0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Hodinky Apple Watch Series 6, 44 mm, zlatý hliník

 
Hodinky Apple Watch Series 6, 44 mm, zlatý hliník
Chytré hodinky, 44mm ciferník. 1,78" Retina LTPO OLED displej, rozlíšenie 448 x 368 px, 326 PPI. Chipset Apple S6, čip W3, 2x ARM Cortex-A53 MPcore, 32GB interná pamäť, 1GB RAM. SOS, HRM, SpO2. Podpora NFC, Wi- Fi, Bluetooth a eSIM. 5 ATM. Zlatá / ružová.
 
Výrobca
Apple
Kód
74010589
Part No.
M00E3HC/A
Popis produktu

Popis produktu

Chytré hodinky Apple Watch Series 44mm prinášajú okrem špičkového výkonu a prvotriedneho dizajnu i celý rad parádnych funkcií. Plynulú prácu hodiniek zaručí čipová sada Apple S6 s čipom Apple W3 s 2 jadrami ARM Cortex-A53 MPcore. Prepínanie medzi aplikáciami, ich spustenie a práca s nimi bude úplne bezproblémová, pohodlná a hlavne bleskurýchla. Interná pamäť s kapacitou 32 GB príde vhod pre aplikácie, hudbu a ďalšie súbory. Výdrž batérie týchto chytrých hodiniek je až 18 hodín pri bežnom používaní, takže vás nikdy nenechajú v štichu.

Užívateľsky prívetivé prostredie v podobe operačného systému watchOS 7 má jednoduché ovládanie a intuitívne sa prispôsobí vašim potrebám. Retina LTPO OLED displej s 1,78" uhlopriečkou a s rozlíšením 448 x 368 px vám zobrazia najrôznejšie informácie podľa aktuálnej potreby. Všetko si funkčne i graficky prispôsobíte presne podľa svojho gusta vďaka širokému spektru možných ciferníkov, ktoré ponúkajú odlišné možnosti používania.

Parádnou funkciou týchto chytrých hodiniek je bezpochyby možnosť volania skrze spárovaný telefón. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Apple Watch Series 6 sú totiž schopné komunikácie s operačným systémom iOS vďaka svojej rozsiahlej konektivite pomocou WiFi, Bluetooth či NFC. Zo zariadenia značky Apple vám samozrejme budú chodiť notifikácie zo sociálnych sietí či rôznych aplikácií a Hudobný prehrávač sprístupní ovládanie vášho playlistu bez potreby vyťahovať telefón. K volaniu však vôbec nepotrebujete telefón vďaka podpore eSIM, kedy odpadá nutnosť priamo vkladať fyzickú SIM kartu do príslušného slotu, ale stačí si vytvoriť virtuálny SIM profil.

Vyberte si z desiatok tréningov, ako je behanie, chôdza, joga, plávanie, jazda na bicykli, vysoko intenzívny intervalový tréning (HIIT) alebo tanec. Stačí zdvihnúť zápästie a hneď vidíte dôležité informácie – vzdialenosť, tempo, odplávané bazény, kadenciu, spálené kalórie alebo tepovú frekvenciu. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Šikovný krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Hodinky na mape aj zaznamenajú vašu trasu a stále aktívny výškomer vám pri výstupe i zostupe ukáže zmeny nadmorskej výšky.

V neposlednom rade vám budú hodinky monitorovať aj VO2 Max. Jedná sa o skvelý spôsob, ako ukázať, že ste naozaj vo forme. VO2 max meria objem kyslíka, ktorý spotrebujete pri cvičení na vašej maximálnej kapacite. Nemeria teda množstvo kyslíka ako také, ale skúma, ako sa správa vaše telo pri veľkej záťaži. Túto špeciálnu analýzu využívajú kluby hokejovej NHL počas Scouting Combine tesne pred draftom talentov a slúži ako hlavný ukazovateľ fyzickej zdatnosti jednotlivých mladíkov.

Oproti Apple Watch SE podporujú chytré hodninky Apple Watch Series 6 funkciu SpO2 (oxymeter), ktorá vyjadruje úroveň saturácie kyslíkom v krvi. Hlavnou funkciou hemoglobínu (Hb) v ľudskom tele je transport kyslíka z pľúc do tkanív a odstraňovanie oxidu uhličitého. SpO2 značí pomer hemoglobínov s kyslíkovou väzbou k celkovému množstvu Hb v krvi. Jedná sa o veľmi dôležitý zdravotný faktor, pretože vysoko variabilná hladina kyslíka v krvi môže znamenať spánkovú apnoe či iné vážne ochorenie.

