0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Batoh Dicota BacPacMission XL 17"

 
Batoh Dicota BacPacMission XL 17"
Batoh"BacPac Mission XL" bol vyvinutý firmou DICOTA ako veľmi moderný a pohodlný ruksak na notebook v športovom dizajne.
Je vhodný pre 17"notebooky a ponúka dostatok miesta na dokumenty.
 
Výrobca
Dicota
Kód
400068
Part No.
N14518N
Popis produktu

Popis produktu

BATOHY BacPac Mission XL, 17", sú vyvinuté & nbsp; firmou DICOTA ako pohodlné a moderné batohy na notebooky. Majú efektívne polstrovanie HDF (High-Density Foam) vrecká s bezpečnostnou páskou, ktoré spoľahlivo ochráni Váš notebook. Hlavná časť batohu je tiež vhodná pre dokumenty a ďalšie mobilné príslušenstvo. Pre drobné vybavenie ako je mobil, ceruzky či vizitky slúži dobre dostupné vrecká. Batoh má i samostatnú uzamykateľnú časť pre vaše osobné doklady či cenné veci. Pre káble a napájací zdroj je uspôsobená predné vrecko. BacPac Mission XL má tiež špeciálne nepremokavou kapsu pre prehrávač.




Batoh je vyrobený z nepremokavého a pevného materiálu, ktorý dobre ochráni vaše vybavenie proti nepriazni počasia. Pohodlie zaisťujú špeciálne tvarované ramenné popruhy, polstrovanie zadnej časti a úchyty na zipsoch z kvalitného syntetického materiálu. Bezpečnosť potom zabezpečí odrazová doska na prednej časti, ktorá je dobre viditeľná v hmle alebo v tme.

Pohodlný batoh na notebook vo farbách modrá, červená, oranžová, zelená a čierna & nbsp; má moderný a športový vzhľad s módnymi doplnkami: gumový povrch, výrazné úchytky na zipsoch, karabína, & nbsp; polstrovaná časť pre notebook; pásik na uchytenie k notebooku; priestor pre dokumenty; plocha s vreckami pre drobné. BacPac Mission XL je vyrobený pre väčšie pohodlie a bezpečnosť.

Parametre

Parametre

Rozdelenie
Pre študentov, Batohy
Pre veľkosť notebooku
17" a viac
Rozdelenie
Pre študentov, Batohy