0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Monitor Asus VG289Q 28" 4K IPS, 3840x2160, 5ms, DP, HDMI, Pivot

 
Monitor Asus VG289Q 28" 4K IPS, 3840x2160, 5ms, DP, HDMI, Pivot
28" herný monitor, IPS panel, 4K rozlíšenie, 90 % DCI-P3, až 60Hz obnovovacej frekvencie, GameFast Input = extrémne nízka doba odozvy 1 ms, jas až 350 nitov. HDR10, FreeSync, Dynamic Shadow Boost, Ultra-Low Blue Light, Flicker-free, GameVisual. Čierna.
 
Výrobca
Asus
Kód
34710188
Part No.
90LM05B0-B01170
Popis produktu

Popis produktu

Monitor Asus VG289Q bude vyhovovať herným, kinematografickým aj športovým fanúšikom všetkého druhu. Pozíciu monitora si prispôsobíte podľa svojich potrieb vďaka uchyteniu cez VESA držiak s rozmermi 100 x 100 mm, kedy môžete monitor štýlovo uchytiť na stenu alebo na kĺbový držiak. Pre pripojenie širokej škály multimediálnych zariadení vám poslúžia 2 porty USB 3.0, DisplayPort 1.2, 2 konektory HDMI 2.0 a 3,5 mm audio konektor.

Monitor sa pýši vysoko kvalitným IPS panelom Innolux M280DCA-E3B, ktorý vám sprostredkuje obraz bez akéhokoľvek skreslenia sa 178stupňovým pozorovacím uhlom vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Čaká tak na vás pozoruhodne ostrý obraz, či už sa budete pozerať na priamo alebo z boku. To najmä oceníte pri sledovaní športových prenosov či pri filmových večierkoch s početným obsadením.

Monitor Asus VG289Q1A sa pýši 28" obrazovkou so špičkovým rozlíšením až 3840 x 2160 px

K hlavným prednostiam monitoru Asus VG289Q  potom patrí rozmerná 28" obrazovka so špičkovým rozlíšením až 3840 x 2160 px, ktorá sa vyznačuje realistickým zobrazením farieb (90 % DCI-P3), výbornými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou 1 ms, maximálnym jasom až 350 nitov, rýchlejšou komunikáciou so vstupným zariadením, minimalizáciou lagov a variabilnou frekvenciou 40 až 60 Hz.

K dokonalosti obrazu potom prispieva podpora HDR10, ktorá spĺňa certifikáciu DisplayHDR 400. Vysoký dynamický rozsah s profesionálnym farebným gamutom zvyšuje jasné vyznenie obrazu, takže si môžete vychutnať obrovské spektrum farieb. Rozširuje možnosti zobrazenia rôznych odtieňov aj v tých najtmavších či najsvetlejších scénach, takže zaistí optimálny jas, kontrast aj špičkový farebný výkon za každej situácie.

K dokonalosti obrazu monitora Asus VG289Q1A potom prispieva podpora HDR10, ktorá spĺňa certifikáciu DisplayHDR 400.

Ochrana zraku

Monitor je vybavený hneď niekoľkými technológiami pre ochranu zraku, ako je Flicker-Free alebo Ultra-Low Blue Light. Vďaka technológii ComfyView, ktorá bráni odrazom, predchádza monitor namáhaniu očí. Ďalej prináša jasnejšie farby, ktoré ďalej zvyšujú kvalitu a prirodzenosť obrazu. Technológia Ultra-Low Blue Light obmedzí emisie modrého svetla z obrazovky až o desiatky % pre maximálnu ochranu vášho zraku. K dispozícii sú 4 rôzne nastavenia filtra, ktoré riadia množstvo redukcie modrého svetla.

GameFast Input umožní znížiť dobu odozvy až na 1 ms (MPRT), čo eliminuje nepríjemné trhanie aj výskyt takzvaných duchov, čím zaručí ostré herné vizualizácie. Flicker-free (Flickerless) znižuje úroveň blikania LCD monitorov s LED podsvietením, ktoré pri dlhšom sledovaní namáha a unavuje vaše oči. Monitor tak jednoducho stará o váš zrak v každom ohľade, čím pomáha chrániť vaše zdravie.