Splnili ste dnes svoje ciele?

Zvládnete splniť výzvu s Apple Watch Series 6? Cvičte a hýbte sa každý deň a úspešne absolvujte všetky denné úlohy. Sledujte na hodinkách aj dosiahnuté výsledky svojich kamarátov, ktorí sú tou najlepšou motiváciou pre každodennú prácu a úspechy. Navzájom sa tak môžete povzbudzovať k lepším výsledkom. Prebuďte v sebe zdravú súťaživosť, hecujte sa s priateľmi a spoločne dosiahnite svoje ciele.

Získajte personalizované koučovanie – mať na ruke Apple Watch znamená mať pri sebe v neustálej blízkosti aj osobného trénera. Za splnenie niektorého z vytýčených cieľov vás Apple Watch Series 6 vždy pochvália. Naviac urobia všetko pre to, aby vaše zámery boli uvedené do praxe. Nenechajú vás tak v štichu a vďaka nim zvládnete uskutočniť všetky svoje výzvy. K ešte lepším výsledkom vás potom vybičujú obľúbené podcasty alebo hudba, vrátane 70 miliónov skladieb v Apple Music.

  • Kalórie – hodinky sledujú kalórie, ktoré spálite pri aktivite. Zaznamenávajú všetky druhy pohybu – chôdzu, upratovanie, hranie s deťmi atď. Tak buďte aktívnejší a žite zdravšie.
    Cvičenie – hodinky ukazujú, koľko minút dynamickejšej aktivity už máte za sebou. Môžete behať, dať si rýchlu prechádzku alebo si dať tréning s aplikáciou cvičenia.
    Státie – Neseďte, každú hodinu sa aspoň na minútu postavte a natiahnite sa. Uvidíte, že sa hneď budete cítiť lepšie.

Pretože zdravie máte len jedno

Apple Watch Series 6 vás inšpirujú k zdravšiemu životnému štýlu. Informovať vás budú o všetkom dôležitom a povzbudí vás k dodržiavaniu zdravých návykov. Vie sledovať srdcový rytmus a upozorní vás na jeho nepravidelnosť. Nazbierané dáta potom môžete konzultovať so svojím lekárom.

SOS

Keď ide o život, tak hrá úlohu každá sekunda. Preto vám Apple Watch automaticky privolajú pomoc tiesňovým volaním, keď je najhoršie. Ako hodinky spoznajú, že práve potrebujete pomoc? Vstavaný akcelerometer a gyroskop indikuje, že ste práve prudko upadli a nemôžete sa hýbať. Týmto spôsobom tak hodinky spoznajú, že ste skutočne v núdzi a že majú zavolať záchranárov. Keď ste pri zmysloch a nachádzate sa v núdzovej situácii, stačí podržať bočné tlačidlo pre privolanie pomoci, ktorá tak dorazí oveľa skôr.

Čistota pol života

Medzi prstami a lakťom je až 10 miliónov baktérií a pod 1 nechtom môžu byť až 3 milióny baktérií. Pritom 99 % zo všetkých choroboplodných zárodkov je možné dôkladne očistiť z rúk správnu hygienou, ktorá začína u umývania, utieranie a sušenie rúk. Nechajte si od Apple Watch series 6 odpočítať odporúčaných 20 sekúnd pri umývaní rúk a bráňte sa tak proti rôznorodým vírusom a baktériám.

Na sluch je dobré sa spoľahnúť

Sluch je pre nás veľmi dôležitý zmysel, bez ktorého je ľudské konanie oveľa zložitejšie. K štandardnej ušnej hygiene samozrejme patrí aj prevencia poškodenia sluchu. Rôzni lekári a ďalší odborníci na ľudské zdravie sa zhodujú, že 85decibelový objem hluku je hranicou, ktoré by nemalo byť ľudské ucho vystavené po dlhšiu dobu. Zakaždým keď je táto hranica prekročená, tak od Apple Watch dostanete jemné haptické upozornenie na nebezpečne vysokú hladinu hluku.

