0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Dron DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Care Refresh

 
Sada čierneho dronu s 3osým stabilizovaným závesom kamery + DJI záruky. 4K 100 Mbps video, 32MP sférické panorámy. Všesmerové vnímanie prekážok pre väčšiu bezpečnosť. Slow-motion video, HDR fotografie. 8GB vnútorné úložisko. Skladací diaľkový ovládač.
 
Výrobca
DJI
Kód
7050075
Part No.
DJIM0254BP
Popis produktu

Popis produktu

Set dronu DJI Mavic Air Onyx Black a záruky DJI Care Refresh.

Malý skladací dron Mavic Air Onyx Black značky DJI využíva 4K kameru umiestnenú na 3osom stabilizátore. Výkonný senzorový systém FlightAutonomy 2.0 s letovou dobou 21 minút môžete ovládať pomocou vysielača, mobilného telefónu, alebo pomocou gest. Užite si to najlepšie vybavenie multikoptéry s hmotnosťou 430 g.

Mavic Air natáča videá v neuveriteľnom rozlíšení 4K pri 30 fps a dátovým tokom 100 Mbps pre zachytenie všetkých momentov v UHD kvalite. Okrem horizontálnych, vertikálnych a 180 ° panorám vie dron skladať 25 obrázkov počas ôsmich sekúnd a vytvárať krištáľovo čisté 32 MP sférické panorámy. Prezerajte si je z úplne pohlcujúcej perspektívy okuliarov DJI Goggles.

DJI Care Refresh

DJI Care Refresh je účinná, komplexná platená záruka na produkty DJI, ktorá umožňuje dve výmeny poškodenej jednotky pri bežnej prevádzke po dobu 1 roka. DJI Care Refresh je platená služba, ktorá ponúka predĺženú záruku na náhodné poškodenie produktu (platná po dobu 12 mesiacov - ponúka až dve plné náhrady za príplatok, ak dôjde k náhodnému poškodeniu vášho modelu pri bežnom používaní).

Zakaždým, keď požiadate o výmenu, dostanete náhradnú jednotku, ktorá je nová alebo v ekvivalentné kvalite existujúcej jednotky z hľadiska výkonu a spoľahlivosti. DJI Care Refresh sa vzťahuje na kameru a batériu. Doba trvania DJI Care Refresh je 12 mesiacov od aktivácie. Po uplynutí tejto doby nemožno Care Refresh na tento produkt predĺžiť. DJI Care Refresh je viazaná na konkrétne S / N číslo modelu.

Pri použití DJI Care Refresh je poplatok prvej výmeny 29, - EUR, poplatok druhej výmeny 39, - EUR. Predmetom predaja je licenčný kód k službe, poskytovanej firmou DJI. Jedná sa o elektronickú verziu. Kód bude odoslaný e-mailom na základe objednávky. Viac informácií nájdete na DJI Care Refresh Aktivácia a prípadné uplatnenie DJI Care Refresh vyžaduje priamu komunikáciu zákazníka s firmou DJI v anglickom jazyku.

Špičková kvalita

Skvele prenosný dron od DJI s 3osým mechanickým stabilizovaným závesom má znížený uhlový rozsah vibrácií na 0,005 °. Trojuholníkové usporiadanie tlmičov vibrácií pomáha vytvárať ešte stabilnejšie zábery. Vďaka podpore 1080p záznamu pri 120 fps zachytí všetky vaše neuveriteľne rýchle dobrodružstvá. Nové HDR algoritmy vám chytro pomôžu získať správne nastavenie expozície podľa svetelných podmienok.

Preexponované alebo tmavé miesta sú spracované na vernejšie podanie prechodov medzi tieňmi a osvetlenými miestami, DSP akcelerácia zároveň umožňuje zábery zhotovovať efektívnejšie. Okrem slotu pre Micro SD kartu je Mavic Air vybavený 8 GB vnútorného úložiska, na ktoré môžete priamo ukladať fotografie a videá a exportovať ich z lietadla cez port USB 3.0 typ C.

Ramená dronu splývajú s aerodynamickým trupom a dopĺňajú tak geometrickú presnosť lietadla. Výstuhy z horčíkových zliatin chránia sedem palubných kamier, zadné výduchy efektívne odvádza teplo a primárna kamera so stabilizovaným závesom je zapustená pre lepšiu ochranu. Dron s rovnakou veľkosťou ako priemerný smartphone ľahko prenesiete.

