0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Vlhčené čistiace útierky Aveli na monitory v dóze

 
Vlhčené čistiace útierky Aveli na monitory v dóze
100 ks vlhčených utierok na LCD/LED/OLED/PLASMA monitory. Recyklovateľná plastová dóza. Dokonale čistý povrch s príjemnou vôňou bez škodlivých látok.
 
Výrobca
Aveli
Kód
5477220
Part No.
8594070115341
Popis produktu

Popis produktu

Vlhčené čistiace utierky Aveli na obrazovky typu LCD/LED/OLED/PLASMA sú efektívne a navyše šetrné k prírode. V dóze nájdete vyše 100 ks vlhčených obrúskov, ktoré vďaka ekologickej receptúre šetrne odstránia prachové častice, mastný povlak, usadeniny nikotínu, neutralizujú antistatický náboj, nezanechajú ani stopu na čistenej ploche a prevoňajú váš domov. Získate tak dokonale čistý povrch s príjemnou vôňou a to bez použitia škodlivých látok.

Uplatnenie výrobkov značky Aveli nájdete všade, či už ide o vašu kanceláriu či školu alebo o váš dom. Pozrite sa na našu ponuku výrobkov od spoločnosti Aveli, ktoré vynikajú bezproblémovou inštaláciou, spoľahlivou prevádzkou a jednoduchosťou použitia.

Použitie

Postupujte podľa odporúčaní výrobcu týkajúcich sa čistenia zariadenia. Pri čistení musí byť zariadenie vypnuté. Upozornenie: vytiahnite obrúsok zo stredu role. Nezabudnite správne uzavrieť nádobu, aby ste ste zabránili vysušeniu obrúskov. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym použitím výrobku.

Zloženie

Reakčná hmota 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-onu a 2-metyl-2H-izotiazol-3-onu (3 : 1). Zloženie výrobku je v súlade s nariadením (ES) o detergentoch č. 648/2004: neiónové povrchovo aktívne látky (<5%); parfumy; konzervačné látky (fenoxyetanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová).

Špecifikácie

  • Značka: Aveli
  • Určenie: vlhčené obrúsky
  • Obal: recyklovateľná plastová dóza
  • V balení: 100 ks utierok

Parametre

Parametre

Rozdělenie
Čistiace prostriedky
Čistiace prostriedky
Na monitor