Flicker-free (Flickerless) znižuje úroveň blikania LCD monitorov s LED podsvietením, ktoré pri dlhšom sledovaní namáha a unavuje vaše oči.

FreeSync

Získajte náskok pred ostatnými hráčmi a objavte perfektné splynutie grafickej karty a herného monitoru pomocou intuitívnej technológie FreeSync. Úlohou tejto inovácie je zamedzenie trhania obrazu pri hraní hier, a to vďaka lepšej komunikácii medzi grafickým procesorom karty a monitorom. Zabudnite tak na rušivú latenciu obrazu, kvôli ktorej si nemôžete hru poriadne užiť. Táto technológia totiž dynamicky prispôsobí obnovovaciu frekvenciu displeja, takže si poradí aj s nepravidelným načítaním dát na GPU pri vykresľovaní zložitého herného obsahu.

Monitor stále zobrazuje aktuálne prijímaný obraz, kým sa do vyrovnávacej pamäte rámčeka grafickej karty nepredloží nová snímka, a potom sa okamžite zaháji prenos nového obrazu. Prechody medzi rôznymi sanačných frekvenciami sú pre užívateľov plynulé a nezistiteľné. Mechanizmus synchronizácie udržiava video rozhranie na stanovenom kmitočte pixelov, ale dynamicky upravuje interval vertikálneho zatemnenia. Jednotlivé snímky tak vidíte bez oneskorenia a s virtuálnou synchronizáciou. Monitor Asus VG289Q  vás prevedie pri vašich herných dobrodružstvách, či už budete na bojovom poli či na najznámejších štadiónoch sveta.

Technológia FreeSync dynamicky prispôsobí obnovovaciu frekvenciu displeja, takže si poradí aj s nepravidelným načítaním dát na GPU pri vykresľovaní zložitého herného obsahu!

Funkcie a režimy pre hráčov

Monitor Asus VG289Q  má širokú výbavu technológií a funkcií pre náruživých hráčov. Funkcia Dynamic Shadow Boost ešte viac zvýši bohatosť tmavej plochy displeja bez preexponovania jasnejších oblastí, kedy vám poskytne jednoduché nastavenie odtieňa – čierna bude menej alebo viac čierna. To oceníte najmä pri tmavých akčných sekvenciách, kedy vyniknú aj tie najmenšie detaily, a vy sa tak nestratíte v temnote danej scény. Dynamic Shadow Boost vám teda pomôže s lokalizáciou nepriateľov skrytých v tmavých zákutiach mapy, takže vám už nič nebude stáť v ceste za víťazstvom.

Funkcia Dynamic Shadow Boost ešte viac zvýši bohatosť tmavej plochy displeja bez preexponovanie jasnejších oblastí!

Integrovaná klávesová skratka GamePlus ponúka vylepšenie v hre, ktoré im umožňuje precvičovať a zlepšovať ich herné zručnosti. Technológia ASUS GameVisual má celkom 7 prednastavenýchrežimov zobrazenia (Kino, Príroda, FPS, sRGB, Preteky, MOBA a RTS/RPG), ktoré optimalizujú vizuálne podanie pre rôzne typy obsahu. Táto jedinečná funkcia je ľahko prístupná pomocou klávesovej skratky alebo ponuky nastavenia na obrazovke.

Nastavenie FPS zlepšuje viditeľnosť v tmavých scénach, takže ľahko rozpoznáte svojich nepriateľov aj v tieňoch. Režim sRGB je ideálny pre online prezeranie fotografií a obrázkov a mód Krajina je zase vhodný pre prehliadanie panoramatických fotografií a videí, kedy zaisťuje väčší rozsah jasu, ponúka viac možností plynulého prechodu kontrastu a upravuje sýtosť zelenej a modrej farby.

Technológia ASUS GameVisual má celkom 7 prednastavených režimov zobrazenia - Kino, Príroda, FPS, sRGB, Preteky, MOBA a RTS/RPG!