Menštruácia nie je tabu

Menštruácia je veľmi dôležitý prejav univerzálneho životného rytmu, ktorý je často väčšmi sa pripodobňovať ku generálnemu upratovaniu, keďže každý mesiac odchádza z ženského tela neoplodnené vajíčko s množstvo nepotrebného balastu. Správny menštruačný cyklus má potom za následok spomalené starnutie, čo je aj dôvod, prečo sú ženy v seniorskom veku mentálne, fyzicky i psychicky zdatnejšie. Menštruačný cyklus dokáže prezradiť naozaj veľa o vnútornej (ne)rovnováhe ženy, preto je potrebné svoj cyklus poznať a vedieť ho popísať. Sledujte na svojich Apple Watch svoj menštruačný cyklus, nájdite vnútornú rovnováhu a ukážte všetkým, že ste silná osobnosť.

Jesť, meditovať a milovať

Stres má na svedomí mnoho zdravotných problémov, ako je napríklad bruxizmus od nervózneho škrípania zubov, verbálne aj sluchové halucinácie, silnejšie alergické reakcie či poruchy pozornosti. Zároveň stres zvýši hladinu kortizolu v tele, čo má za následok väčšiu chuť na potraviny bohaté na tuky a cukry – väčšie riziko obezity či cukrovky.

Práve v tomto ohľade vám pomôže aplikácia Dýchanie, ktorá vás naučí správne aplikovať rôzne dychové a meditačné cvičenia pre uvoľnenie psychickej záťaže či na upokojenie tela i mysle po športovom výkone. Vkusné animácie a jemné vibrácie do ruky vás prevedú sériou hlbokých nádychov a naučí vás pracovať so svojím tepom. To vám pomôže počas dňa lepšie zvládať stresové situácie a tým posilníte svoje telo, zdravie i svojho ducha.

Spánok

Napriek prevažne útlmovému charakteru spánku sa v jeho priebehu vyskytujú časové úseky, kedy mozog intenzívne pracuje. Spánok nám zaberie približne tretinu života a je potrebný pre fungovanie psychických funkcií, ako je myslenie, rozhodovanie, pamäť, ale aj zrak či iné vnemy. Rušenie, neumožnenie či nízka kvalita spánku má devastujúce účinky na ľudský organizmus, ktoré vedú na mnohé psychickým i fyzickým ťažkostiam. Navyše počas dňa dochádza k hromadeniu odpadových produktov v mozgu, ktoré vedie k zníženiu jeho funkcie. Spánok potom v kľudovom stave umožní čistenie mozgu – konsolidáciu pamäti.

Nová aplikácia Spánok monitoruje, ako spíte. Hodinky tak budú detekovať, kedy zaspávate a či ak sa nachádzate vo fázou ľahkého, hlbokého alebo REM spánku. Analyzovať budú tiež dobu, kedy ste hore, či kvalitu vášho dychu. Apple Watch series 6 tak dokážu diagnostikovať hneď niekoľko najbežnejších porúch spánku a ponúkajú návrhy na ich riešenie.

Podpora eSIM

S podporou eSIM odpadá nutnosť priamo vkladať SIM kartu do príslušného slotu, pretože umožňuje vzdialené poskytovanie SIM. Táto revolučná technológia postupne nahrádza plastové SIM karty pre chytré hodinky, tablety a mobilné telefóny alebo múdre autá. Zásadná zmena spočíva v zabudovaní čipu SIM karty priamo do Apple Watch series 6, na ktoré nahráte virtuálny SIM profil a z hodiniek následne môžete volať či písať textové správy.

Apple Pay

Zaplaťte kávu, nové topánky alebo nákup v supermarkete. Podpora NFC znamená, že už nemusíte zložito loviť karty z peňaženky. Stačí vám len Apple Watch series 6 a dostatočný zostatok na účte. Vyhnete sa teda stláčaniu tlačidiel na termináli alebo odovzdávania hotovosti. Apple Pay používa pri platení špecifické číslo zariadenia a jedinečný kód transakcie. Číslo platobnej karty sa na zariadení ani na serveroch Apple nikdy neukladá a ani sa neodovzdáva obchodníkom. Nákup pomocou Apple Pay je tak o poznanie rýchlejší a ďaleko bezpečnejší ako platba bežnou kartou. Apple Pay používa 2aktorové overovanie pomocou Face ID alebo Touch ID.

