0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Hodinky Apple Watch Series 7 GPS, 41mm Green Aluminium Case with Clover Sport Band-Regular

 
Chytré hodinky, 41mm ciferník, 1,9" Retina LTPO OLED displej, rozlíšenie 430 x 352 px, watchOS 8, softvérová klávesnica, Apple S7 - 2x 1,8 GHz, 32GB interná pamäť, 1GB RAM, SOS, EKG, VO2 Max, SpO2, NFC, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, 5 ATM.
 
Výrobca
Apple
Kód
74010405
Part No.
MKN03HC/A
Popis produktu

Popis produktu

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 s ciferníkom s priemerom 41 mm prinášajú okrem špičkového výkonu a pekného dizajnu tiež celý rad praktických funkcií. Plynulú prácu hodiniek zaručí strelhbitá čipová sada Apple S7 s 2 jadrami Thunder s frekvenciou až 1,8 GHz, vďaka ktorej bude prepínanie medzi aplikáciami, ich spustenie aj samotná práca s nimi úplne bezproblémová, pohodlná a hlavne bleskurýchla. Interná pamäť s kapacitou 32 GB príde vhod pre všetky vaše aplikácie, hudbu a ďalšie súbory. To však ani zďaleka nie je všetko!

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 prinášajú okrem špičkového výkonu a pekného dizajnu aj celý rad praktických funkcií.

Hlavné prednosti

  • Chytré hodinky Apple Watch Series 7 sú značne vylepšené
  • Plná kompatibilita so systémami macOS a iOS
  • 1,9" LTPO OLED displej Retina s rozlíšením 430 x 352 px
  • Až o 70 % jasnejšia obrazovka pre náročné prostredia
  • Cca o 20 % väčší displej v porovnaní s Watch Series 6
  • Sklíčko Ion-X má plochú spodnú stranu
  • Až o 50% hrubšie sklíčko oproti predchádzajúcu generáciu
  • Podpora softvérovej klávesnice QuickPath pre písanie a počítanie
  • Výdrž batérie je až 18 hodín pri bežnom používaní
  • Nabíjanie je až o 33 % rýchlejšie ako pri Watch Series 6
  • Nabíjanie z 0 na 80 % už iba za 45 minút
  • Možnosť dokúpiť farebné remienky z rozličných materiálov
  • Hodinky umožnia ovládanie vášho telefónu na diaľku
  • Mobilná notifikácia zo sociálnych sietí a z obľúbených aplikácií
  • Apple WatchOS 8 prináša celý rad praktických vylepšení
  • Chytré koučovanie zaujme športovcov z akéhokoľvek odvetvia
  • Na výber je atletika, futbal, tenis, surf, plávanie alebo cyklistika
  • Štandardné hodinkové funkcie – kalendár, chronograf, či duálny čas
  • Monitorovanie menštruačného cyklu uľahčí život ženám
  • Funkcia SOS odosiela vašu polohu núdzovým kontaktom
  • Detekcia pádu je novo optimalizovaná pre cyklistiku
  • Hodinky detekujú fázu a kvalitu spánku a diagnostikujú poruchy
  • Kontrola hladiny stresu pre uvoľnenie psychickej aj fyzickej záťaže
  • Nová meditačná aplikácia Mindfulness pre cvičenie jogy alebo taj-či
  • SpO2 = pomer Hb s väzbou O k celkovému množstvu v krvi
  • VO2 Max slúži ako ukazovateľ zdatnosti pri maximálnej záťaži
  • Hodinky sú vodeodolné až do hĺbky 50 m
  • SOS a EKG pomôžu používateľom so srdcovými chorobami
  • Do aplikácie Peňaženka novo pridáte záznamy o očkovaní
  • Nákup pomocou NFC a Apple Pay je rýchlejší a bezpečnejší

Pretekár telom i dušou

Výdrž batérie je až 18 hodín pri bežnom používaní, takže vás Apple Watch Series 7 nikdy nenechajú v štichu. Došlo aj na vylepšenia celého nabíjacieho systému, aby hodinky dokázali naskočiť do akcie ešte rýchlejšie. S aktualizovanou architektúrou obvodov a rýchlonabíjacím USB-C káblom dobijete batériu z 0 na 80% už za 45 minút – nabíjanie je až o 33 % rýchlejšie ako pri modeli Apple Watch Series 6. Iba 8 minút v nabíjačke vám potom stačí na úžasných 8 hodín sledovania spánku.

