaka ostrému obrazu 15,6palcového displeja IPS s rozlíšením FHD. Užite si plynulé hranie hier bez rozmazávania vďaka rýchlej obnovovacej frekvencii a dobe odozvy. Navýšili sme pomer obrazovky k telu na 80 % s tenkými, 7,02mm rámčekmi a poskytli živé farby vďaka 72 % gamutu NTSC a panelu s jasom 300 nitov.

Chladná hlava i pod paľbou

Technológia Acer CoolBoost™ umožňuje zvládnuť chladenie aj pri náročnom používaní vďaka dvom ventilátorom a štvoricou vetracích otvorov. Technológia CoolBoost™ zvyšuje rýchlosť ventilátora o 10 % a chladenie procesora a grafickej karty o 9 % v porovnaní s automatickým režimom. Sledujte a spravujte svoj systém v reálnom čase s rozhraním NitroSense, v ktorom je možné ovládať teploty, rýchlosti vetrákov a mnoho ďalšieho.

Acer Nitro 5

Kľúč k úspechu

Trochu si to ozvláštnite sa štvorzónovou klávesnicou RGB a získajte možnosť ovládať vnútorné procesy notebooku pomocou špeciálnej klávesy NitroSense Key. Klávesy WASD a šípky sú tiež podsvietené, takže sú lepšie vidieť, a vďaka zdvihu klávesov iba 1,6 mm je ich odozva prakticky okamžitá.

Acer Nitro 5

Prekonávanie zvukových hraníc

Lepší zvuk vychádzajúci z dvoch 2W reproduktorov vám zaistí náskok pred konkurenciou a hlbší pôžitok z hry. Vďaka technológii DTS: X® Ultra je zvuk čistý a ponúka možnosť simulácie priestoru, vďaka čomu budete počuť blížiaceho sa súpera s neuveriteľnou presnosťou.

Smrteľne rýchle pripojenie

Získajte náskok pri hraní online a prevezmite kontrolu nad svojou sieťou s pripojením Killer™ Ethernet E2600 a Intel® s riešením Wi-Fi 6.

Killer™ E2600

Pripojenie Killer E2600 automaticky detekuje, klasifikuje a uprednostňuje prevádzku v sieti a stará sa, aby vaše najdôležitejšie dáta bola odoslané rýchlosťou 1 Gb/s.

Intel® Wi-Fi 6

Vďaka novej technológii Wi-Fi 6 využívajúcej 160MHz kanály dokáže toto pripojenie dosiahnuť maximálnu teoretickú rýchlosť 2,4 Gb/s a špičkového výkonu.

Killer Control Center 2.0

Toto vzrušujúce nové rozhranie umožňuje hráčom a používateľom výkonných počítačov ľahko analyzovať, optimalizovať a ovládať sieťový výkon počítača.

Dostatok portov

Pripojte všetko svoje príslušenstvo k celeému radu portov, vrátane HDMI 2.0 a najnovšieho štandardu USB 3.2 s podporou zariadení 1. i 2. generácie.


Parametre

Parametre

Platforma
Intel
Typ CPU
Core i5
Model CPU
i5-10300H (2.50 - 4,50 GHz, 8MB, 4 jádra, 45W) Comet Lake
Typ pamäte
SO DDR4
Frekvencia pamäte (MHz)
2933
Veľkosť operačnej pamäte [GB]
16
Konfigurácia pamätí
2x 8 GB
Počet DIMM slotov
2
Počet voľných pamäťových slotov
0
Typ grafickej karty
Diskrétná
Grafická karta
NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6G-GDDR6
Pamäť grafickej karty (MB)
6144
Typ pevného disku
SSD M.2
Kapacita pevného disku
1 TB
Rozlíšenie
1920 x 1080 (Full HD)
Technológia panelu
IPS
Povrchová úprava displeja
Matná
Dotyková obrazovka
Nie
Zobrazovacia frekvencia (Hz)
144
Optická mechanika
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Áno
Zabudovaný mikrofon
Áno
Webkamera
Áno
LAN
Áno
WiFi
ax
Bluetooth
Áno
Bluetooth verzia
5.0
Podpora 4G/LTE
Nie
Numerická klávesnica
Áno
Podsvícená klávesnica
Áno
Touchpad
Áno
Trackpoint
Nie
Myš súčasťou balenia
Nie
HDMI výstup
Áno
DisplayPort výstup
Nie
VGA výstup
Nie
Počet konektorov USB 3.2 Type A
3
Thunderbolt
Nie
Dokovací konektor
Nie
Vstup pre mikrofón
Sdílený s výstupem pro sluchátka
Výstup pre slúchadlá
Áno
Typ zdroja
180W
Kapacita baterie (Wh)
57
Výdrž (h)
9
Operačný systém
Windows 10 Home
Čítačka odtlačkov prsta
Nie
Slot pre bezpečnostný zámok
Áno
Farebné prevedenie
Čierna
Materiál šasi
Plast
Rozmery š x v x h (mm)
363 x 23,9 x 255
Hmotnosť (kg)
2,3
Brašna
Nie
Dĺžka záruky pre IČO (mesiace)
24
Dĺžka záruky (mesiace)
24
Záručný servis
2 roky CAR / collect and return /