0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Počítač Asus PN40-BBC521MV Celeron N4020, 2*RAM slot, 1*M.2 + 1*2,5" Sloty, bez OS

 
Mini počítač, extrémne tichá prevádzka, bohatá konektivita, WiFi, LAN, BT, bez OS. Podpora až dvoch monitorov 4K UHD. Procesor Intel Celeron, 2x RAM slot DDR4 SDRAM 2400 MHz, 1x M.2 + 1x 2,5" slot, USB 3.1 gen 1, HDMI, VGA, mini DP, audio.
 
Výrobca
Asus
Kód
40644181
Part No.
90MS0181-M05210
Popis produktu

Popis produktu

ASUS Mini PC PN40 je mini počítač vhodný do kancelárie i do domácnosti. Napriek svojim miniatúrnym rozmerom a hmotnosti len 700 gramov ponúka výkon plnohodnotnej stolnej počítačovej zostavy.

Podporuje pripojenie dvoch monitorov s rozlíšením až 4K UHD. K dispozícii je tiež široká ponuka portov a konektorov. Priestorovo úsporné riešenie je nielen praktické, ale vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie vám pomôže znížiť aj prevádzkové náklady.

Mini PC Asus PN40 s dvoma monitormi

Malý, ale výkonný

Tento maličký počítač je poháňaný výkonným 2jadrovým procesorom Intel Celeron N4020. Vďaka podpore operačných pamätí DDR4 s frekvenciou až 2400 MHz a maximálnou veľkosťou 8 GB si môžete vychutnať plynulý chod systému aj pri viacerých aplikáciách spustených naraz. Pre pamäťové moduly sú k dispozícii 2 sloty SO-DIMM. Rovnako ako klasický stolný počítač umožňuje ASUS PN40 využiť naplno všetky výhody operačného systému Windows.

Pre ukladanie dát zvoľte kombináciu úložných jednotiek, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Chytro usporiadaný vnútorný priestor mini počítača ponúka sloty pre umiestnenie dvoch 2,5" HDD alebo SSD diskov a eMMC úložiska alebo vysokorýchlostného disku SSD M.2. Vďaka tomu je ľahké nastoliť dokonalú rovnováhu medzi rýchlosťou a kapacitou.

Mini PC Asus PN40 na dlani

Jendoduchá konštrukcia a široká konektivita

Inštalácia komponentov do mini počítača ASUS PN40 je veľmi jednoduchá. Stačí s pomocou skrutkovača odmontovať 4 skrutky na spodnej strane skrine a vysunúť celú jej spodnú časť. PN40 je vybavený aj bohatou ponukou konektorov pre pripojenie príslušenstva. Nájdete medzi nimi konektory HDMI, VGA a mini DisplayPort pre pripojenie zobrazovacích zariadení alebo porty USB 3.1 Ggen 1 typu A aj typu C. K dispozícii je tiež konektor Jack 3,5 mm pre pripojenie slúchadiel alebo reproduktorov.

Pre pripojenie k internetu je PN40 vybavený nielen káblovým rozhraním Gigabit LAN, ale aj bezdrôtovým rozhraním WiFi AC. Nechýba samozrejme ani obľúbené Bluetooth pripojenie.

Mini PC Asus PN40

Tichý a odolný

Mini počítač ASUS PN40 beží vďaka bezventilátorovej konštrukcii tak potichu, že o ňom pri práci alebo zábave ani neviete. VESA štandard umožňuje uchytenie počítača na zadnú stranu monitora, čím ľahko ušetríte miesto na stole.

ASUS Mini PC prechádzajú prísnymi testami hluku, vibrácií, poklesov a teplotných šokov, pre splnenie náročných noriem ASUS. Môžete si byť istí, že vaše ASUS Mini PC dokáže zvládnuť extrémne podmienky, a to od suchých teplôt od -40 °C až po do vlhké a horúce prostredia nad 60 °C po dlhú dobu.

Corporate Stable Model (CSM)

ASUS Corporate Stable Model (CSM) je program, ktorý podnikom poskytuje stabilnú ponuku produktov a vylepšenú popredajnú podporou. Každý nákup CSM mini PC oprávňuje zákazníka k softvérovému nástroju ASUS Control Center na riadenie a správu IT (CSM Edition, hodnota 60 USD)*, ktorý poskytuje komplexnú kontrolu a monitorovanie. Produkty ASUS CSM obsahujú tiež stabilné produktové portfólio so zaručenou 36mesačnou dostupnosťou dodávok, ktoré zabezpečia, že si zákazníci nebudú musieť robiť starosti s prieťahmi medzi dodávkami materiálu a rozšírenou dodávkou.

Hlavné prednosti

  • Mini počítač s kompaktnými rozmermi
  • Bezventilátorová konštrukcia s tichou prevádzkou
  • Podpora systému Windows
  • Podpora až dvoch monitorov s rozlíšením 4K UHD
  • VESA uchytenie pre pripevnenie na zadnú stranu monitora
  • Variabilné riešenie úložísk pre dokonalú rovnováhu medzi rýchlosťou a kapacitou
  • Rozsiahla ponuka portov a konektorov
  • Jednoduchý dizajn skrine a brúsený kovový povrch skvele zapadne do každého prostredia

Parametre

Parametre

Platforma
Intel
Typ CPU
Celeron
Model CPU
Celeron N4020 (1.1 - 2.8 GHz, 4MB, 2 jádra 6W) Gemini Lake Refresh
Typ pamäte
SO DDR4
Veľkosť operačnej pamäte [GB]
0
Konfigurácia pamätí
Bez paměti
Počet DIMM slotov
2
Počet voľných pamäťových slotov
2
Typ grafickej karty
Integrovaná
Grafická karta
Intel UHD 600
Typ pevného disku
SSD M.2 + HDD
Kapacita pevného disku
Bez disku
Dotyková obrazovka
Nie
Optická mechanika
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Nie
LAN
Áno
WiFi
ac/a/b/g/n
Klávesnica súčasťou balenia
Nie
Myš súčasťou balenia
Nie
HDMI výstup
Áno
DisplayPort výstup
Áno
VGA výstup
Nie
Počet konektorov USB 2.0
1
Počet konektorov USB 3.1 Type A
3
Typ zdroja
65W
Operačný systém
Bez OS
Farebné prevedenie
Čierna
Rozmery š x v x h (mm)
115 x 49 x 115
Hmotnosť (kg)
0,7
Kategorie PC
Mini PC
Stolní PC,AIO,Server
Stolné PC
Dĺžka záruky pre IČO (mesiace)
36
Dĺžka záruky (mesiace)
36