0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Kancelárske kreslo G21 Elegance koženkové, prešívané black

Doprava zadarmo

 
Milujete krásne veci? Doprajte si kancelárske kreslo G21 Elegance. Sedák aj operadlo sú potiahnuté zamatovo hladkou syntetickou kožou, jednoduché prešívanie v pruhoch dokonale dokresľuje elegantný ráz celého celku. Pochrómovaná základňa s piestom.
 
Výrobca
G21
Kód
60023184
Popis produktu

Popis produktu

Milujete krásne veci? Nezabudnite na svoju pracovňu, aj tá si zaslúži vašu pozornosť. Doprajte si kancelárske kreslo G21 Elegance. Kreslo, na ktoré je radosť sa pozerať a ktoré môžete umiestniť doslova kamkoľvek bez toho, aby narušilo elegantný ráz vášho bytu či kancelárie.

Koža - nadčasová klasika

Kreslo G21 je nielen pohodlné, ale vďaka použitým materiálom je tiež štýlové, elegantné a nevšedné. Sedák aj operadlo sú potiahnuté zamatovo hladkou syntetickou kožou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Jednoduché prešívanie v pruhoch dokonale dokresľuje elegantný ráz celého celku. Stabilná základňa s piatimi ramenami je vyrobená z kvalitného pochrómovaného kovu so zrkadlovým efektom. Každé rameno základne je osadené dvojitým bezpečnostným kolieskom.

Nestrácajte glanc

Vaša kancelária nemusí byť len miestnosťou určenou na prácu, z ktorej chcete čo najskôr odísť. Môže to byť aj miesto, kde sa vám páči, je vám tam príjemne a každý deň sa tam tešíte. Záleží len na tom, ako si svoju kanceláriu zariadite. S kreslom G21 Elegance nikdy nesadnete vedľa. Kreslo je elegantné, unikátné a krásne na pohľad. Vďaka svojmu nádhernému vzhľadu je vhodné aj pre pracovné kútiky umiestnené v obývacích izbách a iných spoločenských miestnostiach. Kreslo Elegance skvele doplní každý interiér.

Hore a dole

Nezáleží na tom, ako vysoký máte pracovný stôl. Výšku kancelárskeho kresla G21 si kedykoľvek nastavíte podľa momentálnej potreby. Stlačením páky na pravej strane sedadla ovládate piest, ktorý je umiestnený nad základňou v tvare kríža. Rozmedzie nastavenia výšky sedadla od zeme je od 50 cm do 61 cm.

Vlastnosti:


Elegantné prevedenie z hladkej prešívanej syntetickej kože
Lakťovej opierky v nerezovom prevedení
Stabilná kovová základňa s piatimi bezpečnostnými kolieskami
Plynulé nastavenie výšky pomocou piestu

Špecifikácia:


Materiál: syntetická koža
Výška od zeme k sedadlu: 50 - 61 cm
Rozmery sedadla: 55 x 41 cm
Výška operadla: 42 cm
Priemer podstavy: 57 cm
Počet koliesok: 5
Hmotnosť: 10 kg
Rozmery balenia: 68 x 53 x 35 cm
Hmotnosť balenia: 10,8 kg
Farba: čierna
Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Čierna, Čierna
Nosnosť (kg)
120
Materiál
Koženka
Rozdelenie
Kancelářská křesla
Farebné prevedenie
Čierna, Čierna
Opierka hlavy
Nie
Područníky
Áno
Polohovatelné
Áno
Stoličky
Kancelárske kreslo
Výška sedadla (cm)
50,61