0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Notebook Dell Precision 3571 15.6" FHD, i7-12700H, 16GB, 512GB SSD, Nvidia RTX A1000 4GB, W10/11 Pro, 3Y NBD

 
15,6” firemný notebook, IPS panel, W10 Pro s možnosťou upgradu, 14-jadrové CPU Intel Core i7-12700H, GPU NVIDIA RTX A1000 s vlastnou 4GB pamäťou, podpora DXR, 16GB RAM, 512GB SSD disk, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 , GbE RJ-45, USB 3.2, Thunderbolt 4, HDMI 2.0.
 
Výrobca
Dell
Kód
40311098
Part No.
X7RVK
Popis produktu

Popis produktu

Odolný prenosný počítač Dell Precision 3571 (X7RVK) 15,6" IPS displej s FHD rozlíšením a vďaka svojmu výkonu a funkciám je predurčený pre náročné firemné aj domáce použitie. Na tieto účely je vybavený 1080p infračervenou webkamerou, 2pásmovým mikrofónom, podsvietenou klávesnicou s numerickým blokom a čítačkou čipových kariet. Samozrejmosťou je bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.2 aj široké fyzické rozhrania, ako je HDMI 2.0 port, GbE RJ-45 konektor, 2 porty USB 3.2 alebo 2 konektory Thunderbolt 4. Notebook má veľmi nízku hmotnosť 1,79 kg aj vysoko kompaktné rozmery 35,78 x 2,4 x 23,33 cm, takže sa jedná o ľahko prenosné zariadenie.

Notebook Dell Precision 3570 má 15,6-palcový IPS displej s FHD rozlíšením a vďaka svojmu výkonu a funkciám je predurčený pre náročné firemné aj domáce použitie.

Hlavné prednosti

  • Notebook pre náročné firemné aj domáce použitie
  • 15,6" IPS displej s rozlíšením 1920 x 1080 px
  • 60Hz obnovovacia frekvencia pre plynulejší obraz
  • Operačný systém Windows 10 Pro pre ladný chod
  • Dodáva sa s licenciou Windows 11 Pro
  • Softvér Dell Optimizer a funkcie ExpressResponse
  • AI pre rýchlejšie spustenie často používaných aplikácií
  • 14-jadrový procesor Intel Core i7-12700H
  • 6 výkonnostných jadier Golden Cove
  • 8 úsporných jadier Gracemont
  • Taktovacia frekvencia až 4,7 GHz v TB 3.0 režime
  • 24MB vyrovnávacia pamäť L3 Intel Smart Cache
  • Vyrovnávacia pamäť zaistí dostatok času pre funkciu jadier
  • 16GB operačná pamäť na spracovanie dát
  • Možnosť rozšírenia RAM vďaka 1 voľnému slotu
  • 512GB SSD disk zrýchli aplikácie aj načítanie OS
  • Dostatočný priestor na ukladanie dát a súborov
  • GPU NVIDIA RTX A1000 s 4GB VGA pamäťou
  • Priepustnosť až 224 GB/s pre veľké dátové objemy
  • Shaderov, RT a tenzorové jadrá uľavia CPU od záťaže
  • Vhodné na rendering videí a hranie hier
  • Raytracing pre vyššiu realistickosť herného osvetlenia
  • Široké fyzické rozhranie zaistí lepšiu konektivitu
  • Podpora bezdrôtového pripojenia Wi-Fi 6E
  • TB 4 na prenos dát, výstup videa aj napájanie
  • Čítačka pamäťových aj čipových kariet
  • Podsvietená klávesnica s CZ/SK layoutom
  • Numerická časť pre rýchle vkladanie číslic a znakov
  • Kapacita 64 Wh pre predĺženú výdrž batérie
  • Vhodné na cesty – kompaktné rozmery a hmotnosť
  • 3-ročná záruka s prémiovou službou Next Business Day
  • Servisný technik Dell rýchlo opraví prípadnú závadu

Windows 10 Pro

Dell Precision 3571 je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 Pro s možnosťou upgradu na W11 Pro, ktorý je určený pre všetkých užívateľov. Multitasking je s ním oveľa jednoduchší a prehľadnejší a ponúka celý rad ďalších funkcií, preto poteší rôznorodých obchodníkov a podnikateľov, ktorí chcú využívať najnovšie vymoženosti zo sveta softvéru pre dobro svojej spoločnosti. Umožní rýchlejšie, intuitívnejšiu, bezpečnejšiu a časovo aj finančne menej náročnú správu dát. Vďaka Vzdialenej ploche navyše môžete plynule pracovať na svojich projektoch z akéhokoľvek miesta a v akúkoľvek dobu.