Vďaka zníženiu vstupného oneskorenia je režim Preteky ideálny pre použitie v závodných hrách (Forza, Need for Speed, DiRT, Wreckfest, TrackMania či Rocket League), či už budete prechádzať zákruty v meste alebo priamo na okruhu. Pre sledovanie filmov máte k dispozícii mód Kino, ktorý zvyšuje kontrast a sýtosť farieb, čím umožňuje dosiahnuť žiarivejšieho a farebnejšieho obrazu. Nastavenie MOBA ocenia najmä hráči Dota 2 a League of Legends, pre ktoré je špeciálne určené. Zvýrazňuje farbu zostávajúcich životov vašich protivníkov, takže môžete okamžite reagovať a byť prvým, kto zničí ich hlavnú budovu.

Mód RTS/RPG zase zlepší sýtosť farieb, kontrast a ostrosť obrazu. Výsledkom je obraz s bohatšími a žiarivejšími farbami a maximálnymi detailmi pri hraní RPG hier, ako je napríklad World of Warcraft, Fable, Final Fantasy, The Witcher, The Elder Scrolls, Dark Souls alebo Baldur's Gate. Termín RTS potom označuje strategické hry, teda je tento režim vhodný aj pre hranie sérií, ako je Total War, Warcraft, Starcraft, Civilization, Age of Empires, Stronghold, Company of Heroes či Command & Conquer.

Funkce Dynamic Shadow Boost ještě více zvyší bohatost tmavé plochy displeje bez přeexponování jasnějších oblastí!

Hlavné prednosti

  • Monitor Asus VG289Q je vhodný pre všetkých herných, kinematografických i športových nadšencov
  • Skvele sa hodí pre hranie hier alebo pre sledovanie filmov, seriálov, dokumentov a športových prenosov
  • Matný 28" displej s IPS panelom vám sprostredkuje obraz v rozlíšení až 3840 x 2160 px
  • 90 % farebný gamut DCI-P3 je vhodný pre snímanie a premietanie digitálneho videa
  • GameFast Input umožní znížiť dobu odozvy z 5 ms až na iba 1 ms
  • Technológia FreeSync zamedzí trhaniu obrazu pri hraní hier vďaka variabilnej obnovovacej frekvencii
  • Ultra-Low Blue Lightr obmedzí emisie modrého svetla z obrazovky pre ochranu vášho zraku
  • Flickerless eliminuje blikanie, takže pri dlhšom sledovaní monitor neunavuje vaše oči
  • Skvelý obraz bez rušivých odrazov svetla na monitore vďaka technológii ComfyView
  • K dokonalosti obrazu prispieva podpora HDR10, ktorá zaistí optimálny jas a kontrast v každej scéne
  • Multi HDR znamená výber z niekoľkých režimov pre úpravu výkonu monitora
  • Dynamic Shadow Boost zvyšuje bohatosť tmavej plochy displeja vďaka lepšiemu podaniu čiernej
  • Technológia ASUS GameVisual má celkom 7 prednastavených režimov zobrazenia podľa obsahu
  • K dispozícii máte režim Kino, Príroda, FPS, sRGB, Preteky, MOBA a RTS/RPG
  • Grafické výstupy DP 1.2 a HDMI 2.0 podporujú širokú škálu multimediálnych zariadení
  • Konektivitu monitora maximálne rozširujú 2 porty USB 3.0 a 3,5 mm audio konektor
  • Monitor ľahko uchytíte na stenu alebo na kĺbový držiak pomocou držiaka VESA (100 x 100 mm)

Špecifikácie

  • Značka: Asus
  • Rad: TUF Gaming
  • Model: VG289Q
  • PN: 90LM05B0-B01170
  • Určenie: herný monitor

