0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hračka Bigjigs Toys Baby Drevený vláčik s nasadzovaním

Výpredaj

 
Vláčik Bigjigs Baby podporuje mobilitu detí a pomáha rozvíjať obratnosť a koordináciu. Deti môžu vláčik ľubovoľne prestavovať podľa svojej fantázie. Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a pravého dreva. Obsahuje 28 dielikov. Vhodný od 3 rokov.
 
Výrobca
Bigjigs Toys
Kód
6002741
Part No.
BB037
Popis produktu

Popis produktu

S vláčikom Bigjigs Baby si vaše deti užijú veľa zábavy. Na vláčik môžu ľubovoľne nasadzovať kocky a vytvárať tak zakaždým iný vláčik podľa svojej fantázie. Vláčik podporuje mobilitu detí a pomáha rozvíjať obratnosť a koordináciu. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a pravého dreva. Zodpovedá súčasným európskym bezpečnostným normám.

Dřevěný vláček Bigjigs Baby s nasadzovaním

Špecifikácie

  • Značka: Bigjigs Baby
  • Vek: 3+
  • Počet: 28 ks
  • Materiál: drevo
  • Hmotnosť: 1,03 kg
  • Rozmery balenia: 57 x 8 x 13 cm

Poznámka výrobcu:

Anglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku a svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcu motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a ohlas značky rástla, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Novú značku kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juho-východnom Anglicku. Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky BigJigs Toys sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tam, tak aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii. Majú najväčšiu ponuku vláčikov a príslušenstva na svete. Používajú poctivé kusy dreva, na dosky pre puzzle používajú lepené drevené plátky, pretože tieto plátky sú oveľa odolnejšie. Na svoje výrobky používajú také farby, aby boli hračky pekne farebné, ale zároveň neprekrývali štruktúru dreva. Kvalita hračiek značky BigJigs Toys je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre

Parametre

Materiál
drevo
Vhodné od
3 rokov
Rozdelenie
Ostatné hračky, Hračky pre chlapcov
Farebné prevedenie
Barevné