Notebook Dell Precision 3570 (TH9TD) je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Windows 10 Pro s možností upgradu na W11 Pro

Parádny výkon a výbava

Základným kameňom notebooku Dell Precision 3571 je 14jadrový procesor Intel Core i7-1255U s podporou Hyper-Threading s 20 pracovnými vláknami, čo zaistí plynulý multitasking za každej situácie. Ide o rýchle a veľmi efektívne CPU zložené z 6 výkonnostných a 8 úsporných jadier, ktoré odoberajú až o niekoľko desiatok % menej energie. Ich základný takt činí 2,3 / 1,7 GHz, v režimu Turbo-Boost 3.0 však dosahujú taktovacia frekvencia až 4,7 / 3,5 GHz. Vstavaná 24MB vyrovnávacia pamäť L3 Intel Smart Cache zase poskytne jadrám dostatok času pre ich funkciu, lebo načítajú dáta ešte predtým, než vôbec dostanú príkazy.

Dáta spracováva operačná pamäť typu DDR5 s frekvenciou až 4 800 MHz a s kapacitou 16 GB, ktorú je možné rozšíriť pomocou 1 voľného slotu SO-DIMM. Pre vaše súbory je k dispozícii SSD disk s kapacitou 512 GB, ktorý vám ešte dopomôže zrýchliť chod aplikácií aj celého softvéru. S týmto rýchlym úložiskom bez pohyblivých častí tak bude štart OS trvať len malý okamih a vy sa tak môžete venovať svojej práci ihneď. Na to poslúži tiež softvérový nástroj Dell Optimizer a funkcia ExpressResponse, ktorá využíva umelú inteligenciu pre rýchlejšie spustenie najčastejšie používaných aplikácií, takže nebudete zbytočne strácať čas čakaním.

Softvérový nástroj Dell Optimizer s funkciou ExpressResponse využíva umelú inteligenciu pre rýchlejšie spustenie najčastejšie používaných aplikácií.

Špičkový grafický výkon

Obrazové údaje má na starosti dedikovaná grafická karta Nvidia RTX A1000, ktorá je založená na revolučnej architektúre Ampere. Prináša pokles spotreby energie a zároveň nárast výkonu pre počítačových hráčov, vývojárov, grafických umelcov, strihača videí i mnoho ďalších užívateľov všetkého druhu. Tento čip je navyše vybavený vlastný 4GB pamätí typu GDDR6 so 128-bit zbernicou, ktorá ponúka neuveriteľnú priepustnosť až 224 GB/s pre skutočne veľké dátové objemy a rendering videí. Tiež využíva výhody 2048 shaderov i 16 raytracing a 64 tensorových jadier na urýchlenie paralelných výpočtových úloh, čím uľaví procesoru podstatnú časť záťaže.

Notebook Dell Precision 3571 je vybavený výkonnou grafickou kartou Nvidia RTX A1000, ktorá využíva výhody 2048 shaderov aj 16 raytracing a 64 tensorových jadier na urýchlenie paralelných výpočtových úloh.

Svätý grál hernej grafiky

DirectX Raytracing (skrátene DXR alebo RTX) sa veľmi často označuje za svätý grál hernej grafiky, pretože poskytuje výnimočne realistické tiene aj odrazy a lom svetla v reálnom čase, takže výsledný obraz takmer nerozoznáte od skutočnosti. Táto technológia využíva sledovanie lúčov z pozície pozorovateľa a následne vypočítava, ktoré objekty v rovine sú zasiahnuté lúčom ako prvé a potom odhadne množstvo svetla v mieste pretnutia objektu.

