0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Notebook Dell Latitude 5511 15.6" FHD, i7-10850H, 16GB, 512GB SSD, W10 Pro, 3Y NBD

Záruka 3 roky

 
15,6" notebook, Intel Core i7-10850H 6jadrový, LCD 15,6" matný Full HD, RAM 16 GB DDR4, SSD M.2 512 GB, Intel UHD, Windows 10 Pro, num. klávesnica, čítačka pam. kariet, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, GbLAN, BT, USB 3.2 gen 1, HDMI, 1,89 kg, šedý.
 
Výrobca
Dell
Kód
40310839
Part No.
5511-3772
Popis produktu

Popis produktu

Malý a elegantný 15palcový notebook Latitude 5511 je vybavený inovatívnou webovou kamerou pre plynulé videokonferencie vo vysokej kvalite, najnovšími procesormi Intel a novým nástrojom Dell Optimizer. Notebook umožňuje pracovať rýchlejšie ako kedykoľvek predtým vďaka možnostiam škálovania a vysokému výkonu.

Pre vysoký výkon využíva tento 15" notebook 6jadrový procesor Intel Core i7-10850H, ktorý spoľahlivo uspokojí všetky vaše požiadavky. Obrazový výstup pre 15,6" Full HD displej zaistí integrovaná grafická karta Intel UHD 630. Operačná pamäť s veľkosťou 16 GB vám poskytne dostatok výkonu aj pre náročné aplikácie.

SSD M.2 jednotka s kapacitou 512 GB prináša rýchlosť pri štarte aplikácií a načítaní systému aj dostatočný priestor pre ukladanie vašich dát. Latitude 5511 má proste všetko čo má poriadny notebook mať. Notebook je dodávaný s operačným systémom Windows 10 Pro. Je vybavený webkamerou, podsvietenou klávesnicou, čítačkou odtlačkov prstov, čítačkou pamäťových kariet a čítačkou čipových kariet SmartCard. Samozrejmosťou je bezdrôtové pripojenie Wi-Fi a Bluetooth.

Pozná vás váš počítač?

Dell Optimizer je prvá platforma s umelou inteligenciou svojho druhu, ktorá sa naučí váš spôsob práce, priebežne sa prispôsobuje vášmu štýlu a vytvára múdrejšie, osobitejšie a produktívnejšie prostredie.

ExpressResponse

Používame vstavanú umelú inteligenciu a technológiu Intel® Adaptix™, s ktorými môžeme upravovať výkonové úrovne tam, kde je najviac potrebujete.

ExpressCharge

Umelá inteligencia sa prispôsobí vašej obvyklej spotrebe energie a spôsobom nabíjania, čo zvyšuje výdrž batérie. Stále na cestách? Pomocou funkcie ExpressCharge Boost nabijete batériu na 35 % v priebehu zhruba 20 minút. Máte viac času? ExpressCharge automaticky dobije batériu počas jedinej hodiny až na 80 %. A ak práve počítač nemôžete nabiť, nenápadne upraví nastavenie a zachová energiu, napríklad pomocou stlmenia jasu displeja alebo vypnutia nepoužívaného rozhrania Bluetooth.

Inteligentný zvuk

Inteligentné riadenie zvuku v nástroji Dell Optimizer automaticky upravuje hlučnosť pozadia, riadi hlasitosť reči a vyladí celkový zvuk, aby ste lepšie počuli a bolo vás lepšie počuť, nech pracujete kdekoľvek.

Notebook Dell Latitude 5510 vhodný do práce i na cesty

Produktívny, škálovateľný ťahúň

Energia na celý deň

Získajte najdlhšiu životnosť batérie zo všetkých bežných 15" firemných notebookov s procesormi triedy H na svete.

Spoľahnite sa na pripojenie

Pripojenie Intel Wi-Fi 6 (Gig+) zaisťuje takmer 3x vyššiu rýchlosť a zabezpečenie novej generácie pre počítače a bezdrôtové siete.

Dostatok miesta pre každý projekt

Vďaka škálovatelnému úložisku a pamäti až 32 GB DDR4 s rýchlosťou 2 933 MHz, ktorá je najvyššia medzi všetkými systémami Latitude, vám nič nebráni v tom, aby ste odvádzali čo možno najlepšiu prácu.

Grafická hojnosť

Streamujte video, sťahujte a plynule spúšťajte aplikácie s integrovanou grafikou. Alebo pridajte voliteľnú samostatnú grafiku a získajte ešte vyšší grafický výkon.

Porty pre všetky účely

Rýchlo sa pripojte k periférnym zariadeniam pomocou celej rady dostupných portov, vrátane USB Type-C™, rozhranie Thunderbolt™ 3 a starších portov ako HDMI a RJ45.

Vysoký výkon

Najnovšie procesory Intel Core™ i5 vPro 10. generácie triedy H ponúkajú firmám výkon, správu, vstavané funkcie zabezpečenia a stabilitu platformy Intel vPro a sú pripravené na budúcnosť.

Krása v každom detaile

Svieži nový vzhľad

Notebook Latitude 5511 sa vďaka elegantnému, modernému prevedeniu v novom, svetlejšom odtieni alebo s voliteľným hliníkovým povrchom dokonale hodí pre produktivitu.

