0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Počítač Dell OptiPlex 3080 Micro MFF i3-10100T, 8GB, 256GB SSD, Wifi, W10 Pro, 3Y NBD

 
Kancelársky stolný počítač mini PC, Intel Core i3 10. gen. 4jadrový 3,0 GHz, pamäť 8 GB DDR4 2 666 MHz, integr. grafika Intel UHD 630, 256 GB SSD M.2, USB klávesnica a myš, DVD-RW, WiFi AC + BT 4.2, Windows 10 Pro, záruka 3 YNBD, čierny.
 
Výrobca
Dell
Kód
46000510
Part No.
H5PYJ
Popis produktu

Popis produktu

Stolný počítač Dell OptiPlex 3080 v prevedení Micro je prepracovaný, spoľahlivý stolný počítač, vhodný do každej kancelárie alebo aj domácnosti. Veľkou výhodou miniatúrneho prevedenia PC skrine je možnosť montáže na zadnú stranu monitora. Tým možno ľahko ušetriť veľa miesta na pracovnom stole.

Pre vysoký výkon využíva počítač typu Mini PC 4jadrový procesor Intel Core i3-10100T 10. generácie pracujúci na frekvencii 3,0 GHz, ktorý spoľahlivo uspokojí všetky vaše požiadavky. Operačná pamäť DDR4 s veľkosťou 8 GB vám poskytne dostatok výkonu aj pri spustení náročnejších aplikácií a multitaskingu.

SSD jednotka typu M.2 s kapacitou 256 GB prináša rýchlosť pri štarte aplikácií a načítaní systému a priestor pre ukladanie vašich dát. Obrazové dáta má na starosť integrovaná grafická karta Intel UHD 630.

Počítač je dodávaný s operačným systémom Windows 10 Pro. Súčasťou balenia je USB klávesnica a myš značky Dell. Ďalej je počítač vybavený DVD mechanikou s možnosťou zápisu a gigabitovým LAN rozhraním pre pripojenie k internetu. Naviac je vybavený aj bezdrôtovým rozhraním WiFi AC a Bluetooth 4.2.

Pracujte chytro

Flexibilná konfigurácia

Využívajte nové funkcie pre zvýšenie produktivity za rovnako dostupnú cenu ako predtým. Z rôznych prevedení si vyberiete taký stolný počítač, ktorý dokonale zapadne na vaše pracovisko.

Vždy chladný

Vďaka novému systému chladenia v čelnom kryte dosahuje počítač 3080 maximálneho objemu prívodného vzduchu a udrží nízku teplotu systému.

Malá veľkosť, jednoduchá údržba

Ľahší prístup k jednotlivým komponentom bez demontáže čelného krytu znamená jednoduchšiu údržbu bez použitia nástrojov.

Vstavaná inteligencia. Nadstavba modernizácie.

Vhodné zariadenie je len začiatkom skvelého pracovného dňa. Zamestnanci potrebujú inteligentné, intuitívne zariadenie s rýchlou odozvou, ktoré im umožní pracovať produktívne a bez výpadkov. Podľa výskumu by 1 zo 4 užívateľov zvažoval hodnotu svojej práce i firmy, pre ktorú pracuje, ak by mal negatívne skúsenosti s ich technológiami.

Platforma Unified Workspace spoločnosti Dell Technologies transformuje skúsenosti zamestnancov a zaisťuje, že pracovníci IT majú proaktívne, prediktívne a automatizované riešenia, aby mohli zabezpečiť modernú prácu a súčasne mali jednoduchšie možnosti nasadenia, zabezpečenia, správy a podpory životného prostredia.

Nasadenie

Služba ProDeploy v rámci systému Unified Workspace umožňuje pracovníkom IT opustiť tradičný, manuálny spôsob nasadenia a využiť dodávku zariadení konfigurované firemnými aplikáciami a nastavením z výrobného závodu spoločnosti Dell priamo koncovým užívateľom, ktorí tak môžu počítač spustiť a začať pracovať počas jediného dňa.

Zabezpečenie

Dôveryhodné zariadenie Dell tvorí základ moderného pracovného prostredia, s neviditeľnou a plynulou ochranou a chytrejšou a rýchlejšou prevádzkou. Koncoví užívatelia si zachovajú produktivitu a správcovia IT sa môžu spoľahnúť na moderné bezpečnostné riešenia určené pre dôveryhodné zariadenia Dell.

Správa

Platformy Dell Client Command Suite+ VMware Workspace ONE ponúkajú integrované funkcie, ktoré prinášajú pracovníkom IT jednotnú správu koncových bodov, čo im umožňuje spravovať firmware, operačné systémy aj aplikácie v jedinej konzole a súčasne vytvárať pre koncových užívateľov bezproblémovú skúsenosť.

Podpora

Služba ProSupport rieši hardvérové problémy až 11x rýchlejšie ako konkurencia. Služba ProSupport for PCs ponúka nepretržitý prístup k miestnym technikom podpory ProSupport, ktorí sami kontaktujú pracovníkov IT, ak vzniknú zásadné problémy, takže sa môžete sústrediť na prácu, nie na problém, ktorý nastal.

Podpora ProSupport Plus

Pomáha pracovníkom IT zostať o krok napred, čím v podstate eliminuje neplánované prestoje kvôli problémom s hardvérom. Získate všetky výhody podpory ProSupport a tiež výstrahy riadené umelou inteligenciou, ktorá zabráni zlyhaniu a zaistí opravu pri problémoch.


Parametre

Parametre

Platforma
Intel
Chipset
Intel B460
Typ CPU
Core i3
Model CPU
i3-10100T (3.00 - 3,80 GHz, 6MB, 4jádra, 35W) Comet Lake
Typ pamäte
DDR4
Frekvencia pamäte (MHz)
2666
Veľkosť operačnej pamäte [GB]
8
Konfigurácia pamätí
1x 8 GB
Počet DIMM slotov
2
Typ grafickej karty
Integrovaná
Grafická karta
Intel UHD 630
Typ pevného disku
SSD M.2
Kapacita pevného disku
256 GB
Dotyková obrazovka
Nie
Optická mechanika
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Nie
LAN
Áno
WiFi
ac/a/b/g/n
Bluetooth verzia
4.2
Klávesnica súčasťou balenia
Áno
Myš súčasťou balenia
Áno
HDMI výstup
Áno
DisplayPort výstup
Áno
VGA výstup
Nie
DVI výstup
Nie
Počet konektorov USB 2.0
4
Počet konektorov USB 3.0
4
Typ zdroja
65W
Operačný systém
Windows 10 Pro
Slot pre bezpečnostný zámok
Áno
Farebné prevedenie
Čierna
Rozmery š x v x h (mm)
182 x 36 x 178,56
Hmotnosť (kg)
1,28
Kategorie PC
Mini PC
Stolní PC,AIO,Server
Stolné PC
Dĺžka záruky pre IČO (mesiace)
36
Dĺžka záruky (mesiace)
36
Záručný servis
3 roky NBD on site / do druhého pracovného dňa u zákazníka /