0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

Záhradné náradie Bigjigs Toys v plátennej taške zelený

 
Taška s pekne vyvedenými červenými lienkami zahŕňa a pojme všetko, čo malý záhradník potrebuje, rýľ, lopatku, kypriace hrabličky, kanva aj rukavice.
 
Výrobca
Bigjigs Toys
Kód
6908816
Part No.
BJ279
DPH
20%
Vaša cena s DPH
16,88 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
14,07 EUR bez DPH
Záruka
24 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 6908816 Part No. BJ279 EAN 691621652794
Popis produktu

Popis produktu

Taška s pekne vyvedenými červenými lienkami zahŕňa a pojme všetko, čo malý záhradník potrebuje, rýľ, lopatku, kypriace hrabličky, kanva aj rukavice. Malí záhradníci ju budú milovať. Náradie, kanva a rukavice, všetko na kopanie hliny a zalievanie rastlín s mamou a otcom. Elastické zápästia záhradných rukavíc zaisťujú, aby do rukavíc nič nepadalo a aby sa neskĺzli. Kropiaca kanva je vybavená pevnou hubicou a hornou aj bočnou rukoväťou, ktoré uľahčujú držanie malým ručičkám. Sada sa skladá zo 6 kusov. Bigjigs Toys tiež ponúka široký rad záhradných doplnkov zahŕňajúcich napríklad náhradné rukavice a ručné náradie, náradie s dlhou rukoväťou, kolieska, kanvy a zásteru.

Špecifikácie

  • Značka: Bigjigs Toys
  • Určenie: detské záhradné náradie
  • Počet kusov v sade: 6
  • Vek: 3+
  • Farba: zelená / prírodné drevo
  • Materiál: kov / drevo / látka
  • Hmotnosť: 0,39 kg
  • Dĺžka lopatky: 17,5 cm
  • Dĺžka hrabličiek: 15 cm
  • Rozmer tašky: 19 x 15 x 15 cm
  • Rozmer kanvičky: 10,7 cm / priemer 8,6 cm

Poznámka výrobcu:

Anglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku a svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcu motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a ohlas značky rástla, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Novú značku kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juho-východnom Anglicku. Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky BigJigs Toys sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tam, tak aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii. Majú najväčšiu ponuku vláčikov a príslušenstva na svete. Používajú poctivé kusy dreva, na dosky pre puzzle používajú lepené drevené plátky, pretože tieto plátky sú oveľa odolnejšie. Na svoje výrobky používajú také farby, aby boli hračky pekne farebné, ale zároveň neprekrývali štruktúru dreva. Kvalita hračiek značky BigJigs Toys je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre

Parametre

Vhodné od
3 rokov
Farebné prevedenie
zelená
Detské náradie
Sety nářadí