Hlavné prednosti

  • Chytré hodinky Apple Watch Series6 sú plne kompatibilné s operačnými systémami Apple macOS a iOS
  • Celý rad exkluzívnych remienkov – farebných, silikónových, reflexných a mnoho ďalších
  • Chytré koučovanie pre športovcov z akéhokoľvek odvetvia (atletika, futbal, hokej, tenis, surf, plávanie či bicyklovanie)
  • VO2 Max slúži ako ukazovateľ zdatnosti – meria objem kyslíka, ktorý spotrebujete pri cvičení na vašej maximálnej kapacite
  • Tieto hodinky sú vodeodolné do hĺbky 50 m (5 ATM), takže sa skvele hodia pre monitorovanie vodných aktivít
  • Hodinky majú puzdro zo 100 % recyklovaného anodizovaného hliníka
  • Potešia aj štandardné hodinkové funkcie, ako kalendár, deň v týždni, mesačné fázy, chronograf, duálny čas, stopky, budík, osvetlenie, dátum a 24 hodinový režim
  • Apple Watch series 6 prináša intuitívnu možnosť ovládania vášho telefónu na diaľku
  • Samozrejmosťou sú notifikácie z mobilu, či už pôjde o upozornenie zo sociálnych sietí či z obľúbenej aplikácie
  • Podpora eSIM – vďaka zabudovanému čipu SIM v útrobách hodiniek už do nich nepotrebujete vkladať fyzickú SIM kartu
  • Každú cestu zvládnete, pretože majú Kompas aj GPS modul
  • Ukazovateľ výškomera sa skvele hodí pri náročných výpravách do hôr – pri rýchlych zmenách nadmorskej výšky pomôže barometer s veľkou presnosťou
  • Dôležitý akcelerometer, z ktorého ťaží mnoho funkcií a aplikácií
  • Funkcia gyroskopu pozbiera presnejšie dáta
  • Múdra funkcia monitorovania menštruačného cyklu pomôže ženám nájsť rovnováhu, spoznať svoje telo i vylepšiť svoj životný štýl
  • Podpora NFC – nákup pomocou Apple Pay je rýchlejší a ďaleko bezpečnejší ako platba bežnou kartou
  • Funkcia SOS odosiela v prípade potreby vašu polohu núdzovým kontaktom a záchranárom zobrazí vaše ID
  • Funkcia Spánok zhromaždí dáta o kvalite vášho spánku – detekuje fáze spánku, hodnotí kvalitu dychu a diagnostikuje poruchy spánku
  • Aplikácia Dýchanie kontroluje hladinu vášho stresu a pomáha vám s uvoľnením psychickej i fyzickej záťaže
  • Hodinky sú skvelým bezpečnostným prvkom pre užívateľov, ktorí trpia bradykardiou, tachykardiou či inými srdcovými chorobami vďaka funkciám SOS a HRM
  • Oproti Apple Watch SE podporujú chytré hodninky Apple Watch Series 6 funkciu SpO2 (oxymeter), ktorá vyjadruje pomer hemoglobínov s kyslíkovou väzbou k celkovému množstvu Hb v krvi

Špecifikácie

  • Značka: Apple
  • Model: Watch Series 6
  • Určenie: chytré hodinky
  • Kompatibilta: Apple iPhone 6s a novší

Ciferník a displej

  • Tvar ciferníku: hranatý
  • Priemer ciferníku: 44 mm
  • Materiál ciferníku: anodizovaný hliník / nerezová oceľ / titán
  • Ovládanie: tlačidlové, dotykové
  • Zobrazenie času: kombinované
  • Displej: Retina
  • Typ displeja: LTPO OLED
  • Uhlopriečka displeja: 1,78"
  • Pomer obrazovky k telu: 60 %
  • Pomer strán: 1 : 1
  • Spektrum farieb: 16 miliónov farieb
  • Rozlíšenie displeja: 448 x 368 px
  • Jemnosť displeja: 326 PPI
  • Jas displeja: 1000 nitov
  • Sklíčko: Ion-X
  • 3D Touch: Áno
  • Always-on: Áno

