0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Mobilný telefón Asus Zenfone MAX Pro M1 6", 4GB, 64GB, And 8.1, černý

 
Asus ZenFone Max Pro je čierny chytrý telefón, ktorý vás zaujme nielen väčším displejom, moderným vzhľadom, ale aj neskutočným výkonom 5 000 mAh. Kvalitný duálny zadný fotoaparát spoločne s predným fotoaparátom poskytne možnosť fotiť perfektné zábery.

 
Výrobca
Asus
Kód
74008182
Part No.
ZB602KL-4A083EU
Popis produktu

Popis produktu

Chytrý telefón Asus ZenFone Max Pro (M1) je smartphonom novej generácie. Tento telefón Asus je osadený procesorom Qualcom Snapdragon 636, ktorý mu prepožičiava výnimočne nadupaný výkon. Smartphone sa navyše môže pýšiť 6 palcovým Full View displejom (s pomerom strán 18: 9) schopným zobrazovať Full HD+ rozlíšenie (2160 x 1080).

Vylepšený osemjadrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 636


Smartphone je osadený osemjadrovým procesorom Qualcomm® Snapdragon ™ 636, ktorý kombinuje plynulý a citlivý výkon spoločne s dlhou životnosťou batérie. Procesor je až 1,54x rýchlejší, než jeho predchodca Snapdragon 625. Či už sa rozhodnete využívať svoj smartphone akokoľvek, nemusíte sa obávať nedostatočného výkonu. Mobilný telefón ZenFone Max Pro zvládne multimediálne mobilné aplikácie ľahko a rýchlo, navyše s výkonom, ktorý vás zaiste ohromí.

Asus ZenFone Max Pro

Masívna vytrvalosť

V elegantnom tele ZenFone Max Pro sa ukrýva masívne 5000 mAh lítium-polymérová batéria. Môžete surfovať po webe, užívať si častejšie hier, dlhšie streamovať a to všetko bez nutnosti neustáleho hľadania elektrickej zásuvky.

Asus ZenFone Max Pro

Full View displej

Užite si vynikajúci vizuálny zážitok so smartphonom ZenFone Max Pro s rozšíreným Full View displejom. Vďaka nemu budú fotografie a videá vyzerať lepšie, než kedykoľvek predtým. S Full View displejom tak všetko na smartphonu ZenFone Max Pro bude prehľadnejšie, jasnejšie a hlavne väčšie.

Asus ZenFone Max Pro

Rovnako veľké telo, väčšie obrazovka

Mobilný telefón ZenFone Max Pro vám umožní vidieť viac, pri zachovaní menšej veľkosti tela. Kompaktný 6 palcový displej sa pýši ultraľahkým rámikom, ktorý má rovnakú veľkosť ako väčšina štandardných telefónov s uhlopriečkou 5,5 palca. Smartphone Asus ZenFone Max Pro sa tak pýši dokonalým ergonomickým dizajnom, ktorý je krásny, štíhly, ale aj pohodlný.

Asus ZenFone Max Pro

Celokovové, napriek tomu jemné telo


ZenFone Max Pro vďaka svojmu celokovovému telu bezpečne odolá nástrahám každodenného používania. Jeho tenké šasi s precízne vytvorenými detailmi prepožičiava smartphonu luxusný dizajn. K rýchlemu odblokovaniu mobilného telefónu poslúži účelná čítačka odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na zadnej strane telefónu.

Zadné duálny fotoaparát zachytí "realisticky" všetky dôležité okamihy

Mobilný telefón ZenFone Max Pro je vybavený pokročilým duálnym fotoaparátom, s ktorého pomocou získajú fotografie úplne novú úroveň kvality. Fotoaparát vie veľmi rýchlo zaostriť na objekt a zároveň je schopný pracovať vo vysokom rozlíšení s extrémne kvalitným širokouhlým objektívom, ktorý bude vždy vytvárať citeľne jasnejšie fotografie. ZenFone Max Pro natáča videa až v rozlíšení 4K. Teoreticky tak je schopný až štvornásobku kvality Full HD rozlíšenia.

Asus ZenFone Max Pro

Zachyťte svoju vlastnú krásu na dokonalých portrétových fotografiách

ZenFone Max Pro vám umožní zachytiť v reálnom čase dokonalé selfie portrétovej fotografie, ktoré ďalej môžete skrášľovať, retušovať a vylepšovať s malou pomocou šikovných funkcií. K foteniu takpovediac "zblízka" je prispôsobená druhá kamera, ktorú môžete použiť na vytvorenie umeleckého efektu hĺbky ostrosti, pričom predmet ostro zaostruje a zároveň postupne rozostrí pozadie pre jemný a silný efekt, ktorý skutočne nechá predmet vyniknúť.