Výdrž batérie je až 18 hodín pri bežnom používaní, takže vás Apple Watch Series 7 nikdy nenechajú v štichu.

Úchvatný a dômyselný dizajn

Apple Watch Series 7 majú vymeniteľný remienok a existujú hneď v 5 rôznych farebných variantoch – hviezdne biela (Starlight), temná atramentová (Midnight), modrá (Blue), tmavo zelená (Green) a červená (Red), takže si ich ľahko prispôsobíte svojmu outfitu. Oproti predchádzajúcej generácii majú hodinky aj zaguľatenejší dizajn, kedy lomom svetla pri okrajoch vzniká jemný efekt zaoblenia, takže displej a puzdro pôsobí jednoliatym dojmom. Prepracované predné sklíčko Ion-X má plochú spodnú stranu a je až o 50% hrubšie ako na Series 6. Také vlastnosti potom sľubujú vyššiu pevnosť a odolnosť displeje proti prasknutiu, teda vám budú slúžiť spoľahlivo a po oveľa dlhšiu dobu.

Apple Watch Series 7 majú až o 70 % jasnejší displej, sú o 20 % väčšie vďaka menšiemu rámčeku a ich ochranné sklíčko je až o 50 % hrubšie, než je tomu u Series 6.

Špičkové zobrazenie

LTPO OLED displej Retina s 1,9" uhlopriečkou a s rozlíšením 430 x 352 px je až o 70 % jasnejšie a približne o 20 % väčšia, než tomu bolo u modelu Series 6. Dotykový snímač je teraz totiž integrovaný priamo do panelu, čím sa znížila hrúbka displeja aj rámčeka. Obrazovku si funkčne aj graficky prispôsobíte presne podľa svojho gusta vďaka širokému spektru možných ciferníkov, ktoré ponúkajú odlišné možnosti používania. Poteší tiež podpora softvérovej klávesnice QuickPath, ktorá vám maximálne uľahčí počítanie na kalkulačke, úpravu dokumentov aj písanie SMS či e-mailových správ na týchto šikovných hodinkách.

Apple Watch Series 7 podporujú softvérovú klávesnicu QuickPath, ktorá vám maximálne uľahčí počítanie na kalkulačke, úpravu dokumentov aj písanie SMS či e-mailových správ na týchto šikovných hodinkách.

WatchOS 8 = úplne dokonalý ekosystém

Užívateľsky prívetivé prostredie v podobe operačného systému watchOS 8 má jednoduché ovládanie, intuitívne sa prispôsobí vašim potrebám a taktiež prináša celý rad praktických vylepšení. Prepracovaná aplikácia Fotky vám pripomenie vaše najcennejšie spomienky pomocou pamätných mixov a ďalších volieb pre úpravy a nová meditačná aplikácia Mindfulness je plná tipov pre cvičenie jogy, pilates či taj-či, takže vám výrazne pomôže viesť život oveľa zdravšie a s väčším duševným pokojom. Aktualizáciou prešli aj aplikácie Peňaženka, do ktoré môžete pridať záznamy o očkovaní, a Domov, ktorá vám zase umožní pohodlný prístup do vašej domácnosti.

Apple Watch 7 sa pýši operačným systémom WatchOS 8, ktorý prináša aktualizované aplikácie, ako je Peňaženka a Domov.

Športom k zdraviu

Apple Watch 7 sú ideálne pre športovcov všetkého druhu, ktorí si môžu vybrať ľubovoľný tréning – behanie, chôdza, joga, plávanie, jazda na bicykli, vysoko intenzívny intervalový tréning (HIIT) alebo tanec. Stačí zdvihnúť zápästie a hneď vidíte dôležité informácie - vzdialenosť, tempo, uplávané bazény, kadenciu, spálené kalórie alebo tepovú frekvenciu. Šikovný krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu a hodinky na mape zaznamenávajú vašu trasu, kedy vám výškomer pri výstupe aj zostupe ukáže zmeny nadmorskej výšky.

Vodeodolné prevedenie 5 ATM / 50WR umožňuje s hodinkami plávať alebo sa s nimi sprchovať, takže si ich nemusíte stále dávať dole pred každým namočením. Navyše vám toto krytie zaručuje to, že sa s nimi môžete potopiť až do 50 m, takže ich ocenia používatelia, ktorých láka hlbina.

Hodinky Apple Watch Series 7 majú vodeodolné prevedenie 5 ATM/50WR, takže sa s nimi môžete sprchovať, plávať a potápať sa bez akéhokoľvek rizika poškodenia.

Splnili ste dnes svoje ciele?

