0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Toaletný papier Celtex Comfort skladaný, 2 vrstvy, 36x250ks

 
Toaletný papier Celtex Comfort skladaný, 2 vrstvy, 36x250ks
Skladaný 2vrstvový toaletný papier Celtex Comfort 11 x 18 cm. Doba rozkladu do 9 sek. 36 x 250 ks (9000 ks). Biela farba, 100 % celulóza. Certifikácia Ecolabel, PEFC.
 
Výrobca
Celtex
Kód
7026061
Part No.
71300
Popis produktu

Popis produktu

Skladaný 2vrstvový toaletný papier Celtex Comfort sa veľmi rýchlo rozkladá v odpade – do 9sec. Je vhodný pre menej frekventované miesta. Dobrá kvalita. Ekonomická varianta. Vďaka rýchlej dobe rozkladu je tento toaletný papier vhodný pre campingy, výletné lode, pre mobilné toalety, vlaky a autobusy, proste všade tam, kde hrozí upchávanie toaliet.

Certifikácia*

Ecolabel

Program udeľovania ekologických značiek Európskej únie pre produkty, ktoré spĺňajú vysoké ekologické normy. V prípade hygienického papiera to znamená, že je vyrobený z recyklovanej vlákniny, prípadne z nerecyklovanej vlákniny pochádzajúcej zo 100 % udržateľných spravovaných lesov.

PEFC

PEFC je celosvetovo najrozšírenejší systém certifikácie lesov. Štandardy hospodárenia v lesoch podľa systému PEFC sa snažia zmeniť spôsob, akým sú lesy spravované na lokálnej aj globálnej úrovni. Jedným z hlavných cieľov certifikácie lesov systémom PEFC je zachovanie lesov a ich rozširovanie, aby sme my aj generácie budúce, mohli využívať environmentálnych, sociálnych a ekonomických prínosov, ktoré lesy ponúkajú so zachovaním zodpovedného prístupu k lesným ekosystémom a rešpektu k prírode.

Ako PEFC funguje?

PEFC prostredníctvom podpory trvalo udržateľného hospodárenia v lesoch zabezpečuje v celom dodávateľskom reťazci lesných produktov, že drevo a výrobky lesa sú produkované za dodržiavania najvyšších ekologických, sociálnych a etických štandardov. Vďaka značke PEFC dokážu zákazníci a spotrebitelia identifikovať výrobky z lesov obhospodarovaných trvalo udržateľným spôsobom.

  • "Vďaka značke PEFC si zákazníci a spotrebitelia môžu zvoliť výrobky z lesov obhospodarovaných trvalo udržateľným spôsobom."
  • "Požiadavky PEFC vychádzajú z medzinárodne uznávaných pravidiel na trvalo udržateľné obhospodarovanie lesov."
  • "Prostredníctvom jedinečného mechanizmu poskytuje PEFC možnosť pre malých vlastníkov lesov a spoločenstvá zúčastňovať sa procesu certifikácie."

* (logá je možné na požiadanie poslať mailom)

Dermatologicky testované

Dermatologically tested na obale zdôrazňuje, že výrobky sú pre pokožku bezpečné a sú vykonané testy na podráždenie pokožky.

TECHNOLÓGIA Flutech®

Flutech® je vynikajúcou voľbou v boji proti upchávaniu odpadov toaliet a umývadiel. Táto exkluzívna technológia výrobcu Celtex umožňuje, aby sa všetky toaletné papiere zo 100 % celulózy a papierové uteráky hydrosol rozpustili vo vode počas 9 sekúnd bez použitia enzýmov. Inovatívna formula Flutech® garantuje dokonalé rozpustenie papiera pre maximálny servis hygieny a bezpečia na verejných toaletách a v umyvárňach.

Špecifikácie

  • Farba: biela
  • Úžitok: Toaletný papier skladaný CELTEX Comfort veľmi rýchlo sa rozkladá v odpade – do 9sec., 9000 ks, 11x18cm
  • Materiál: 100 % celulóza
  • Počet vrstiev: 2
  • Hmotnosť balenia: 6,80 kg

Parametre

Parametre

Rozdělenie
Toaletní papír
Na stiahnutie

Na stiahnutie

Datasheet
C71300.pdf