0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Odstraňovač D Clean etiket 200 ml

Výpredaj

 
Odstraňovač D Clean etiket 200 ml
LABEL-OFF odstraňuje nalepené papierové etikety.
Účinná látka preniká do papiera a naruší priľnavosť lepidla.
Zvyšky lepidla odstránite ľahko suchou utierkou.
 
Výrobca
D Clean
Kód
5477134
Part No.
P-1002
Popis produktu

Popis produktu

Odstraňovanie nalepených papierových etikiet je jednoduché vďaka spreji LABEL-OFF , ktorého účinná látka naruší priľnavosť lepidla. Stačí iba nastriekať priamo na etiketu, vďaka priloženej trubičke je aplikácia presnejšie, a nechať cca 4 minúty pôsobiť a etiketu odstrániť. Zvyšky lepidlá ľahko utrite suchou utierkou.

Veľmi silné rozpúšťadlo obsiahnuté v lieku môže niektoré materiály poškodiť (napr. polystyrén). Pred aplikáciou je vhodné vyskúšať odolnosť materiálu na malej ploche, ktorá nie je vidieť.

Upozornenie: Tlaková nádoba. Nevystavujte ju slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 ° C. Neprerážajte a nespaľujte, ani po použitia. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Obsahuje propán-2-ol, alifatické uhľovodíky. Vysoko horľavé, dráždi pokožku, môže vyvolať alergickú reakciu pri kontakte s pokožkou, pary môžu spôsobiť ospalosť a závraty, toxický pre vodné organizmy, môže vyvolať dlhodobé nepriaznivé účinky vo vodnom prostredí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na chladnom mieste, mimo dosahu zdrojov zapálenia. Zákaz fajčenia. Nevylievajte do kanalizácie. V prípade požiaru použite penu odolnú proti alkoholu, oxid uhličitý alebo suchý chemický prostriedok. Nevdychujte aerosóly, zamedzte styku s pokožkou, používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Pri požití nevyvolávajte vracanie, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Nádoba bude po použití veľmi chladná. Výrobok je vysoko horľavý.


Špecifikácia:
Vysoko horľavé
Obsahuje: porapn-2-ol, alifatické uhľovodíky
Množstvo 200 ml
Parametre

Parametre

Rozmery š x v x h (mm)
65 x 245 x 65
Hmotnosť (kg)
0,62
Rozdelenie
Upratovacie pomôcky
Čistiace prostriedky
Špeciálne prostriedky