Zvládnete splniť výzvu s Apple Watch Series 7? Cvičte a hýbte sa každý deň a úspešne absolvujte všetky denné úlohy. Sledujte na hodinkách aj dosiahnuté výsledky svojich kamarátov, ktorí sú tou najlepšou motiváciou pre každodenné prácu a úspechy. Navzájom sa tak môžete nabádať k lepším výsledkom.

Získajte personalizované koučovanie – mať na ruke Apple Watch znamená mať pri sebe v neustálej blízkosti aj osobného trénera. Za splnenie niektorého z vytýčených cieľov vás Apple Watch Series 7 vždy pochváli. Navyše urobia všetko pre to, aby vaše zámery boli uvedené do praxe. Nenechajú vás tak v štichu a vďaka nim zvládnete uskutočniť všetky svoje výzvy. K ešte lepším výsledkom vás potom vybičujú obľúbené podcasty alebo hudba, vrátane 70 miliónov skladieb v Apple Music.

  • Kalórie – hodinky sledujú kalórie, ktoré spálite pri aktivite. Zaznamenávajú všetky druhy pohybu – chôdzu, upratovanie, hranie s deťmi atď. Tak buďte aktívnejší a žite zdravšie.
  • Cvičenie – hodinky ukazujú, koľko minút dynamickejšie aktivity už máte za sebou. Môžete behať, dať si rýchlu prechádzku alebo si dať tréning s aplikáciou cvičenia.
  • Stanie – Neseďte, každú hodinu sa aspoň na minútu postavte a pretiahnite sa. Uvidíte, že sa hneď budete cítiť lepšie.

Život je ako jazda na bicykli

S Apple Watch 7 prehodíte svoje výkony na vyšší stupeň! Hodinky totiž automaticky spoznajú, keď začnete šliapať, a budú vám pripomínať čas na tréning každý deň. Funkcia Detekcia pádu je novo optimalizovaná pre cyklistiku, takže vám pri prípadnej nehode zavolá záchranku. Milníky jazdy zahŕňajú dosiahnutú rýchlosť či vzdialenosť a hodinky vám pošlú oznámenie pri každom splnení cieľa, takže nemusíte ani na okamih spúšťať oči z cesty.

Apple Watch Series 7 majú optimalizovanú funkciu Detekcia pádu pre cyklistiku, takže vám pri prípadnej nehode zavolá záchranku.

VO2 Max = ukazovateľ zdatnosti

V neposlednom rade vám budú hodinky monitorovať aj VO2 Max. Ide o skvelý spôsob, ako ukázať, že ste naozaj vo forme. VO2 max meria objem kyslíka, ktorý spotrebujete pri cvičení na vašej maximálnej kapacite. Nemeria teda množstvo kyslíka ako také, ale skúma, ako sa chová vaše telo pri veľkej záťaži. Túto špeciálnu analýzu využívajú kluby hokejovej NHL počas Scouting Combine tesne pred draftom talentov a slúžia ako hlavný ukazovateľ fyzickej zdatnosti jednotlivých mladíkov.

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 sa pýšia funkciou VO2 Max, ktorá meria objem kyslíka, ktorý spotrebujete pri cvičení na vašej maximálnej kapacite.

Oxymeter

Chytré hodninky Apple Watch Series 7 podporujú funkciu SpO2 (oxymeter), ktorá vyjadruje úroveň saturácie kyslíkom v krvi. Hlavnou funkciou hemoglobínu (Hb) v ľudskom tele je transport kyslíka z pľúc do tkanív a odstraňovanie oxidu uhličitého. SpO2 značí pomer hemoglobínov s kyslíkovou väzbou k celkovému množstvo Hb v krvi. Ide o veľmi dôležitý zdravotný faktor, pretože vysoko variabilná hladina kyslíka v krvi môže znamenať spánkovú apnoi či iné vážne ochorenie.

Chytré hodninky Apple Watch Series 7 podporujú funkciu SpO2 (oxymeter), ktorá vyjadruje úroveň saturácie kyslíkom v krvi.

Pretože zdravie máte iba jedno

Apple Watch Series 7 vás inšpirujú k zdravšiemu životnému štýlu. Informovať vás budú o všetkom dôležitom a povzbudia vás k dodržiavaniu zdravých návykov. Vie sledovať srdcový rytmus a upozorní vás na jeho nepravidelnosť. Nazbierané dáta potom môžete konzultovať so svojím lekárom.

Prémiové inteligentné hodinky Apple Watch Series 7 vás inšpirujú k zdravšiemu životnému štýlu.

