0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

Medzipodložka Brother NSS 10 pre rezací ploter, nízko lepiaca

 
Medzipodložka Brother NSS 10 pre rezací ploter, nízko lepiaca
Nízko lepiaca medzipodložka NSS 10 pre rezací ploter je vhodná pre jemné materiály a papiere. Vďaka tejto mezipodložke nedochádza k porezaniu a znečisťovaniu lepivej plochy originálnej podložky a vďaka tomu sa niekoľkonásobne predĺži jej životnosť.
 
Výrobca
Brother
Kód
38491270
Part No.
NSS 10
DPH
20%
Vaša cena s DPH
3,02 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
2,52 EUR bez DPH
Dostupnosť
Záruka spotrebiteľ
6 Měsíce
Záruka ostatné
6 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 38491270 Part No. NSS 10 EAN
Popis produktu

Popis produktu

Nízko lepiaca medzipodložka NSS 10 pre rezací ploter je vhodná pre jemné materiály a papiere. Je vhodná pre všetky rezacie plotre Brother ScanNCut aj pre Silhouette Cameo. Táto lepiaca podložka slúži ako mezdiprvok medzi rezaným materiálom a originálnou podložkou.

Medzipodložka NSS 10 sa nalepí na čistú štandardnú medzipodložku, plní tak funkciu ochrannej lepiacej vrstvy. Vďaka tejto mezipodložke nedochádza k porezaniu a znečisťovaniu lepivej plochy originálnej podložky a vďaka tomu sa niekoľkonásobne predĺži jej životnosť. Vo chvíli, keď medzipodložka prestane lepiť alebo je veľmi porezaná, jednoducho ju odlepíte z originálnej podložky a nalepíte medzipodložku novú.

Pri nových plotroch Brother ScanNCut radu SDX je pri použití mezipodložek v kombinácii s automatickým nožom potreba dokúpiť kalibračný prúžok NSSKP. Kalibračným prúžkom sa prekryjú body, ktoré sníma rezací nôž a tým sa vyrovná automatické nastavenie výšky noža.


Parametre

Parametre

Hmotnosť (kg)
0,023
Funkcie
Cestovní skener

Príslušenstvo