0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Digitálny fotoaparát Canon PowerShot G1 X Mark II IS ČERNÝ - 12,8MP, 5x zoom, 24-120mm, WiFi

 
12,8 MP digitálny fotoaparát CANON Powershot G1X Mark II IS je vybavený otočným LCD displejom.
Zaručuje kvalitu obrazu na úrovni zrcadlovky.Fotografujte a pripájajte sa na diaľku pomocou Wi-fi.
 
Výrobca
Canon
Kód
54102608
Part No.
9167B011
Popis produktu

Popis produktu

Predstavujeme vám digitálny fotoaparát CANON Powershot G1X Mark II IS s & nbsp; otočným a & nbsp; vysoko kvalitným & nbsp; LCD displejom a dotykovou obrazovkou. 12,8 MP Canon poskytuje kvalitu obrazu na úrovni zrkadlovky. Fotoaparát s veľkým snímačom 18,7 x 14,0 mm vyhotovuje videozáznamy vo Full HD kvalite. Je vybavený chytrými režimy pre kreatívne zábavné fotografovanie.

PowerShot G1 X Mark II môžete prostredníctvom pripojenia Wi-Fi prepojiť s kompatibilnými chytrými zariadeniami a fotografovať na diaľku.


VÝHODY:
Veľký snímač Canon CMOS 18,7 × 14,0 mm
Rýchla odozva a spracovanie obrazu procesorom DIGIC 6
Skvelé fotografie aj pri slabom osvetlení
Integrovaná Wifi
Možnosť fotografovanie na diaľku
Otočný LCD displej
Dotyková obrazovka

ŠPECIFIKÁCIE A PODROBNÝ POPIS FUNKCIÍ:
Kvalita obrazu na úrovni zrkadlovky
Veľká plocha snímača 1,5"PowerShot G1 X Mark II zodpovedá ploche snímača APS-C (18,7 × 14,0 mm). Keďže fotoaparát využíva rozlíšenie 12,8 MP (3: 2) a technológiu CMOS od spoločnosti Canon, poskytuje kvalitu obrazu na úrovni zrkadlovky. Pomocou snímača pre fotografovanie s viacerými pomermi stran môžete pri rovnakej efektívnej ohniskovej vzdialenosti zhotovovať 12,8MP snímky s pomerom strán 3: 2 i 13,1MP snímky s pomerom strán 4: 3 (Snímač pre fotografovanie s viacerými pomery strán zachytáva pri východiskovom nastavenie 12,8MP snímky s pomerom strán 3: 2. Pri rovnakej efektívna ohniskovej vzdialenosti možno zachytiť 13,1MP snímky s pomerom strán 4: 3).

Skvelý výkon za slabého osvetlenia
1.5"snímač a procesor DIGIC 6 fotoaparátu PowerShot G1 X Mark II zaisťujú výnimočný výkon pri hodnote citlivosti ISO až 12800. Systém HS System v kombinácii s objektívom f/2-3,9 s vysokou svetelnosťou vyťaží z okolitého svetla čo najviac a nezávisle od podmienok zaistí fotografie s vynikajúcou čistotou a farbami. Funkcia Inteligentný IS zvolí z 8 možností optimálny režim pre optický Image Stabilizer a obmedzí rozmazaniu a vplyv otrasov fotoaparátu.

Precízny objektív s 5 × zoomom
Fotoaparát PowerShot G1 X Mark II disponuje 24mm ultraširokouhlým objektívom s 5 × optickým zoomom. Fotoaparát využíva precízne technológie a rozsiahle odborné znalosti na poli objektívov spoločnosti Canon a prináša ostré snímky s vysokým rozlíšením. Veľký 1,5"snímač a objektív f/2-3,9 s clonou s deviatimi lamelami zabezpečujú vynikajúcu oddelenie objektu od jemne rozostreného pozadia.