Softvér

  • Operačný systém: watchOS 7.0
  • Kompatibilné OS: iOS, MacOS X
  • Jazyk rozhrania: Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Slovenčina a ďalšie

Hardvér

  • Čipová sada: Apple S6
  • Architektúra: 64-bit
  • Čip: Apple W3
  • Jadrá procesora: 2x ARM Cortex-A53 MPcore
  • Inštrukčná sada: ARMv8-A ILP32
  • Špeciálne vlastnosti: ARM TrustZone, ARM NEON SIMD engine
  • Typ pamäte RAM: LPDDR3 SDRAM
  • Kapacita RAM: 1024 MB
  • Kapacita úložiska: 32 GB
  • Výrobca GPU: Imagination Technologies
  • GPU: PowerVR
  • UWB čip / modul: Apple U1

Pripojenie

  • SIM: eSIM
  • Konektivita WiFi, Bluetooth
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Technológia: GSM / HSPA / LTE
  • Pásmo 2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • Pásmo 3G: HSDPA 850 / 1700 (AWS) / 1900 / 2100
  • Pásmo 4G: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 13, 17, 18, 19, 25, 26, 39, 40, 41, 66
  • Bluetooth: 5.1, A2DP, LE
  • GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS
  • Podpora NFC: Áno
  • NFC: NXP PN80V

Batéria

  • Typ batérie: Li-Ion
  • Kapacita batérie: 303,8 mAh (1,17 Wh)
  • Výdrž batérie: až 18 hod.
  • Nabíjanie: bezdrôtové, Dock
  • Štandard bezdrôtového nabíjania: Qi

Funkcie a aktivity

  • Chytré funkcie: Notifikácia z mobilu, NFC platby, Prehrávač hudby, Ovládanie mobilu, Vibrácie, Stav batérie, Hľadanie telefónu, Sledovanie menštruačného cyklu
  • Typ NFC platby: Apple Pay
  • Funkcie a monitoring aktivít: krokomer, čas, budík, vibrácie, detekcia pádu, intervalový tréning, meranie tepovej frekvencie (HRM), VO2 Max, spánok, hudobný prehrávač
  • Meranie tepu (HRM): priame / zo zápästia
  • Senzory: GPS, Galileo, GLONASS, QZSS, Barometer, Akcelerometer, Gyroskop, Výškomer, Krokomer, Senzor srdcového tepu, Spálené kalórie, Kompas
  • Hodinkové funkcie: Kalendár, Deň v týždni, Mesačné fázy, Chronograf, Stopky, Budík, Osvetlenie, Dátum, 24hodinový režim

Vodotesnosť

  • ISO štandard: 22810: 2010
  • Vodotesnosť: 50 m (5 ATM)
  • Stupeň krytia: IPX8

Remienok

  • Vymeniteľný remienok: Áno
  • Materiál remienka: silikón
  • Farba remienka: ružová
  • Max dĺžka remienka: 20 cm
  • Typ zapojenia: 24mm Apple koľajnica

Ostatné

  • Farba : zlatá
  • Hmotnosť (bez remienka): 36,5 g
  • Hmotnosť (s remienkom): 53,8 g
  • Rozmery (V x Š x H): 3,8 x 4,4 x 1,04 cm
  • Hmotnosť balenia: 360 g
  • Rozmery balenia (V x Š x H): 3,5 x 30,3 x 7,7 cm

Obsah balenia

  1. 1x chytré hodinky Apple Watch Series 6, 44 mm
  2. 1x remienok
  3. 1x nabíjací kábel
  4. 1x manuál

Parametre

Parametre

Slot pre SIM kartu
Nie
WiFi
Áno
Bluetooth
Áno
Operačný systém
watchOS
Farebné prevedenie
Strieborná
Materiál
hliník
Hmotnosť (g)
48
Vodeodolnosť
Áno
Model
Series 6
Veľkosť displeja
1,8"
Stupeň krytia
-
Typ displeja
Farebný, plne grafický
Výdrž batérie (h)
18
GPS
Áno
Dotykový displej
Áno
Farba remienka
Biela
GSM
Nie
Konektivita
Wifi, Bluetooth, NFC
Materiál remienka
silikon
Materiál skla
Ion-X
Senzory
GPS, Kompas, Akcelerometr, Výškoměr, Galileo, GLONASS, Gyroskop