SOS

Keď ide o život, tak hrá úlohu každá sekunda. Preto vám Apple Watch 7 automaticky privolajú pomoc tiesňovým volaním, keď je najhoršie. Ako hodinky spoznajú, že práve potrebujete pomoc? Vstavaný akcelerometer a gyroskop indikuje, že ste práve prudko upadli a nemôžete sa hýbať. Týmto spôsobom tak hodinky spoznajú, že ste skutočne v núdzi a že majú zavolať záchranárov. Keď ste pri zmysloch a nachádzate sa v núdzovej situácii, stačí podržať bočné tlačidlo pre privolanie pomoci, ktorá tak dorazí oveľa skôr.

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 pomocou funkcie SOS automaticky privolajú pomoc tiesňovým volaním, keď je najhoršie.

EKG

Apple Watch 7 sú ideálne pre užívateľov s bradykardiou, tachykardiou či inými srdcovými chorobami, lebo dokážu vygenerovať elektrokardiogram podobný jednozvodovému EKG. Elektródy integrované v korunke Digital Crown a v zadnom sklíčku hodiniek spolupracujú s aplikáciou EKG a snímajú elektrické impulzy vášho srdca. Stačí priložiť prst a hodinky za 30 sekúnd vygenerujú vlnový priebeh vášho srdca. Aplikácia EKG dokáže indikovať, či srdcový rytmus vykazuje znaky fibrilácie predsiení – čo je závažná forma nepravidelného srdcového rytmu – alebo ak má sínusový priebeh, ktorý je znakom normálnej srdcovej činnosti.

Apple Watch 7 jsou ideální pro uživatele s bradykardií, tachykardií či jinými srdečními chorobami, neboť dokáží vygenerovat elektrokardiogram podobný jednosvodovému EKG.

Čistota pol zdravia

Medzi prstami a lakťom je až 10 miliónov baktérií a pod 1 nechtom môžu byť až 3 milióny baktérií. Pritom 99 % zo všetkých choroboplodných zárodkov je možné dôkladne očistiť z rúk správnou hygienou, ktorá začína u umývania, utierania a sušenia rúk. Nechajte si od Apple Watch Series 7 odpočítať odporúčaných 20 sekúnd pri umývaní rúk a bráňte sa tak proti rôznorodým vírusom a baktériám.

Apple Watch Series 7 odpočítajú odporúčaných 20 sekúnd pri umývaní rúk za vás - je možné dôkladne očistiť z rúk až 99% zo všetkých choroboplodných zárodkov.

Na sluch je dobré sa spoľahnúť

Sluch je pre nás veľmi dôležitý zmysel, bez ktorého je ľudské konanie oveľa zložitejšie. K štandardnej ušnej hygiene samozrejme patrí aj prevencia poškodenie sluchu. Rôzni lekári a ďalší odborníci na ľudské zdravie sa zhodujú, že 85 decibelový objem hluku je hranicou, ktoré by nemalo byť ľudské ucho vystavené po dlhšiu dobu. Zakaždým keď je táto hranica prekročená, tak od Apple Watch dostanete jemné haptické upozornenie na nebezpečne vysokú hladinu hluku.

Zakaždým keď je táto hranica prekročená, tak od Apple Watch Series 7 dostanete jemné haptické upozornenie na nebezpečne vysokú hladinu hluku.

Menštruácia nie je tabu

Menštruácia je veľmi dôležitý prejav univerzálneho životného rytmu, ktorý je často pripodobňovaný na generálne upratovanie, pretože každý mesiac odchádza z ženského tela neoplodnené vajíčko s množstvom nepotrebného balastu. Správny menštruačný cyklus má potom za následok spomalené starnutie, čo je aj dôvod, prečo sú ženy v seniorskom veku mentálne, fyzicky aj psychicky zdatnejšie. Menštruačný cyklus dokáže prezradiť naozaj veľa o vnútornej (ne)rovnováhe ženy, preto je potrebné svoj cyklus poznať a vedieť ho popísať. Sledujte na svojich Apple Watch Series 7 svoj menštruačný cyklus, nájdite vnútornú rovnováhu a ukážte všetkým, že ste silná osobnosť.

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 vedia monitorovať menštruačný cyklus, takže ľahko a rýchlo nájdete vnútornú rovnováhu a pokoj.

