0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

Hračka Bigjigs Toys Dřevěná kuličková dráha, farebná

 
Guličková dráha Bigjigs Toys, 53 drevených kusov. Precvičí zručnosť a fantáziu, podporuje motorické zručnosti a inšpiruje ku kreatívnym a nápaditým hrám. Vhodná od 3 rokov. Z vysoko kvalitného a zodpovedne získaného dreva. Mix farieb.
 
Výrobca
Bigjigs Toys
Kód
60026486
Part No.
BJ786
DPH
20%
Vaša cena s DPH
34,09 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
28,41 EUR bez DPH
Záruka
24 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 60026486 Part No. BJ786 EAN 691621517864
Popis produktu

Popis produktu

Guľôčková dráha Bigjigs Toys baví každé dieťa a navyše podporuje jeho motorické zručnosti a inšpiruje ku kreatívnym a nápaditým hrám. Dieťa si pri jej skladaní užije skvelú zábavu a zároveň si precvičí zručnosť a fantáziu. Túto farebnú guľôčkovú dráhu si vaša ratolesť poskladá úplne sama podľa svojich predstáv. Sada guľôčkovej dráhy totiž obsahuje 53 drevených kusov, takže si vaše dieťa hravo vyrobí vlastnú jedinečnú trasu. Podarí sa mu postaviť dráhu tak, aby guľôčka zišla od zhora až dole?

Dráha je vyrobená z vysoko kvalitných a zodpovedne získaných materiálov, takže zodpovedá súčasným európskym bezpečnostným normám.

Guľôčková dráha

Tradícia značky Bigjigs Toys

Anglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku, svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcu motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Dnes firma Bigjigs Toys zostáva vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juhovýchodnom Anglicku a rozdáva radosť deťom po celom svete.

Hlavné prednosti

  • Kvalitné spracovanie z dreva od tradičného výrobcu Bigjigs Toys
  • Guľôčková dráha rozvíja kreativitu a motorické zručnosti
  • Sada obsahuje 53 drevených kusov

Špecifikácie

  • Značka: Bigjigs Toys
  • Model: Marble Run
  • Určenie: drevená guľôčková dráha
  • Vek: 3+
  • Materiál: drevo
  • Farba: mix farieb
  • Rozmery: 37 x 25 cm

Obsah balenia

  1. Guľôčková dráha Marble Run od Bigjigs Toys

Poznámka výrobcu:

Anglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku a svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcu motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a ohlas značky rástla, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Novú značku kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juho-východnom Anglicku. Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky BigJigs Toys sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tam, tak aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii. Majú najväčšiu ponuku vláčikov a príslušenstva na svete. Používajú poctivé kusy dreva, na dosky pre puzzle používajú lepené drevené plátky, pretože tieto plátky sú oveľa odolnejšie. Na svoje výrobky používajú také farby, aby boli hračky pekne farebné, ale zároveň neprekrývali štruktúru dreva. Kvalita hračiek značky BigJigs Toys je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre

Parametre

Materiál
drevo
Rozmery š x v x h (cm)
37 x 25
Vhodné od
3 rokov
Farebné prevedenie
Barevné