0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Mobilný telefón Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL 5,5" FHD, 64GB, 4GB, Andr 7, červený

 
Mobilný telefón 5.5"Full HD Amoled displej, procesor Qualcomm Snapdragon 625 2.0 GHz 8jádr., RAM 4 GB, ROM 64 GB, microSDXC až 2 TB, predné dual fotoaparát 16 Mpx + 120 °, chrbta 16 Mpx, GPS, 3G/4G,
dual SIM (Nano SIM), batéria 3000 mAh, Android 7.0 Nou
 
Výrobca
Asus
Kód
7400810
Part No.
ZD552KL-5C023WW
Popis produktu

Popis produktu

ZenFone 4 Selfie Pre vám umožní snímať dokonalé autoportréty a identifikovať pravdepodobné selfie. Vychutnajte si skvelé zážitky s dvoma prednými kamerami , ktoré vám umožňujú zachytiť viac ľudí, viac scenérií a uplatniť efekty zdobenie s až dvojnásobnú citlivosťou na svetlo . Môžete dokonca zachytiť 4K selfie videoklipy. Či už fotografujete, natáčate videozáznamy alebo naživo streamuje, ZenFone 4 Selfie Pro s aplikáciou SelfieMaster vám pomôže vybrať vašu najlepšiu tvár a ukáže svetu vašu dokonalú krásu.

Dva fotoaparáty pre viac krásy

Hlavný selfie fotoaparát je vybavený obrazovým snímačom s dvojitým pixelov Sony IMX362 s technológiou fotoaparátu ASUS DuoPixel ™, ktorý zachytáva nádherné zábery s rozlíšením 24 Mpix (2x 12 Mpix). Široká clona objektívu F1,8 kombinovaná s technológiou ASUS SuperPixel ™ zaručuje vynikajúci výkon pri slabom osvetlení a živej selfie fotografie v každej situácii. Pre portréty v krajine a WeFi fotografie, vám 120stupňový širokouhlý fotoaparát umožní pohodlne vtesnať viac osôb a scenérií na jednu snímku.

ZenFone 4 Selfie Pro má softvérový LED blesk , ktorý dodáva perfektné množstvo svetla-rovnako ako v ateliéri-zmäkčuje textúru pokožky a prináša skutočné tóny pleti tak, aby ste v každej selfie zažiarili ako superstar.



Najlepšie selfie 4K videá na svete

So svojou vlajkovou loďou Sony IMX362 obrazovým snímačom a exkluzívnym ASUS SuperPixel ™ Engine, vám umožní hlavný selfie fotoaparát na ZenFone 4 Selfie Pre natočiť neuveriteľne podrobné 4K UHD selfie videa, ktoré môžete zdieľať s priateľmi alebo na sociálnych médiách. Pri štvornásobnom rozlíšenie Full HD je video ZenFone Selfie Pre 4K UHD jasnejšie, krajšie a realistickejšie, takže vaše publikum s vami vaše zážitky môže zdieľať naplno. Pri natáčaní videozáznamov samoobslužná elektronická stabilizácia obrazu (EIS) eliminuje nepríjemné otrasy pre detailné a plynulá výsledná videa.

Na selfie nemusíte byť len vy

ZenFone 4 Selfie Pro má najpokročilejší predné kamerový systém na svete s obrazovým snímačom s dvojitým pixelu Sony® IMX362, ktorý má dvojnásobný počet fotodiód pre snímanie svetla než majú bežné senzory sa rovnakým rozlíšením. Technológia fotoaparátu 24Mpix * DuoPixel ™ využíva informácie zachytené snímačom, aby inteligentne vytvárala 24Mpix fotografie a výsledkom sú krásne selfie s vysokým rozlíšením.

Pridajte sa selfie fotoaparátom novú dimenziu fotografovanie vďaka 120 stupňové širokouhlé kamere na ZenFone 4 Selfie Pro. Vďaka širokému uhla môžete zachytiť fotografie a videá, ktoré realistickejšie zodpovedajú vášmu prostredie, do jedného záberu, takže môžete do záberu zahrnúť väčšia časť pozadia alebo zhromaždiť svojich priateľov a vtesnať všetky na svoj snímku.



Vystúpte z davu

Režim portrétu umožňuje úplne nový efekt hĺbky ostrosti tým, že rozostrí pozadia, aby tak snímku získal hĺbku. Teraz si môžete vyfotiť selfie, ktoré vyzerajú, ako by boli odfotené profesionálom a môžete skvele reprezentovať svojmu okoliu svoj vlastný štýl.

