0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Glóbus Albi KČ 2.0

 
Interaktívny svietiaci glóbus Albi. Kompatibilný s Albi ceruzkou. Overte si svoje znalosti v zábavných kvízoch a hrách. Mnoho informácií o takmer 200 krajinách sveta a hymny všetkých štátov sveta. Vyvinutý v spolupráci s odborníkmi v oblasti geografie.
 
Výrobca
Albi
Kód
6909930
Part No.
15816
Popis produktu

Popis produktu

Preskúmajte celý svet s interaktívnym svietiacim glóbusom od Albi. Zistite o krajinách a mestách to, čo vám bežný globus nepovie. Overte si svoje znalosti v zábavných kvízoch a hrách. Určite oceníte, že môžete glóbus využiť aj ako lampičku. Najnovšie nájdete na podstavci jednoduchý ovládací panel.

Chytrý glóbus 2.0

Nebeský glóbus údajne používal už slávny matematik, fyzik a astronóm Archimedes v 3. storočí pred naším letopočtom. Asi by ho nikdy nenapadlo, že raz bude taká kartografická pomôcka aj hovoriť. Pomocou Albi ceruzky môžete interaktívne glóbus rozrozprávať a dozviete sa mnoho užitočných a zaujímavých informácií o takmer 200 krajinách sveta. Dozviete sa o nich dôležité fakty, hlavné mestá, niečo o danej populácii, politickej geografii a veľa ďalších informácií. Albi ceruzka nie je súčasťou balenia.

Veselé kvízy a hry

Nechýbajú ani zábavné hry a kvízy v dvoch obtiažnostiach, ktoré overia vaše získané znalosti. Svietiaci glóbus bol vyvinutý v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti geografie. Vďaka tomu sú dáta použité pre glóbus čo možno najpresnejšie a najaktuálnejšie. Glóbus obsahuje vyše 1 800 zvukových stôp. Audio súbor ku glóbus je zadarmo na stiahnutie tu. Súčasťou balenia nie je AC / DC adaptér. Možno využiť adaptér, ktorý ste zakúpili v balení s Albi ceruzkou.

Špecifikácie

  • Značka: Albi
  • Model: 2.0
  • Určenie: interaktívny glóbus
  • Jazyk: čeština
  • Počet hráčov: 1+
  • Vhodné pre deti: 6+
  • Mierka: 1: 42 000 000
  • Výška: 41 cm
  • Priemer: 30 cm

Obsah balenia

  1. 1x glóbus s politickou mapou a opisom v českom jazyku
  2. 1x podstavec
  3. 1x rameno / poludník
  4. 1x nevymeniteľná osvetľovacia jednotka
  5. 1x USB kábel vrátane prepínača
  6. 1x návod na použitie a bezpečnostné pokyny

Parametre

Parametre

Rozdelenie
Knihy

Príslušenstvo