Skladací diaľkový ovládač

Dedikovaný diaľkový ovládač využíva skladaciu nízkoprofilovú ergonomickú konštrukciu pre maximálne pohodlie pri upevnení a držaní chytrého telefónu. Odnímateľné riadiace páky možno uložiť vnútri ovládača pre pohodlnejšie prenášanie.

Automatické režimy

Funkcia ActiveTrack môže vnímať až 16 voliteľných subjektov súčasne. S vyššou sledovaciou presnosťou a väčšími možnosťami pre použitie môže ActiveTrack sledovať ciele pri behu, skokoch alebo pri jazde na bicykli. Zvoľte si zo šiestich režimov QuickShots - Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid a Boomerang. Svoje videá môžete okamžite zdieľať na sociálnych sieťach pomocou aplikácie DJI GO 4.

Zábavná jednoduchá a intuitívna funkcia SmartCapture ponúka nový interaktívny spôsob riadenia dronu pomocou rúk - vzlietnite a pilotujte pomocou gest. Ak sa chcete sústrediť na jeden záber, v aplikácii DJI GO 4 zvoľte funkciu TapFly, ktorá vás nechá letieť kamkoľvek budete chcieť, bez toho aby ste museli riadiť dron. Stačí len kliknúť na miesto, kam chcete letieť a dron poletí úplne bezpečne sám.

Bezpečnosť

Výkonný systém senzorov FlightAutonomy 2.0 využíva pokročilú technológiu VIO a jeho súčasťou je primárna kamera so stabilizovaným závesom. Tiež predné, zadné a dolné zdvojené obrazové čidlá, dolný infračervený systém pre vnímanie prekážok, redundantné IMU a zo skupiny výpočtových jadier. Spoločne zbierajú informácie o okolitom prostredí a prenášajú je vysoko výkonné výpočtové jednotky na spracovanie za účelom vyhodnotenia presného visenia a optimálnych letových vlastností. Pokročilé asistenčné systémy pilota (APAS) letúna umožňujú aktívne prekonávať prekážky pred a za sebou.

Kombinácia technológie VIO a nových algoritmov pre pozicovanie zdvojnásobila presnosť polohovania drona. Technológia VIO v reálnom čase vyhodnocuje rýchlosť a výšku lietadla a polohuje ho, dvojica kamier meria výšku letúna pri zavesené alebo letu v akejkoľvek rýchlosti. Pracovný rozsah vizuálne pozičného systému je teraz 0,5 až 30 metrov. S technológiou VIO presnejšie visí vo vnútri budov a lepšie reaguje na komplexné prostredie pri jemných pohyboch riadiacich pák.

Vďaka pokročilému systému pre vnímanie okolia sa Mavic Air dokáže orientovať s vysokou presnosťou a precíznosťou. Procesovanie informácií zo siedmich kamier vpredu, vzadu a zospodu lietadla spoločne s pokročilými infračervenými snímačmi a IMU vytvára 3D mapu vnímaného okolia v reálnom čase. APAS je výsledkom intenzívneho výskumu letových trás vykonávaného DJI. Užívatelia môžu pokračovať v lete vpred či vzad a APAS naplánuje vhodnú letovú trasu tak, aby dron prekážku automaticky obletel.

Vedľa dvojice IMU je FlightAutonomy 2.0 vybavené doplnkovými redundantnými systémami pre zvýšenie úrovne bezpečnosti. Vizuálny kompas asistuje navigačnému systému pre odhadnutie smeru letu pri rušení samotného kompasu. Lietadlo je schopný úspešného polohovanie aj v prípade, že správne funguje len jeden smer z popredných, zadných alebo spodných vizuálnych systémov. Dve sady algoritmov spájajú čidlá dvoch nezávislých hardvérových platforiem. Pri výskyte chyby v jednej sade algoritmov lietadlo plynulo prejde na druhý pár a obnoví nerušenú prevádzku.

Rozšírenie existujúceho systému RTH zaistí najbezpečnejšiu letovú trasu pre dron pri RTH. A to vďaka zaznamenávaniu letovej trasy v reálnom čase. Pri strate signálu je potom lietadlo navádzané späť domov a súčasne sa vyhýba všetkým prekážkam, ktoré rušia prenos. Potom obnoví spojenie s ovládačom. Lietadlo porovnáva obrazy povrchu pod sebou s tými, ktoré vydal pri štarte pre zvýšenie presnosti pristátia. Pri automatickom pristátí skenuje povrch v mieste pristátia v reálnom čase, v prípade detekcie prekážky alebo vody v mieste pristátia používateľa varuje.