Pozorovacie vlastnosti

  • Povrch displeja: matný
  • Technológia podsvietenia: W-LED
  • Model panela: Innolux M280DCA-E3B
  • Technológia panela: IPS / PLS
  • Uhlopriečka displeja: 28"
  • Pomer strán: 16 : 9
  • Rozlíšenie displeja: 3840 x 2160 px
  • Rozstup pixelov: 0,162 mm
  • Jemnosť: 157 PPI
  • Obnovovacia frekvencia: 40 až 60 Hz
  • Variabilná obnovovacia frekvencia: Áno
  • Doba odozvy: 5 ms
  • Doba odozvy s ELMB Sync: 1 ms (MPRT)
  • Maximálny jas: 350 cdm²
  • Farebná hĺbka: 10-bit (8-bit + FRC)
  • Sýtosť farieb: DCI-P3 90 %
  • Technológia ComfyView: Áno
  • Statický kontrastný pomer: 1 000 : 1
  • Dynamický kontrastný pomer: 100 000 000 : 1
  • Pozorovací uhol horizontálny: 178 °
  • Pozorovací uhol vertikálny: 178 °
  • Vysoký dynamický rozsah: HDR10, Multi HDR
  • Certifikácia HDR: DisplayHDR 400
  • VRR technológia: FreeSync
  • Podpora Flicker-Free: Áno
  • Redukcia emisií modrého svetla: Asus Ultra-Low Blue Light
  • Podpora Dynamic Shadow Boost: Áno
  • Funkcia Black Frame Insertion: Áno (120 až 170 Hz)
  • Počet režimov Color Temperature Selection: 4
  • Podpora Asus GameVisual: Áno
  • Režimy GameVisual: Kino, Príroda, FPS, sRGB, Preteky, MOBA, RTS/RPG
  • Tlačidlo Asus GamePlus: Áno
  • On-Screen Display: Áno
  • Počet úrovní OSD: 5
  • Regulácia technológie Overdrive: Trace Free
  • Management funkcií: Asus DisplayWidget Lite, ROG GameVisual

Audio

  • Integrované reproduktory: Nie

Konektivita

  • Grafické výstupy: 2x HDMI 2.0, 1x DP 1.2
  • Audio rozhranie: 1x 3,5mm Audio Jack
  • Počet USB: 1x USB-B 2.0, 2x USB-A 3.0

Prevádzkové informácie

  • Zdroj napájania: interný
  • Vstup: 100 až 240 V
  • Výstup: 12 V / 2 A
  • Maximálna spotreba energie: 65 W
  • Bežná spotreba energie: 30 W
  • Spotreba v úspornom režime: 0,5 W
  • Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W

Uchytenie

  • Typ uchytenia: VESA
  • Rozmery VESA: 100 x 100 mm
  • Otočný čap / pivot: Áno
  • Nastaviteľná výška stojana: Áno

Fyzické vlastnosti

  • Bezpečnostný zámok: Kensington Lock
  • Farba: čierna
  • Hmotnosť bez stojana: 4,73 kg
  • Rozmery bez stojana (Š x V x H)): 63,95 x 36,94 x 5,4 cm
  • Hmotnosť so stojanom: 7,6 kg
  • Rozmery so stojanom (Š x V x H): 63,95 x 40,52 x 23,34 cm
  • Hmotnosť balenia: 9,8 kg
  • Rozmery balenia (Š x V x H): 75,8 x 45,1 x 24,5 cm

Obsah balenia

  1. 1x 28" herný monitor Asus VG289Q
  2. 1x HDMI kábel
  3. 1x napájací kábel
  4. 1x záručný list
  5. 1x manuál

Parametre

Parametre

Využitie
Herné
Uhlopriečka [palce]
28"
Rozlíšenie (pix)
3840 x 2160
Formát obrazu
16 : 9
Technológia panelu
IPS
Povrchová úprava displeja
Matná
Dotyková obrazovka
Nie
Odezva [ms]
5
Jas (cd/m2)
350
Kontrastní poměr
1000:1
Pozorovací úhel
178° / 178°
TV tuner
Nie
Webkamera
Nie
Počet konektorov HDMI
2
Výstup pre slúchadlá
Áno
Nastavení výšky / Otočný o 90°
Ano / Ano
Pivot
Áno
Držák VESA
100 x 100
Spotřeba - provoz (W)
30
Spotřeba - standby (W)
5
Farebné prevedenie
Čierna
Rozmery š x v x h (mm)
639,5 x 405,2 až 555,2 x 233,4
Hmotnosť (kg)
7,6
Obsah balení
Monitor, napájecí kabel, návod

Podobné produkty