Pripojte sa bezdrôtovo a fotografujte na diaľku
Bezdrôtové, diaľkové fotografovanie a synchronizácia snímkůFotoaparát PowerShot G1 X Mark II môžete prostredníctvom pripojenia Wi-Fi prepojiť s kompatibilnými chytrými zariadeniami, stačí len použiť tlačidlo pripojenie mobilného zariadenia, popr. technológiu NFC. Po pripojení môžete pomocou aplikácie Canon CameraWindow fotoaparát PowerShot G1 X Mark II ovládať bezdrôtovo zo vzdialenosti až 5 m. Tlačidlo pripojenie mobilného zariadenia môžete taktiež priradiť synchronizáciu snímok, ktorá vám umožní zálohovať snímky a filmy prostredníctvom služby CANON iMAGE GATEWAY do registrovaného domáceho počítača alebo do služieb Flickr ™ a Disk Google ™.



Pokrytie všetkých uhlov
Vysoko kvalitný dotykový displej LCD s rozlíšením 1,04 milióna bodov využíva reprodukciu farieb sRGB pre vynikajúcu farebnú presnosť, čistotu obrazu a kontrast. Vďaka otočnému displeju a intuitívnemu ovládaniu umožňuje fotoaparát PowerShot G1 X Mark II ľahké a rýchle fotografovanie z neobvyklých uhlov. Ak ste zástancami tradičnejšieho spôsobu fotografovania, môžete k fotoaparátu pripojiť voliteľný elektronický hľadáčik s krátkou odozvou.

Nové kreatívne možnosti
S pokročilými režimy fotografovania môžete experimentovať a objavovať nové kreatívne možnosti. V režimoch HDR z ruky a rozostrenie pozadia sa rýchlo za sebou nasníma niekoľko snímok, ktoré sa potom zlúčia a vytvoria profesionálne vyzerajúce výsledky. Režim Hviezda predstavuje ľahký spôsob nadobúdania pôsobivých fotografií hviezdnej oblohy.

PARAMETRE:

Farba: čierna
Hmotnosť: 558 g
Min. Ohnisková vzdialenosť: 24 mm
Max. ohnisková vzdia: 120 mm
Počet pixelov (Mpix): 12,8
Optický zoom: 5x
Slot pre pamäťovú kartu: SDXC, SD, SDHC
Uhlopriečka: 3"(7,6 cm)
Rozmery š x v x h (mm): 116,3 s 74 s 66,2

OBSAH:
Digitálny fotoaparát PowerShot G1 X Mark II
Nabíjačka batérií CB-2LGE
Napájací kábel
Batériový zdroj NB-12L
Remeň na krk NS-DC11
Sada používateľskej príručky
Alternatívne produkty








Parametre

Parametre

Napájanie
Akumulátor
Farebné prevedenie
Čierna
Rozmery š x v x h (mm)
116.3 x 74 x 66.2
Hmotnosť (g)
558
Obsah balení
Digitální fotoaparát PowerShot G1 X Mark II, Nabíječka baterií CB-2LGE, Napájecí kabel, Bateriový zdroj NB - 12L, Řemen na krk NS - DC 11, Nasa uživatelské příručky, Alternativní produkty
Macro od (cm)
5
Rozlíšenie LCD
1040000
Uhlopriečka LCD
3" (7,6cm)
Hledáček
Externí elektronický
Slot pro paměťovou kartu
SD, SDHC, SDXC
Optický zoom
5
Typ snímače
CMOS
Efektívny počet pixelov (mm)
12,8
Typ baterie
NB-12L
Formát videa
MP4
Max. ohnisková vzdialenosť (mm)
120
Citlivost ISO do
12800
Citlivost ISO od
100
Formáty súborov
JPEG
Kompaktní fotoaparáty
Klasické
Max. rozlíšenie videa
1920 x 1080 (Full HD)
Rozlíšenie (Mpix)
11 až 15 Mpix
Rozmer snímača (mm)
4/3" 18 x 13,5mm
Sánky pre blesk
Nie
Vodotesné
Ne
Výklopný display
Áno

Príslušenstvo