0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Mobilný telefón Apple iPhone 7 128GB stříbrný

 
Mobilný telefón Apple iPhone 7 128GB stříbrný
iPhone 7 dramaticky rozvíja najdôležitejšie aspekty iPhonu.
Má nový vyspelý 12 MPx fotoaparát.
Najvyšší výkon a najdlhšiu výdrž batérie zo všetkých iPhonov.
Stereo reproduktory, ktorých zvuk ťa pohltí.
Najjasnejšie, najfarebnejšie displej iPhonu.
 
Výrobca
Apple
Kód
75088232
Part No.
MN932CN/A
Popis produktu

Popis produktu

iPhone 7 dramaticky rozvíja najdôležitejšie aspekty iPhonu. Má nový vyspelý 12 MPx fotoaparát. Najvyšší výkon a najdlhšiu výdrž batérie zo všetkých iPhonov. Stereo reproduktory, ktorých zvuk ťa pohltí. Najjasnejšie, najfarebnejšie displej iPhonu. Odolá postriekaniu a vode vďaka vodeodolnosti IP67. A po všetkých stránkach rovnako presvedčivo aj vyzerá. Toto je iPhone 7.

iPhone 7

Znesie kvapku vody i more obdivu

iPhone 7 sa dostáva na novú úroveň inovácie a precíznosti. Telo je odolné proti postriekaniu a vode. Tlačidlo plochy je od základu prestavané. A nová unibody konštrukcia iPhonu 7 s bezšvovým zaoblením sa rovnako dobre držia aj vyzerá.

Touch ID

Vysoko vyspelým snímačom odtlačkov prstov Touch ID, ktorý je rýchlejší než kedy predtým, iPhone ľahko a bezpečne odomkneš.

Úplne nový fotoaparát vyšiel na svetlo

iPhone je najobľúbenejší fotoaparát na svete. Teraz sme ho trošku prestavali-pridali optickú stabilizáciu obrazu, clonu f/1,8 a šesťčlenný objektív. Takže robí ešte lepšie fotky a videa pri slabom svetle. A pretože zachytáva farby v širokom rozsahu, fotky a Live Photos z neho vychádzajú ešte živšie.

Optická stabilizácia obrazu

Optickú stabilizáciu obrazu, ktorá zabraňuje rozmazaniu spôsobenému pohybom a chvením rúk, teraz okrem iPhonu 7 Plus má aj iPhone 7. Snímač pomáha objektívu kompenzovať aj nepatrné pohyby, takže fotoaparát môže pracovať až s trikrát dlhšou expozíciou než na iPhonu 6s.

Clona f/1,8

Väčšia clona prepustí na snímač fotoaparátu až o 50 percent viac svetla než na iPhonu 6s, čo ďalej prispieva k fantastickým záberom pri slabom svetle. A novým šesťčlenným objektívom zachytáva fotoaparát ešte priezračnejšia, detailnejšie vykreslené zábery.

Čtyřdiodový True Tone blesk

Štyri inteligentné LEDky svieti o 50 percent silnejšie ako na iPhonu 6s. Blesk sa prispôsobuje farebnej teplote prostredia, a pomáha tak dosahovať ostrejších, lepšie nasvietených fotiek.



Videá filmových kvalít

Optická stabilizácia obrazu a zbrusu nový objektív s clonou f/1,8 sa stará o to, aby na iPhonu 7 lepšie vychádzala aj videá z tmavších prostredie. 12 MPx fotoaparát nahráva videá v rozlíšení až 4K. Takže veľkolepé okamihy natočíš tak veľkolepo, ako si zaslúži-aj pri slabom svetle.

Nový 7MP fotoaparát namierený na teba. Zakoukej sa do svojich selfie.

Kamera FaceTime HD má nielen vyššie rozlíšenie, ale taky zachytáva široký rozsah farieb. Takže tvoje selfíčka budú ostrejšie a živšie. Zlé svetlo? Retina Flash sa prispôsobí okolitému osvetlenie, aby pleťové tóny v zábere vyzerali prirodzene. A neodolateľne.