Jesť, meditovať a milovať

Stres má na svedomí mnoho zdravotných problémov, ako je napríklad bruxizmus od nervózneho škrípania zubov, verbálnej i sluchovej halucinácie, silnejšie alergické reakcie či poruchy pozornosti. Zároveň stres zvýši hladinu kortizolu v tele, čo má za následok väčšiu chuť na potraviny bohaté na tuky a cukry – väčšie riziko obezity či cukrovky.

Práve v tomto ohľade vám pomôže aplikácia Mindfulness, ktorá vás naučí správne aplikovať rôzne dychové a meditačné cvičenia pre uvoľnenie psychickej záťaže či na upokojenie tela i mysle po športovom výkone. Vkusná animácia a jemné vibrácie do ruky vás prevedú sériou hlbokých nádychov a naučia vás pracovať so svojím tepom. To vám pomôže počas dňa lepšie zvládať stresové situácia a tým posilnite svoje telo, zdravie aj svojho ducha.

Nová meditačná aplikácia Mindfulness je plná tipov na cvičenie jogy, pilates či taj-či, takže vám hodinky Apple Watch Series 7 pomôžu viesť život oveľa zdravšie as väčším duševným pokojom.

Spánok je najlepšia meditácia

Napriek prevažne útlmovému charakteru spánku sa v jeho priebehu vyskytujú časové úseky, kedy mozog intenzívne pracuje. Spánok nám zaberie približne tretinu života a je potrebný na fungovanie psychických funkcií, ako je myslenie, rozhodovanie, pamäť, ale aj zrak či iné vnemy. Rušenie, neumožnenie či nízka kvalita spánku má devastujúce účinky na ľudský organizmus, ktoré vedú k mnohým psychickým aj fyzickým problémom. Navyše počas dňa dochádza k hromadenie odpadových produktov v mozgu, ktoré vedie k zníženiu jeho funkcie.Spánok potom v kľudovom stave umožní čistenie mozgu – konsolidáciu pamäte.

Aplikácia Spánok monitoruje, ako spíte. Hodinky tak budú detekovať, kedy zaspávate a či sa nachádzate vo fáze ľahkého, hlbokého alebo REM spánku. Analyzovať budú aj dobu, kedy ste hore, či kvalitu vášho dychu. Chytré hodinky Apple Watch Series 7 vás tak naučia chodiť spať pravidelne v rovnakom čase a dokážu diagnostikovať aj vyriešiť hneď niekoľko najbežnejších porúch spánku.

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 vás naučia chodiť spať pravidelne v rovnakom čase a dokážu diagnostikovať aj vyriešiť hneď niekoľko najbežnejších porúch spánku.

Apple Pay

Zaplaťte kávu, nové topánky alebo nákup v supermarkete. Podpora NFC znamená, že už nemusíte zložito loviť karty z peňaženky. Stačí vám iba Apple Watch Series 7 a dostatočný zostatok na účte. Vyhnete sa teda stláčaniu tlačidiel na termináli alebo odovzdávaní hotovosti. Apple Pay používa pri platení špecifické číslo zariadenia a jedinečný kód transakcie. Číslo platobnej karty sa na zariadení ani na serveroch Apple nikdy neukladá a ani sa neodovzdáva obchodníkom. Nákup pomocou Apple Pay je tak o poznaní rýchlejšia a oveľa bezpečnejšia ako platba bežnou kartou. Apple Pay používa viacúrovňové overovanie pomocou Face ID alebo Touch ID.

Chytré hodinky Apple Watch Series 7 prináša okrem špičkového výkonu a pekného dizajnu aj celý rad parádnych funkcií.

Špecifikácie

  • Značka: Apple
  • Model: Watch Series 7
  • PN: MKN03HC/A
  • Určenie: inteligentné hodinky

Ciferník a displej

  • Tvar ciferníka: hranatý
  • Priemer ciferníka: 41 mm
  • Materiál: recyklovaný hliník
  • Farba ciferníku: vesmírna šedá
  • Ovládanie: tlačidlové, dotykové
  • Displej: Retina
  • Typ displeja: LTPO OLED
  • Uhlopriečka displeja: 1,9″
  • Rozlíšenie displeja: 430 x 352 px
  • Jemnosť displeja: 326 PPI
  • Maximálny jas: 1000 nits
  • Sklíčko: Ion–X
  • Podpora Always-on: Áno

Softvér

  • Operačný systém: watchOS 8.0
  • Možnosť okamžitého upgradu: watchOS 8.7
  • Plánovaný upgrade: watchOS 9.0
  • Kompatibilný OS: iOS, MacOS X
  • Softvérová klávesnica: Apple QuickPath
  • Layout klávesnica: QWERTY
  • Jazyk klávesnice: angličtina, zjednodušená čínština, španielčina, nemčina, francúzština, taliančina, portugalčina

