0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Software Dell MS Windows Server 2016 Essentials ROK (Reseller Option Kit) / OEM / pre max. 16 CPU jadier / max. 25 užíva

Doprava zadarmo

 
Software Dell MS Windows Server 2016 Essentials ROK (Reseller Option Kit) / OEM / pre max. 16 CPU jadier / max. 25 užíva
Systém Windows Server Essentials ponúka prispôsobivé, cenovo dostupné a ľahko použiteľné serverové riešenie pre malé podniky s 25 užívateľmi a 50 zariadeniami. Môže byť tiež použitý ako primárny server. Uľahčí prechod firmy na cloud computing.

 
Výrobca
Dell
Kód
4692025
Part No.
634-BIPT
Popis produktu

Popis produktu

Operačný systém Dell MS Windows Server 2016 Essentials je ideálnym serverovým riešením pre malé podniky s 25 užívateľmi a 50 zariadeniami. Nielen flexibilita a cenová dostupnosť, ale predovšetkým ľahká použiteľnosť charakterizuje tento softvér. Môžete ho tiež použiť ako primárny server (v prostredí niekoľkých serverov). Ak plánujete prechod firmy na cloud computing, tento systém vám ho uľahčí.

Software Dell MS Windows Server 2016 Essentials ROK (Reseller Option Kit)/ OEM/ pro max. 16 CPU jader/ max. 25 uživatelů

Softvér spoločnosti Windows predstavuje vysoko virtualizované, súkromné a hybridné cloudové prostredia. Uspokojí všetky spoločnosti, ktoré majú vysoké požiadavky na prevádzkované riešenie, pokročilé úložisko a virtualizáciu aj nasadenie aplikácií.

OS Windows


Výber vhodného operačného systému
je zásadnou časťou zostavovania každého servera. Tento nákup obsahuje 1 licenciu, ktorú môže použiť až 25 užívateľov a 50 zariadení. Nevyžaduje zakúpenie ďalších licencií klientskych prístupov (CAL).

Zmena pokrytia jadier CPU


Microsoft Windows Server 2016 pokrýva 2 jadrá (minimum licencií 8 ks), to znamená pokrytie 16 jadier. A to bez ohľadu na to, koľko fyzických jadier má CPU server. Tento systém je určený pre maximálny počet dvadsaťpäť užívateľov.

Výhody pre vás


Pohodlie a rýchlosť: Najrýchlejší a najjednoduchší spôsob nákupu servera a operačného systému pomocou stiahnutia potrebného softvéru z webových stránok. Overený systém: licencovania systému Windows Server 2016 je optimalizované a testované pre tento konkrétny server. Nižšie obstarávacie náklady: Nákup servera a OS dohromady je lacnejšie ako ich získanie oddelene.

Vlastnosti:


Perfektné serverové riešenie pre malé podniky s 25 užívateľmi a 50 zariadeniami
Nadchne vás flexibilita, cenová dostupnosť a predovšetkým ľahká použiteľnosť
Jednoduchý prechod firmy na cloud computing
Zmena pokrytia jadier CPU! Microsoft Windows Server 2016 pokrýva 16 jadier

Špecifikácie:

Značka: MS Windows
Model: OS Server 2016 Essentials
Kompatibilita: servery DELL

Maximálny počet:

Užívateľov: 25
Zariadenie: 50
Jadier: 16

Parametre

Parametre

Operačný systém
Windows Server Essentials
Platnosť licencie
bez obmedzenia
Počet licencí
1
Software, Literatura
Operační systémy