Mozog každej operácie. Múdrejší obrazový procesor

Ako môže byť fotoaparát iPhonu 7 tak presvedčivý? Jeho mozgom je vylepšený obrazový signálový procesor Apple zabudovaný v čipe A10 Fusion. Pri obstaraní fotky alebo videá prebehne v ISP cez 100 miliárd operácií. A vďaka algoritmom strojového učenia môžeš počítať s tým, že výsledné snímky urobia dojem. Medzi ďalšie vylepšenia patrí rýchlejší zaostrovanie, lepšie lokálne mapovanie tónov a vyváženie bielej.

Fotky pre iOS. Zaostrené na spomienky.

Takýto pohľad na svoje fotky ešte nepoznáš. Nástroje vo fotkách tí pomôžu hľadať, zdieľať a spracovávať fotky úplne novými spôsobmi. A funkcia Spomienky vyspelou vyhľadávací technológiou organizuje fotky do albumov a filmov, ktoré ti urobia radosť aj bez akejkoľvek prípravy.

Prakticky všetko na iPhonu ožíva na jeho displeji. Na ňom si prezeráš fotky, správy, videá i nespočet ďalších vecí, ktoré ti vypĺňajú deň. Displej iPhonu 7 používa rovnaký farebný priestor ako digitálny kina, takže sa na všetko budeš pozerať v podstatne jasnejších a živších farbách. Pretože všetci si zaslúžime trochu rozžiariť deň.

Viac farieb, vernejšie podanie

Retina HD displej s novým, širším farebným gamutom zobrazuje farby v kinematografické kvalite a má najlepšie správu farieb zo všetkých smartphonov. Obraz sa vykresľuje z viac odtieňov farebného spektra. Na obrazovke tak vidíš vernejšie zobrazenie skutočnosti. Nech si vyberáš šaty, alebo prezeráš Live Photos z trópov, farby budú presne také ako na vlastné oči.

3D Touch ešte šikovnejší

iPhone reaguje na prítlak decentné hmatovou odozvou. Takže efekt technológia 3D Touch nielen vidíš, ale taky cítiš. V iOS 10 na iPhonu 7 je integrácia 3D Touch prepracovaná do hĺbky. Práca so Správami, Kalendárom, Mailom a ďalšími aplikáciami je tak šikovnejší a pohotovejší.

iPhone 7 jede na najvýkonnejším čipe, aký sa kedy vo smartphonu objavil. Je nielen rýchlejší než akýkoľvek predchádzajúci iPhone, ale taky úspornejšie. Čip A10 Fusion je totiž postavený na úplne novej architektúre, ktorá podáva väčší výpočtový výkon, keď ho potrebuješ, a viac šetrí batériu, keď ho nepotrebuješ. Na iPhonu s vôbec najdlhšou výdržou batérie môžeš pracovať dvakrát rýchlejšie ako na iPhonu 6 a každým nabitím získaš viac času.

iPhone má prvýkrát stereo reproduktory

S dvakrát silnejším zvukovým výstupom ako iPhone 6s a s väčším dynamickým rozsahom. Nech počúvaš hudbu, sleduješ videa, alebo voláš s hlasitým odposluchom, iPhone 7 hrá na plné pecky.



Parametre:

Displej
Veľkosť displeja: 4,7"
Rozlíšenie displeja: 1323 x 750 px
Typ displeja: IPS
Retina: áno
3D Touch displej: áno
Výkon
Operačný systém: iOS
Čipová sada: Apple A10 Fusion
Frekvencia procesora (GHz): 2,33 GHz
Počet jadier procesora: 4 x
Veľkosť RAM: 2 GB
Senzory: & nbsp; & nbsp; & nbsp;
G-senzor
Senzor priblíženia
Senzor okolitého svetla
Digitálny kompas

Parametre

Parametre

Rozlíšenie (pix)
1334 x 750
Kapacita baterie (mAh)
1960
Operačný systém
iOS
Farebné prevedenie
Strieborná
Rozmery v x š x h (mm)
138 x 67 x 7,1
Hmotnosť (g)
138
Slot pro paměťovou kartu
Nie je
Frekvencia procesora (GHz)
2,3
Fotoaparát - zadné / predné (MPx)
12/7
Veľkosť displeja
4" - 4.8", 4.7"
Dual SIM
Nie
Počet jadier procesora
4x
Rozdělenie
Smartphone
Typ telefónu
Dotykový
Interná pamäť (GB)
128
Operačná pamäť (GB)
2

Príslušenstvo