Hardvér

  • Čipová sada: Apple S7
  • Architektúra: 64-bit
  • Počet a typ jadier: 2x 1,8 GHz Thunder
  • Počet pracovných vlákien: 2x
  • Typ pamäte RAM: LPDDR4X
  • Pamäť RAM: 1024 MB
  • Typ ROM: eMMC 5.1
  • Kapacita ROM: 32 GB
  • GPU: Imagination Technologies PowerVR
  • UWB čip / modul: Apple U1

Pripojenie

  • Podpora NFC: Áno
  • NFC: NXP PN80V
  • Podpora SIM karty: Nie
  • Konektivita Wi-Fi 4, Bluetooth 5.1
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Podpora Cellular: Nie
  • Profily Bluetooth: A2DP, LE
  • Lokalizácia: A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS

Batéria

  • Typ batérie: Li-Ion
  • Kapacita batérie: 284 mAh (1,09 Wh)
  • Nabíjanie: bezdrôtové, Dock
  • Štandard bezdrôtového nabíjania: Qi

Funkcie a aktivity

  • Hodinkové funkcie: kalendár, deň v týždni, mesačné fázy, chronograf, stopky, budík, dátum, 24-hodinový režim
  • Senzory: barometer, akcelerometer, gyroskop, výškomer, krokomer, senzor srdcového tepu, spálené kalórie, kompas
  • Chytré funkcie: notifikácia z mobilu, NFC platby, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, vibrácie, stav batérie, hľadanie telefónu, sledovanie mestruačného cyklu, softvérová klávesnica
  • Typ NFC platby: Apple Pay
  • Meranie tepu (HRM): elektródy v korunke Digital Crown + aplikácie EKG
  • Funkcia a monitoring aktivít: krokomer, čas, budík, vibrácie, detekcia pádu, intervalový tréning, meranie tepovej frekvencie (HRM), VO2 Max, SpO2, spánok, hudobný prehrávač

Odolnosť

  • Stupeň krytia: IP6X
  • Prachuvzdornosť: Áno
  • Vodotesnosť:50 m (5 ATM / WR50)

Remienok

  • Vymeniteľný remienok: Áno
  • Odolnosť voči potu: Áno
  • Minimálny obvod zápästia: 13 cm
  • Maximálny obvod zápästia: 20 cm
  • Typ zapojenia 22mm koľajnice
  • Model remienka: Clover Sport Band
  • Farba remienka: zelená
  • Materiál remienka: fluoroelastomer

Fyzické vlastnosti

  • Farebná varianta: zelená (Green)
  • Použité materiály: hliník, cín, volfrám, elastomér
  • Recyklované materiály: Áno
  • Čistá hmotnosť bez remienka: 32 g
  • Čistá hmotnosť s remienkom: 42 g
  • Rozmery (Š x V x H): 3,8 x 4,5 x 1,07 cm
  • Hmotnosť balenia: 242 g
  • Rozmery balenia (Š x V x H): 29,5 x 5,5 x 7,5 cm

Obsah balenia

  1. 1x chytré hodinky Apple Watch Series 7
  2. 1x remienok Apple Clover Sport Band
  3. 1x magnetický nabíjací kábel
  4. 1x užívateľský návod na použitie

Parametre

Parametre

Slot pre SIM kartu
Nie
Jas (cd/m2)
1000
WiFi
Áno
Bluetooth
Áno
Podpora 4G/LTE
Áno
Operačný systém
watchOS
Farebné prevedenie
Zelená
Rozmery š x v x h (mm)
38 x 45 x 10,7
Materiál
hliník
Hmotnosť (g)
32
Vodeodolnosť
Áno
Doba nabíjení (h)
1,25
Model
Series 7
Veľkosť displeja
1,9"
Stupeň krytia
IP 69
Typ displeja
OLED retina
Výdrž batérie (h)
18
GPS
Áno
Dotykový displej
Áno
Farba remienka
Zelená
GSM
Nie
Konektivita
Wifi, Bluetooth, NFC
Materiál remienka
fluoroelastomer
Materiál skla
Ion-X
Senzory
GPS, Kompas, Akcelerometr, Výškoměr, Srdeční tep, Galileo, GLONASS, Gyroskop, EKG, Hladina kyslíka v krvi, Detekcia pádu
Typ SIM karty
eSIM

Príslušenstvo