Letová bezpečnosť

Dron prešiel moderným vývojom a testovaním. Dosahuje tak vyššej rýchlosti, nižšej spotreby a hluku. Tieto jemné, ale významné úpravy spoločne so systémom FlightAutonomy zaručujú plynulejší a tichší let s vyššou bezpečnosťou (max. rýchlosť až 72 km / h). Prepracované telo lietadla má vylepšenú aerodynamiku. Dlhší letový čas (až 31 min) ponúka viac kreatívnych možností. Sínusové FOC pohonné regulátory a tiché vrtule neuveriteľne stíšia váš let a zbavia vás obáv z vyrušenia vášho okolia.

Špičková kvalita

Inteligentná letové batérie pre Mavic Air sú vyrobené z lítia s vysokou hustotou a umožňujú tak naozaj dlhý let (až 21 minút). Využitie FOC sínusovej pohonnej sústavy elektronických regulátorov otáčok umožňuje plynulejšiu komutáciu motorov Mavica Air a vyššiu celkovú efektivitu motorov i regulátorov. Zažite adrenalín a napätie z letu prvej triedy medzi dronami s rýchlosťami dosahujúcimi až 68,4 km / h v režime Sport.

Nový systém Wi-Fi prenosu videa podporuje dve frekvenčné pásma 2,4 / 5,8 GHz a 720p živý náhľad na vzdialenosť až 4 km v norme FCC, alebo 2 km v norme CE (v ČR je povolená iba norma CE). Pre FPV rokov spárujte Mavic Air a DJI Goggles, Vzlietnite k nebu a zažite skutočne pohlcujúci zážitok.

Hlavné prednosti

  • 3osý stabilizovaný záves kamery
  • 4K 100 Mbps video, 32MP sférické panorámy
  • Všesmerové vnímanie prekážok pre väčšiu bezpečnosť
  • Slow-motion video, HDR fotografie
  • Slot pre Micro SD kartu a 8GB vnútorné úložisko
  • Skladací diaľkový ovládač
  • Automatické režimy (napríklad ActiveTrack, QuickShots, SmartCapture, TapFly)

Špecifikácie

  • Značka: DJI
  • Model: Mavic Air Onyx
  • Určenie: malý skladací dron

Podporované SD karty:

  • 16 G: Sandisk Extreme / Kingston 16GB SDHC-I SDCAC / 16GB
  • 32 G: Sandisk Extreme V30 / Sandisk Extreme V30 A1 / Sandisk Extreme V30 Pro A1
  • 64 G: Sandisk Extreme V30 A1 / Sandisk Extreme Pro V30 A1
  • 128 G: Sandisk Extreme V30 A1 / Sandisk Extreme Plus V30 A1

Podporované systémy a zariadenia:

  • Verzia iOS v4.1.5 - vyžaduje iOS 9.0 alebo novší. Kompatibilný s iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Mobilné, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Mobilné, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Mobilné, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Mobilné, iPad mini 4 a iPad mini 4 Wi-Fi + Mobilné. Táto aplikácia je optimalizovaná pre iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • Android verzia v4.1.4 - Android verzia 4.4.0 alebo novšia. Kompatibilný s Samsung S8, Samsung S7, Samsung S7, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Samsung tabuľky 705c, Ascend Mate 9, Ascend Mate 7, Huawei P10 Plus, Huawei Honor 8, Huawei P8 Max,, Xiao 5 , Google Nexus 6, Nexus 9, Google Nexus 7 II, LG V20
  • Podpora ďalších dostupných zariadení je vo fáze testovania a ich vývoj pokračuje

Všeobecné

  • Farba: čierna - Onyx Black
  • Hmotnosť balenia: 460 g
  • Rozmery balenia (Š x V x H): 20 x 16 x 20 cm

Obsah balenia:

  1. Mavic Air
  2. Diaľkový ovládač
  3. 1 x akumulátor
  4. Nabíjačka s káblom 220 V
  5. 8 x vrtule
  6. Súprava ochranných oblúkov
  7. 3 x kábel pre pripojenie mobilného telefónu (Lightning, Micro USB, USB Type-C)
  8. Kryt stabilizátora
  9. Komunikačný kábel USB 3.0 Type-C
  10. USB adapter
  11. Prepravné puzdro
  12. Ovládacie kniple (2 x pár)

Parametre

Parametre

Spôsob ovládania
Vysílač nebo mobilní telefon
Max. rozlíšenie videa
4K
Maximálna výdrž batérie po nabití (min.)
21
Maximálna rýchlosť [m/s]
20
Maximálny dosah diaľkového ovládania (m)
2000
S kamerou
Áno
Farba
černá
Hmotnosť (kg)
0,43