Predmetom môžu vývojári nastaviť rôzne špecifické vlastnosti tak, že budú rôzne absorbovať alebo odrážať svetlo, čo ponúka tvorcom hier úplne nové grafické možnosti a hráčom lepší zážitok z hrania. Kvalitu výstupu potom ďalej vylepšuje aj masívne nasadenie umelej inteligencie, teda sa pri hraní môžete tešiť na doteraz nevídané detaily.

DirectX Raytracing sa niekedy označuje za svätý grál hernej grafiky, pretože poskytuje výnimočne realistické osvetlenie, tiene a odrazy v reálnom čase.

Podpora Intel vPro

Hardvérová sada technológií Intel vPro slúži na vytváranie koncových bodov pre podnikové výpočty s prémiovým výkonom, integrovaným zabezpečením, modernou ovládateľnosťou a s vysokou stabilitou platformy. Predstavuje veľmi praktické riešenie pre firmy všetkých veľkostí, ktorým poskytne výkon na špičkovej úrovni, rýchlu analýzu dát, zjednodušenie pripojenie aj výrazné predĺženie životnosti batérie. To poskytuje škálovateľný a spoľahlivý základ pre budúcnosť vašej spoločnosti, ktorý vám pomôže vyťažiť maximum z vašej investície.

Hardwarová sada technológií Intel vPro slúži na vytváranie koncových bodov pre podnikové výpočty s prémiovým výkonom, integrovaným zabezpečením, modernou ovládateľnosťou as vysokou stabilitou platformy.

Thunderbolt 4

Moderné rozhranie Thunderbolt 4 v jednom univerzálnom porte spája ohromnú šírku pásma s mimoriadnou všestrannosťou štandardu USB-C. Jeden konektor si tak poradí s 40GB/s prenosom dát, výstupom videa aj s rýchlym nabíjaním notebooku. V prípade potreby navyše môžete posilniť grafiku o externej GPU, čím extrémne navýšite grafický výkon. Navyše už teraz je isté, že vám TB 4 usporí veľa peňazí, pretože káble s týmto konektorom zlacnia, pretože už nebudú potrebovať vstavané procesory.

Notebook Dell Precision 3570 má široké fyzické rozhranie - HDMI 2.0 port, GbE RJ-45 konektor, 2 porty USB 3.2 alebo 2 konektory Thunderbolt 4.

Vysoká spoľahlivosť

Notebook Dell Precision 3571 má oproti predchádzajúcej generácii podstatne väčší ventilátor s duálnym protiľahlým výstupom (DOO) a 2 tepelné trubice, ktoré spoľahlivo odvádzajú teplo od vnútorných komponentov. Výkonné chladenie tak pomáha pracovnej stanici bežať ticho aj pri vyšších rýchlostiach a počas nonstop používania. Súčasťou výbavy je aj 4-článková Li-Ion batéria s kapacitou 64 Wh, ktorá udrží zariadenie v chodu cca po dobu 12 hodín a 43 minút pri surfovaní po webových stránkach.

Notebook Dell Precision 3570 má oproti predchádzajúcej generácii podstatne väčší ventilátor s duálnym protiľahlým výstupom (DOO) a 2 tepelné trubice, ktoré spoľahlivo odvádzajú teplo od vnútorných komponentov.

Preverená odolnosť

Dell Precision 3571 prešiel u výrobcu náročným testovaním a obstál v skúške na krátkodobé pôsobenie drsných podmienok pri teplote od -40 do +65 ℃. Tlačidlá pre zapnutie sú testované na 40 000 stlačení a tlačidlá klávesnice na 5 miliónov stlačení bez jediného zlyhania. Otváranie, zatváranie, otáčanie – základňa a veko notebooku Precision musí vydržať desaťtisíce cyklov. Notebook tak získal vojenský štandard odolnosti MIL-STD 810H, vďaka čomu vám bude slúžiť spoľahlivo a po oveľa dlhšiu dobu.

Keby však predsa len došlo k poruche, tak je tu 3-ročná záruka ProSupport. Súčasťou tejto licencie poskytovanej spoločnosťou Dell je tiež premiová služba Next Business Day, ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu závady.

Súčasťou 3-ročnej záruky poskytovanej spoločnosťou Dell je aj služba Next Business Day, ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy.

