0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Myš Asus TUF GAMING M5 optická, 6000 dpi, USB, herná

 
TUF Gaming M5 je kompaktná obojstranná herná myš s prepínačmi Omron so životnosťou 50 miliónov kliknutí. Vďaka integrovanému optickému senzoru sa 100 až 6 200 dpi a s rýchlosťou sledovania až 220 palcov za sekundu (IPS) poskytuje myš presnosť a rýchlosť.
 
Výrobca
Asus
Kód
44000036
Part No.
90MP0140-B0UA00
Popis produktu

Popis produktu

TUF Gaming M5 je kompaktná obojstranná herná myš, ktorá poskytuje pohodlie, výkon a spoľahlivosť, ktorú vyžadujú špičkoví hráči. Je ergonomická a ľahká pre dlhotrvajúci herné maratóny. Vysoko presný optický senzor vám v bitke prináša konkurenčnú výhodu.

Vďaka prepínačom Omron so životnosťou 50 miliónov kliknutí a špeciálnym povrchom pre výnimočnú životnosť je myš M5 ideálnym spoločníkom pre náročnú prácu. Obsahuje tiež prispôsobiteľné osvetlenie ASUS Aura Sync RGB, ktoré môžete ovládať v osobnom štýle.

m5

Obojstranný ergonomický dizajn

TUF Gaming M5 má kompaktný obojstranný dizajn, ktorý je optimalizovaný pre rýchlu hru. Myš je vhodná pre úchop typu claw aj fingertip. Je ergonomická a ľahká, pohodlná aj po niekoľkých hodinách hrania. A jej tvarované polstrovanie po oboch stranách zaisťuje lepšiu ovládateľnosť.

m5

Optický senzor herné úrovne

Vďaka integrovanému optickému senzoru sa 100 až 6 200 dpi a s rýchlosťou sledovania až 220 palcov za sekundu (IPS) poskytuje TUF Gaming M5 presnosť a rýchlosť, ktorá nemá konkurenciu. A vďaka frekvencii 1 000 Hz nedochádza k žiadnemu oneskoreniu reakcie pri vašich náročných hrách.

m5

Pevná a odolná

Zvonku aj zvnútra je myš TUF Gaming M5 vymyslená tak, aby vám počas vašich herných bitiek poskytla dlhoročnú službu. Vonkajší plášť má špecializovaný povrch, ktorý je zosilnený tak, aby odolal sérii náročných testov oteru, trenie a vlhkosti. A pomáha udržiavať vysoký pomer K/D počas zbesilé bitky. Tlačidlá používajú dotykové spínače Omron, ktoré majú životnosť najmenej 50 miliónov kliknutí, zatiaľ čo základňa má vylepšené nožičky z teflónu, ktoré zaručia hladký pohyb po celé hodiny.

m5

Osvetlenie Aura Sync RGB


Aura Sync vám dáva možnosť prispôsobiť svoju myš TUF Gaming M5 za použitia celého spektra farieb a rôznych svetelných efektov. Osvetlenie je ľahko synchronizované s rozsiahlym portfóliom produktov ekosystému Aura Sync, takže prináša skutočne jedinečný spôsob, ako vytvoriť úžasný herný zážitok.



Šesť citlivých programovateľných tlačidiel

TUF Gaming M5 obsahuje šesť dotykových a programovateľných tlačidiel pre individuálnu konfiguráciu a osobné nastavenia. Oddelená konštrukcia ľavých a pravých tlačidiel znižuje ovládaciu silu a dráhu, takže budete mať rýchlejší a citlivejší kliknutí. Prepínač a indikátor DPI vám umožňujú nastaviť citlivosť počas hry, zatiaľ čo dve strategicky umiestnené tlačidlá na ľavej strane a klikacie koliesko ponúkajú ďalšie možnosti ovládania.



Integrovaná pamäť

Vďaka integrovanej pamäti vám TUF Gaming M5 umožňuje mať až tri vlastné profily. Vaše nastavenie je k dispozícii bez ohľadu na to, kde ste. Rýchla hardvérová klávesová skratka je všetko, čo potrebujete na prepínanie profilov pre rôzne typy hier.

m5

Armoury II

Armour II je softvérový ovládač, ktorý ponúka rozsiahle ovládanie a intuitívne užívateľské rozhranie, takže TUF Gaming M5 môžete ľahko naladiť podľa svojich predstáv. Vytvorte profily, upravte farby a svetelné efekty, Zmapujte tlačidlá, zmeňte nastavenie výkonu a ďalšie parametre. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky počas hry pre zábavnú analýzu dát.

m5

Špecifikácia:

Pripojenie: káblové
Druh pripojenia: optické
Podpora OS: Windows 10, Windows 7
Rozmery: 111 x 61 x 42 mm
Hmotnosť: 110 g s káblom, 85 g bez kábla
Rozlíšenie: 6 200 dpi
Myš: USB

Obsah balenia:

1 x herná myš
1 x užívateľská dokumentácia

Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Čierna
Typ
Herné myši
Rozhranie
USB
Kategorie příslušenství
Myš
pripojenie
Káblom
Rozlíšenie DPI
Optická 6200 DPI
Počet tlačidiel myši
6
Technológia snímania
Optická