Režim portrétu s technológiou Asus SelfieMaster

SelfieMaster je zábavná a intuitívna aplikácia, ktorá vám umožní aplikovať efekty skrášlenie, aby boli vaše selfie ešte viac šarmantný. S desiatich efekty vylepšenia, z ktorých môžete vyberať, môžete vyhladzovať vrásky, odstraňovať defekty, upravovať tón pleti a okamžite vylepšovať celkový vzhľad. Či už fotografujete, natáčate alebo naživo streamuje, SelfieMaster vám umožní vytvoriť dokonalý vzhľad. Môžete dokonca využiť svoje inteligentné funkcie pre úpravu fotografií a vytvárať koláže a prezentácie, ktoré si môžete vychutnať a zdieľať s priateľmi.
& Nbsp;
Okrem svojich dvojitých selfie fotoaparátov ponúka ZenFone 4 Selfie Pre zadné 16Mpix fotoaparát s obrazovým snímačom Sony a technológiou ASUS SuperPixel ™, ktorý vám umožní zachytiť každý vzácny okamih s živou jasnosťou a úžasnými detailmi.

Elegancia v každom detaile

Pre vytvorenie hladkého elegantného kovového monolitického tela je ZenFone 4 Selfie Pre vyrábaný technológiou Nano Molding Technology (NMM). S bezrámovým sklom 2,5D Gorilla Glass a profilom, ktorý je tenký púhych 6,85mm, dosiahne ZenFone 4 Selfie Pre perfektné rovnováhy medzi krásou a praktickosťou. Kovové monolitické telo je zakončené krásnou skosenou hranou. Vyryté detaily okolo objektívu zadnej kamery sa pri pohľade z rôznych uhlov blyští žiariacim leskom. ZenFone 4 Selfie Pre vám ponúka jedinečný vzhľad v každom detaile.

Farebne prispôsobivý displej

S displejom AMOLED jasným 500nitů, rozlíšením Full HD (1920 x 1080) a farebným rozsahom, ktorý činí viac ako 100 percent farebného priestoru NTSC, robí ZenFone 4 Selfie Pre fotky, videá a všetok ďalší obsah tak živý, ako je skutočný život. Má impozantný pomer tela a obrazovky (76,7%) pre maximalizáciu displeja a minimálnu hmotnosť.



Efektívne výkonný, jednoducho rýchly

Pod elegantným exteriérom ZenFone 4 je výkonný 64-bitový procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 625 s kapacitou 64 bitov a 4GB RAM a grafickú kartou Adreno ™ 506, ktorá ľahko spracováva náročné úlohy. Revolučná tranzistory Field Effect Transformers (FinFETs) poskytujú maximálny výkon pri súčasnom znížení spotreby energie o 35 percent. Predné čítačka odtlačkov prstov s operačný dobou 0,2 sekundy umožňuje odomknutie telefónu rýchlosťou blesku a poskytuje tak bezpečnosť, ktorú nebudete vnímať ako záťaž.

Batérie s dlhou životnosťou, s možnosťou rýchleho nabíjania

ZenFone 4 Selfie Pro ponúka rýchle nabíjanie, ktoré dodáva energiu 10 W (5 V/2 A) do svojej 3000mAh batéria. S výkonným procesorom môžete byť viac online, streamovať dlhší videá a hovoriť tak dlho, ako len chcete, bez toho aby ste sa museli obávať, že sa vaša batéria cez deň vyčerpá.

Ešte lepšie zvukové zážitky

Technológia
Parametre

Parametre

Rozlíšenie (pix)
1920 x 1080 (Full HD)
Kapacita baterie (mAh)
3000
Operačný systém
Android
Farebné prevedenie
Červená
Rozmery v x š x h (mm)
154,02 x 74,83 x 6,85
Hmotnosť (g)
147
Slot pro paměťovou kartu
microSDXC
Frekvencia procesora (GHz)
2,0
Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro
Fotoaparát - zadné / predné (MPx)
24/-
Veľkosť displeja
5.5", 5.5" - 6"
Dual SIM
Áno
Počet jadier procesora
8x
Rozdělenie
Smartphone
Typ telefónu
Dotykový
Dátové siete
GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA, HSUPA, LTE (4G)
Interná pamäť (GB)
64
Operačná pamäť (GB)
4
Typ SIM karty
nano SIM

Príslušenstvo