Špecifikácie

  • Značka: DELL
  • Rada: Precision
  • Model: 3571
  • PN: X7RVK
  • Určenie: notebook

Displej

  • Dotykový displej: Nie
  • Povrchová úprava: matná
  • Pomer obrazovky k telu: 80,8 %
  • Bočné rámčeky: 6,3 mm
  • Technológia: IPS
  • Podsvietenie: WLED
  • Uhlopriečka displeja: 15,6"
  • Pomer strán: 16 : 9
  • Maximálne rozlíšenie: Full HD
  • Jemnosť: 141 PPI
  • Obnovovacia frekvencia: 60 Hz
  • Podpora VRR: Ne
  • Bežný jas: 400 nitov
  • Farebné pokrytie: 100% sRGB
  • Statický kontrastný pomer: 700 : 1

Softvér

  • Operačný systém: Windows 10 Pro
  • Možnosť upgradu: Windows 11
  • Skúšobná verzia Microsoft Office: Áno
  • Intel vPro Essentials: Áno
  • Softvérový nástroj Dell Optimizer: Áno

Hardvér

Procesor
  • CPU model: Intel Core i7-1255U
  • Architektúra: Alder Lake H (Gen 12)
  • Výrobný proces / litografia: 10 nm
  • Pätica / socket: BGA 1744
  • Počet výkonnostných jadier: 6x Golden Cove
  • Počet úsporných jadier: 8x Gracemont
  • Podpora Hyper-Threading: Áno
  • Počet pracovných vlákien: 20x
  • Podpora Turbo-Boost režimu: Áno (v3.0)
  • Základná frekvencia (P/E): 2,3/1,7 GHz
  • Maximálna frekvencia (P / E): 4,7 / 3,5 GHz
  • Level 1 Cache: 1,2 MB
  • Level 2 Cache: 12 MB
  • Level 3 Cache: 24 MB
  • Virtualizácia: VT-x, VT-d
  • Ďalšie funkcie: MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.2, ABM, ADX, AVX, AVX2, BMI1, BMI2, FMA3, AES-NI, CLMUL, F16C, TBT 2.0, TBT 3.0, EIST, Intel 64, XD bit, HTT, TSX, TXT, RdRand
Grafická karta
  • Model: Nvidia RTX A1000
  • Architektúra: Nvidia Ampere
  • Výrobný proces / litografia: 8 nm
  • Vlastná VGA pamäť: 4 096 MB
  • Typ VGA pamäte: GDDR6
  • Zbernica pamäte: 128-bit
  • Priepustnosť pamäte: 224 GB/s
  • Základná frekvencia GPU: 1192 MHz
  • Maximálna frekvencia GPU: 1750 MHz
  • Počet jednotiek pre mapovanie textúr (TMUs): 64
  • Počet jednotiek pre výstupné vykreslenie (ROPs): 48
  • Počet výpočtových SM jednotiek: 16
  • Počet jadier pre Raytracing: 16
  • Počet shaderov / stream procesorov: 2048
  • Počet tenzorových jadier: 64
  • Priechodnosť pixelov: 78,1 GPix/s
  • Priechodnosť textúry: 104,1 GTex/s
  • API: OpenGL 4.6, OpenCL 3.0, Vulkan 1.3, DirectX 12.1, Shader Model 8.6, CUDA 7.5
Operačná pamäť
  • Konfigurácia pamäte: 1x 16 GB
  • Typ operačnej pamäte: DDR5-4800
  • Počet voľných slotov: 1x SO-DIMM
  • Maximálna kapacita RAM: až 64 GB
Pevný disk
  • Typ úložiska: SSD
  • Kapacita: 512 GB
  • Veľkosť disku: M.2 2280
  • Typ disku: NVMe
  • Zbernica: PCI-E 4.0 (4x)

Rozhranie

  • Model sieťovej karty: Intel AX211
  • Verzia Bluetooth: v5.2
  • Wi-Fi štandardy: 802.11a/b/g/n/ac/ax
  • Najmodernejší štandard: Wi-Fi 6E
  • Rozhranie LAN: 1x GbE RJ-45
  • Počet USB 2.0: 1x
  • Počet USB 3.2: 2x
  • Grafické výstupy: 1x HDMI 2.0
  • DisplayPort: Nie
  • Ďalšie rozhranie: 1x Combo Audio Jack