Asus ZenFone Max Pro

Fantastická hudobné zábava


Asus ZenFone Max Pro sa pýši reproduktorom s päťmagnetovou konštrukciou s kovovou hlasovou cievkou poháňanú výkonným inteligentným zosilňovačom zvuku NXP, ktorý vám prináša silné, hlasné zvuky tej najvyššej možnej kvality.

Asus ZenFone Max Pro

Trojitý slot kariet znamená viac pripojenia ale tiež viac priestoru na úložisku

ZenFone Max Pro má dva sloty pre SIM karty, ktoré podporujú LTE až do rýchlosti 400MB / s. Smartphone je ďalej vybavený slotom pre microSD kartu, vďaka ktorému nebude problém rozšíriť internú pamäť telefónu až na 2 TB. Tento praktický trojitý slot tak umožňuje zapojenie dvoch SIM kariet a jednej microSD karty súčasne.

Asus ZenFone Max Pro

NFC = bezkontaktné pohodlie

Vstavaná technológia NFC vám prináša maximálne možné pohodlie bezkontaktných mobilných platieb. To všetko je teraz dostupné jediným kliknutím. Ide tak o vítané a účelné vylepšenie vášho mobilného štýlu života.



Odomykanie smartphonu prostredníctvom tváre

Mobilný telefón ZenFone Max Pro disponuje chytrou technológiou odomykania telefónu prostredníctvom rozpoznávania tváre. Smartphone je tak schopný rozpoznať jedinečné kontúry vašej tváre a vďaka tomu rýchlo a bezpečne odomkne telefón.

Asus ZenFone Max Pro

Rýchlejšie, chytrejší a príjemnejší užívateľský zážitok s Android ™ 8.1 Oreo ™

Najnovšia verzia užívateľského rozhrania Android ™ poskytuje intuitívny zážitok, ktorý vám pomôže zvládať úlohy rýchlejšie, zvýšiť produktivitu a jednoducho vám umožní si telefón viac užívať.

Špecifikácie

Procesor:

CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 636
Frekvencie: 4 x 1,8 GHz + 4 x 1,6 GHz
GPU: Qualcomm® Adreno™ 509

Operačná pamäť a úložisko:

4 GB RAM
64 GB interná pamäť

Operačný systém:

Android™ 8.1 Oreo™

Displej:

Veľkosť displeja: 6 "IPS
Rozlíšenie displeja: 2160 x 1080, 404 ppi

Fotoaparát:

Zadný fotoaparát:

Rozlíšenie: 13 + 5 Mpx
Svetelnosť: f / 2.2
Funkcia: autofokus pomocou fázovej detekcie, LED blesk, HDR
Formát videa: 4K UHD 3840 x 2160 pri nahrávaní videa hlavnou zadnou kamerou
1080 FHD @ 30 / 60 fps

Predný fotoaparát:

Rozlíšenie: 8 Mpx
Funkcia: LED blesk, Odomknutie rozpoznaním tváre, HDR

Batéria a nabíjanie:


Kapacita batérie 5 000 mAh (zabudovaná)

Siete a štandardy:

Dual SIM (2 x nanoSIM)
Slot na microSD kartu až 2 TB
Podpora LTE na ľubovoľnom slote
Podpora VoLTE
Wi-Fi 802.11 b / g / n
Podpora Wi-Fi Direct
Podpora Bluetooth 5.0
Podpora NFC

Určenie polohy:


GPS, A-GPS, Glonass, Beidou

Senzory:


Zadný snímač odtlačkov prstov, rozpoznávanie vlhkého prsta, akcelerátor, gyroskop, E-kompas, snímač priblíženia, snímač okolitého svetla.

Rozmery a hmotnosť:


Rozmery (Š x V x H): 76 x 159 x 8,45 mm
Hmotnosť: 180 g
Farba: čierna


Parametre

Parametre

Rozlíšenie (pix)
2160 x 1080
Kapacita baterie (mAh)
5000
Operačný systém
Android
Farebné prevedenie
Čierna
Rozmery v x š x h (mm)
76 x 159 x 8,45
Hmotnosť (g)
180
Slot pro paměťovou kartu
microSD
Frekvencia procesora (GHz)
1,8
Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro
Fotoaparát - zadné / predné (MPx)
13/5
Veľkosť displeja
6.0'', Viac ako 6"
Dual SIM
Áno
Počet jadier procesora
8x
Rozdělenie
Smartphone
Typ telefónu
Dotykový
Dátové siete
GPRS, EDGE, UMTS (3G), HSDPA (3G), HSUPA (3G), LTE (4G)
Interná pamäť (GB)
64
Operačná pamäť (GB)
4
Typ SIM karty
nano SIM

Príslušenstvo