0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Alarm Ajax Starter Kit bezdrátový GSM/IP alarm + PIR + magnet + ovladač

Doprava zadarmo

 
Komplexný bezpečnostný zabezpečovací systém Ajax. Tento bezpečnostný systém predstavuje konkurenciu bezpečnostným systémom Jablotron či Paradox.

 
Výrobca
Ajax
Kód
7502200
Part No.
AJAX 7564
Popis produktu

Popis produktu

Zabezpečovací systém Ajax - štartovací balíček - certifikovaná najvyššou bezpečnostnou triedou 2.

Ajax Hub riadi každé zariadenie zapojené do komplexného zabezpečovacieho systému Ajax. Monitoruje a kontroluje zariadenia v sieti a zbiera dáta za pomoci šikovného protokolu Jewellery. Hub analyzuje hrozby, filtruje falošné poplachy a upozorňuje na akékoľvek skutočné nebezpečenstvo. Dodatočná ochrana proti sabotáži robí AJAX hub nenapadnuteľným bezpečnostným prvkom vo Vašej domácnosti. Ajax Hub "centrálny mozog" bezpečnostného systému Ajax monitoruje komponenty v bezdrôtovej sieti a zbiera dáta prostredníctvom unikátneho protokolu Jewellery. Bedo Ajax Hub analyzuje hrozby, filtruje falošné poplachy a upozorňuje na akékoľvek nebezpečenstvo, je tak prvým skutočným krokom na ceste za dosiahnutím chytrej a bezpečnej domácnosti.

7502200

Ajax MotionProtect je detektor pohybu, ktorý zachytí každý krok narušiteľa. Detekuje už prvý krok narušiteľa v stráženom priestore, pričom spoľahlivo ignoruje pohyb domácich maznáčikov, prievan a ďalšie príčiny falošných poplachov.

Ajax SpaceControl je bezdrôtovou kľúčenkou pre jednoduché ovládanie systému s tiesňovým tlačidlom. Umožňuje jednoduché a intuitívne ovládanie zabezpečovacieho systému stlačením tlačidla. V krízovej situácii možno taktiež diskrétne spustiť tichý poplach tiesňovým tlačidlom.

Ajax DoorProtect je univerzálny detektor otvorenia okien a dverí. Vďaka miniatúrnym high-end senzorom a bezdrôtovej komunikácii umožňuje zabezpečenie okien a dverí na niekoľkých podlažiach budovy.

Komplexný zabezpečovací systém Ajax je predovšetkým certifikovaným zabezpečovacím systémom podľa normy STN EN 50131, ktorý spĺňa požiadavky pre 2. stupeň zabezpečenia - čo je záruka vysokej úrovne zabezpečenia, kvality a spoľahlivosti. Nadčasový a moderný dizajn komponentov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitných a odolných materiálov. Široké možnosti pre rozšírenie systému až na 100 bezdrôtových prvkov a pripojenie až 10 IP prehľadových kamier.

Modularita a otvorenosť systému s možnosťou napojenia komponentov tretích strán, alebo napojenie komponentov AJAXu do systémov tretích strán. Vďaka bezdrôtovému relé modulu AJAX WallSwitch je možnosť pripojenia napr. El. brány, el. brán, osvetlenie a ďalších spotrebičov v rámci domácnosti, ktoré následne môžeme ovládať z mobilnej aplikácie Bedo AJAX (dostupná pre iOS a Android v ČJ). Dlhá životnosť batérie (až 7 rokov) v bezdrôtových prvkoch. Jednoduchá inštalácia a nastavenie systému prostredníctvom sprievodcu v mobilnej aplikácii. Bezkonkurenčný pomer kvality, spoľahlivosti a technologickej vyspelosti produktov ku obstarávacej cene.

7502200

Špecifikácie:

Pripojenie: GSM (850/900/1800/1900 MHz), Ethernet
Komunikačný protokol: Jewellery (868.0-868.6 MHz)
Prevádzková vzdialenosť: Maximálne 2,000 m (6,552 ft) (v otvorených priestoroch)
Záložné batéria: Li-Ion 2 Ah (výdrž batérie až do 15 hodín)
Aplikácia dostupná pre systémy: iOS 7.1 alebo novší, Android 4.1 alebo novší
Video ochrana s kamerami: Video kamery s RTSP
Maximálny počet užívateľov: 50
Maximálny počet pripojených zariadení: 100
Ochrana proti sabotáži: Áno
Prevádzková teplota: 0 ° С až 50 ° С
Výkon rádiového signálu: 25 mW
Napájanie: 110-250 V AC
Rozmery: 62.7 x 162.7 x 35.9 mm
Hmotnosť: 320 g

Obsah balenia:

1 x Hub - Mozog zabezpečovacieho systému Ajax
1 x Detektor pre ochranu dverí a okien Ajax DoorProtect
1 x Detektor pohybu Ajax MotionProtect
1 x Bezpečnostné kľúčenka Ajax SpaceControl
1 x Múdra aplikácia pre správu systému na iOS & Android teraz zadarmo!

Stránky o produkte:

https://ajax.systems/

Parametre

Parametre