Audio

  • Zvukové pole: stereo
  • Reproduktory: 2x 2 W
  • Celkový akustický výkon: 4 W RMS
  • Vstavaný mikrofón: dvojpásmový
  • Zvuková karta: Realtek ALC3204
  • Ovládač: Realtek Waves MaxxAudio Pro

Výbava

  • Podsvietená klávesnica: Áno
  • Numerická klávesnica: Áno
  • Layout klávesnica: CZ / SK
  • Integrovaný touchpad: Áno
  • Veľkosť touchpadu: 11,5 x 6,7 cm
  • Implementácia touchpadu: Windows Precision
  • Webová kamera: Áno (IR)
  • Rozlíšenie webkamery: 1080p @ 30 fps
  • Bezpečnostný zámok: Wedge
  • Optická mechanika: Nie
  • Snímač odtlačkov prstov: Nie
  • Ďalšia výbava: čítačka pamäťových kariet, čítačka čipových kariet

Batéria a napájanie

  • Typ batérie: Li-Ion
  • Menovité napätie: 15,2 V
  • Kapacita batérie: 64 Wh
  • Nabíjací konektor: 4,5 / 2,9 mm
  • Výkon sieťového adaptéra: 130 W

Fyzické vlastnosti

  • Materiál: karbón, plast
  • Farba: svetlo a tmavo šedá
  • Čistá hmotnosť: 1,79 kg
  • Rozmery (Š x V x H): 35,78 x 2,4 x 23,33 cm
  • Hmotnosť balenia: 3,165 kg
  • Rozmery balenia (Š x V x H): 43,5 x 6,5 x 35,5 cm

Obsah balenia

  1. 1x notebook Dell Precision 15 (X7RVK)
  2. 1x 130W nabíjací adaptér
  3. 1x príslušná dokumentácia

Parametre

Parametre

Platforma
Intel
Typ CPU
Core i7
Model CPU
i7-12700H (2.30 - 4,70 GHz, 24MB, 14 jádra, 45W) Alder Lake
Typ pamäte
SO DDR4
Frekvencia pamäte (MHz)
4800
Veľkosť operačnej pamäte [GB]
16
Konfigurácia pamätí
1x 16 GB
Počet DIMM slotov
2
Typ grafickej karty
Diskrétná
Grafická karta
NVIDIA RTX A1000
Pamäť grafickej karty (MB)
4096
Typ pevného disku
SSD M.2
Kapacita pevného disku
512 GB
Uhlopriečka [palce]
15,6"
Rozlíšenie
1920 x 1080 (Full HD)
Technológia panelu
IPS
Povrchová úprava displeja
Matná
Dotyková obrazovka
Nie
Optická mechanika
Nie
Čítačka pamäťových kariet
Áno
Zabudovaný mikrofon
Áno
Webkamera
Áno
LAN
Áno
WiFi
ax
Bluetooth
Áno
Bluetooth verzia
5.2
Podpora 4G/LTE
Nie
Numerická klávesnica
Áno
Podsvícená klávesnica
Áno
Touchpad
Áno
Trackpoint
Nie
Myš súčasťou balenia
Nie
HDMI výstup
Áno
Počet konektorov USB 3.0
2
Počet konektorov USB 3.1 Type C
2
Thunderbolt
Áno
Vstup pre mikrofón
Sdílený s výstupem pro sluchátka
Výstup pre slúchadlá
Áno
Typ zdroja
130W
Typ Batérie
4-článková
Kapacita baterie (Wh)
64
Výdrž (h)
12
Operačný systém
Windows 10 Pro
Čítačka odtlačkov prsta
Nie
Slot pre bezpečnostný zámok
Áno
Platforma TPM
Áno
Farebné prevedenie
Šedá
Materiál šasi
karbon + plast
Rozmery š x v x h (mm)
357,8 x 24,05 x 233,3
Hmotnosť (kg)
1,79
Brašna
Nie
Dĺžka záruky pre IČO (mesiace)
36
Dĺžka záruky (mesiace)
36
Záručný servis
3 roky NBD on site / do druhého pracovného dňa u zákazníka /