0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hrací set Albi Šijací stroj

 
Prenosný šijací stroj z kolekcie Albi Crafts je určený pre malé návrhárky od 6 rokov. Vybavený chráničom prstov. Zvládne 7 rôznych stehov a oceníte aj možnosť voľby 2 rýchlostí šitia.
 
Výrobca
Albi
Kód
6954877
Part No.
30084
Popis produktu

Popis produktu

Prenosný šijací stroj z kolekcie Albi Crafts je určený pre malé návrhárky od 6 rokov. Malé krajčírky si tak môžu ušiť oblečky pre svoje bábiky. Pre bezpečnosť detí je vybavený chráničom prstov. Vďaka spodnej nite dokáže šiť pevný steh, zvládne 7 rôznych stehov. Pokiaľ so šitím začínate, oceníte aj možnosť voľby 2 rýchlostí šitia.

Albi Crafts

Stroj sa ovláda prostredníctvom pedálu nôh (ale aj rúk). V návode nájdete nápady aj na pár strihov. Súčasťou sú aj trendy látky. V neposlednom rade si šijací stroj môžete ozdobiť podľa svojich predstáv. Šijací stroj má približne 20 cm šírku, 19 cm výšku a 10 cm hĺbku. Šijací stroj je na 4 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Šijací stroj nie je možné pripojiť do elektrickej siete pomocou kábla. Náhradné ihly k šijaciemu stroju môžete zakúpiť v galantérii – veľkosť 90/14 alebo 80/12.

Upozornenie: jedná sa o detský šijací stroj, od ktorého sa nedá očakávať výkon klasického šijacieho stroja – nie je teda možné prešívať vo viacerých vrstvách silné látky typu džínsoviny. Pri šití štandardnej látky (súčasťou setu) bez problémov zvládne 4 vrstvy.

Špecifikácie

  • Značka: Albi
  • Určenie: detský šijací stroj
  • Vhodné pre deti: 6+
  • Napájanie: 4x AAA batérie
  • Rozmery stroja: 20 x 19 x 10 cm
  • Hmotnosť balenia: 1,41 kg
  • Rozmery balenia: 26 x 31 x 12,5 cm

Parametre

Parametre

Vhodné od
6 rokov