0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Bábiky Mattel a Hasbro

Bábiky Mattel a Hasbro

Kto z nás si v detstve neželal „naozajstnú od Mattela“? Áno, bábiky Barbie sú kamarátkami detí už niekoľko generácií. Barbie pre radosť, Barbie s Kenom – potešte deti pravou „bárbiny“ a urobte im radosť k narodeninám, pod stromčekom alebo len tak, napráklad preto, že pohľad na rozžiarené detské oči krásne hreje.

 

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
10 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

So stavebnicami Barbie môžete byť, kým chcete! Zistite, ktorý z tematických setov vás bude najviac baviť – bude to set s ďalekohľadom, pianom, skateboardom?

3,09 EUR 

bez DPH

3,71 EUR 

s DPH

Barbie princezná s mimoriadne dlhými 22cm vlasmi pre malých kaderníkov. Balenie obsahuje hrebienok, sponky, príčesky a nástroj na jednoduchú úpravu účesu.

27,77 EUR 

bez DPH

33,32 EUR 

s DPH

Barbie bábika s Downovým syndrómom, oblečená do šiat s kvetmi a motýľmi. Biele tenisky v detailnom prevedení, ružový náhrdelník s príveskom v tvare 3 šípok. Vhodné pre deti od 3 rokov.

8,47 EUR 

bez DPH

10,16 EUR 

s DPH

Módny adventný kalendár s bábikou Barbie, 24 okienok ukrýva darček na každý decembrový deň pred Vianocami. Dieťa v ňom nájde šaty, šperky, kabelku, topánky a ďalšie doplnky. Vhodné pre deti 3 - 7 rokov.

26,70 EUR 

bez DPH

32,04 EUR 

s DPH

Každá bábika Barbie má iný vzhľad a svoj osobitý štýl. Výber doplnkov pre vytvorenie účesov je pestrý. Náhradné šaty, topánky, kabelka. Varianty sú dodávané náhodne.

23,31 EUR 

bez DPH

27,97 EUR 

s DPH

Herná sada s motívom animovaného snímku Divoký Spirit, odporúčaný vek 3+, naučí základy o chovateľstve a ošetrovaní koní, podpora detskej fantázie, 4 hracie plochy a rad realistických prvkov, 20,32 cm figúrka mustanga s 10 rôznorodými doplnkami.

27,33 EUR 

bez DPH

32,80 EUR 

s DPH

Set koňa s žriebäťom, hračka vhodná pre deti od 3 rokov, na motívy animovaného filmu Divoký Spirit, obaja koníci majú dlhú hrivu a chvost, ktoré môžu vaše deti česať a zdobiť, množstvo doplnkov a vlasových potrieb pre hračky.

22,87 EUR 

bez DPH

27,44 EUR 

s DPH

Hrací set zložený z auta a dvoch bábik s podobou Harryho Pottera a jeho kamaráta Rona Weasleyho. Možnosť využiť ako hračku alebo ako zberateľský set. Funkčné otváracie dvere auta, vo vnútri sedadla, kĺbové telo bábik, vhodné pre deti od 6 rokov.

64,75 EUR 

bez DPH

77,70 EUR 

s DPH

Figúrka Olaf v lete z Ľadového kráľovstva urobí radosť každému malému fanúšikovi tejto rozprávky, v balení 6 doplnkov - klobúk proti slnku, kvety, slnečné okuliare, palička, koktail a sukne z trávy, vhodné pre deti od 3 rokov.

11,04 EUR 

bez DPH

13,25 EUR 

s DPH

Herný set zložený z bábiky Hermiony Grangerovej v typickej rokfortskej uniforme a doplnkov na výrobu elixírov (napr. v tme svietiaci kotlík, palička), hračka poteší každého malého fanúšika sveta čiar a kúziel v Rokforte, pre deti od 6 rokov.

21,57 EUR 

bez DPH

25,88 EUR 

s DPH