Dokonalé zobrazenie

Displej je plný funkcií, vďaka ktorým sa môžete sústrediť na prácu, napríklad štvorstranný úzky čelný kryt, antireflexná obrazovka a clona kamery, ktorá ochráni vaše súkromie.

Vyrobené s ohľadom na udržateľnosť

Naše notebooky Latitude radu 5000 ako prvé vo svojej konštrukcii využívali uhlíkové vlákna a obsahovali až 18 % recyklovaných materiálov. Používame súčasti lakované farbami na báze vody, čo vytvára zdravšie pracovné prostredie. Spoločnosť Dell zabránila tomu, aby viac ako 2 milióny libier uhlíkových vlákien skončili na skládkach.

Rýchla práca, kvalitné chladenie

Pracovníci IT môžu teraz spravovať teplotu v systéme BIOS, čo šetrí priestor v úložisku a umožňuje im sústrediť sa na iné dôležité programy. Okrem toho, dve vedenia sú pre odvod tepla lepšie ako jedno.

Modernizujte informačné technológie

Platforma Dell Technologies Unified Workspace chytro modernizuje skúsenosti koncových užívateľov a zabezpečuje plynulú produktivitu a proaktívne, prediktívne a automatizované riešenia pre nasadenie, zabezpečenie, správu a podporu.

Nasadenie

Služba ProDeploy v rámci systému Unified Workspace umožňuje opustiť tradičný, manuálny spôsob nasadenia a využiť dodávku zariadení konfigurovaných firemnými aplikáciami a nastavením z výrobného závodu spoločnosti Dell priamo koncovým užívateľom, ktorí tak môžu počítač spustiť a začať pracovať počas jediného dňa.

Zabezpečenie

Dôveryhodné zariadenie Dell tvorí základ moderného pracovného prostredia, s neviditeľnou a plynulou ochranou a chytrejšou a rýchlejšou prevádzkou. Koncoví užívatelia si zachovajú produktivitu a správcovia IT sa môžu spoľahnúť na moderné bezpečnostné riešenie, určené pre dôveryhodné zariadenia Dell.

Správa

Platformy Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE ponúkajú integrované funkcie, ktoré zákazníkom ponúkajú jednotnú správu koncových bodov, ich firmvéru, operačného systému i aplikácií v jedinej konzole.

Podpora

Služba ProSupport rieši hardvérové problémy až 11x rýchlejšie ako konkurencia. Služba ProSupport for PCs ponúka nepretržitý prístup k miestnym technikom podpory ProSupport, ktorí vás sami kontaktujú, ak vzniknú zásadné problémy, takže sa môžete sústrediť na prácu, nie na problém, ktorý nastal.

Podpora ProSupport Plus

Podpora ProSupport Plus pomáha zostať o krok napred, čím v podstate eliminuje neplánované prestoje kvôli problémom s hardvérom. Získate všetky výhody podpory ProSupport a tiež výstrahy riadené umelou inteligenciou, ktorá zabráni zlyhaniu a zaistí opravu pri problémoch.

Nástroj Dell SupportAssist OS Recovery

Dell SupportAssist OS Recovery umožňuje obnovu prostredia pomocou nástrojov pre diagnostiku a odstraňovanie problémov, ktoré sa môžu vyskytnúť predtým, než sa počítač spustí do operačného systému.


Parametre

Parametre

Platforma
Intel
Typ CPU
Core i7
Model CPU
i7-10850H (2.70 - 5,10 GHz, 12MB, 6 jádra, 45W) Comet Lake 10. Gen
Typ pamäte
SO DDR4
Frekvencia pamäte (MHz)
2933
Veľkosť operačnej pamäte [GB]
16
Konfigurácia pamätí
1x 16 GB
Počet DIMM slotov
2
Typ grafickej karty
Integrovaná
Grafická karta
Intel UHD 630
Typ pevného disku
SSD M.2
Kapacita pevného disku
512 GB
Uhlopriečka [palce]
15"
Rozlíšenie
1920 x 1080 (Full HD)
Technológia panelu
IPS
Povrchová úprava displeja
Matná
Dotyková obrazovka
Nie
Optická mechanika
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Áno
Zabudovaný mikrofon
Áno
Webkamera
Áno
LAN
Áno
WiFi
ax
Bluetooth
Áno
Podpora 4G/LTE
Nie
Numerická klávesnica
Áno
Podsvícená klávesnica
Áno
Touchpad
Áno
Trackpoint
Áno
Myš súčasťou balenia
Nie
HDMI výstup
Áno
VGA výstup
Nie
Počet konektorov USB 3.0
3
Thunderbolt
Áno
Dokovací konektor
Nie
Vstup pre mikrofón
Sdílený s výstupem pro sluchátka
Výstup pre slúchadlá
Áno
Typ zdroja
90
Typ Batérie
4-článková
Kapacita baterie (Wh)
68
Operačný systém
Windows 10 Pro
Čítačka odtlačkov prsta
Áno
Slot pre bezpečnostný zámok
Áno
Platforma TPM
Áno
Farebné prevedenie
Šedá
Materiál šasi
karbon + plast
Rozmery š x v x h (mm)
359,1 x 24,92 x 236,25
Hmotnosť (kg)
1,89
Brašna
Nie
Dĺžka záruky pre IČO (mesiace)
36
Dĺžka záruky (mesiace)
36
Záručný servis
3 roky NBD on site / do druhého pracovného dňa u zákazníka /