0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Parenisko G21 GA6 - 100 x 60 x 40 cm

 
Konštrukcia pareniska G21 GA6 je vyrobená z eloxovaných hliníkových profilov, steny sú pokryté dvojstenným komôrkovým polykarbonátom s hrúbkou 4 mm. Povrch stien má UV filter na ochranu materiálu pred UV žiarením.
 
Výrobca
G21
Kód
6390112
Part No.
GA-6-AL-01
Popis produktu

Popis produktu

Máte na svojej záhradke málo miesta na skleník, ale zároveň máte veľkú vášeň pre pestovanie zeleniny? Značkové parenisko G21 GA6 vám pomôže zmeniť vaše sny na skutočnosť.

Profík cez tepelnú izoláciu

Steny pareniska sú vyrobené z dvojstenného komôrkového polykarbonátu s hrúbkou 4 mm s UV filtrom. Tak budú vaše rastlinky chránené ako proti jarným prízemným mrazíkom, tak proti poludňajšiemu silnému slnečnému žiareniu. Rastliny nespáli slnko ani mráz a budú mať presne také klíma, ktoré k svojmu zdravému rastu potrebujú.

Odolná konštrukcia


Konštrukcia z eloxovaných hliníkových profilov odolá vetru i dažďu. Hliníkové profily sú pevné, takže je len tak niečo nezničí, ale zároveň ľahké, preto môžete parenisko v prípade potreby ľahko premiestniť.



Otvoriť a zatvoriť, ako ľahké...

Hornú stranu pareniska možno odklopiť. Zároveň môžete poklop vysunúť do strany a parenisko úplne otvoriť. Preto sa ľahko dostanete k rastlinkám pri zalievaní, pri zbere alebo inom opatrovanie. Pařník môžete kedykoľvek vyvetrať a pustiť k rastlinám trochu slnka a potom je zase prikryť a chrániť ich tak pred nočnými nízkymi teplotami.

Zažite krásu žatvu vlastnej úrody. Vy aj vaša rodina to iste oceníte. A pokojne nám dajte vedieť, ako vám pestovanie v parenisku G21 ide od ruky, pretože zákazník je ten najcennejší kritik.

Polykarbonátové dosky s UV filtrom

Jedna strana každé polykarbonátové dosky je pokrytá bielou fóliou. Táto strana je chránená proti UV žiareniu, preto je určená ako vonkajšia stena natočená k slnku. Pri montáži z každého okraja dosky odlepte asi 2 palce ochrannej fólie. Po dokončení montáže odstráňte všetku zvyšnú fóliu.

Špecifikácia:


Materiál:
Konštrukcia: eloxované hliníkové profily
Presklenie: tepelne izolačné dvojstenné komôrkové polykarbonátové dosky s hrúbkou 4 mm

2 x ventilačné výklopné okno
Kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom
Výborné tepelnoizolačné vlastnosti
Rozmery: 100 x 60 x 40 cm
Hmotnosť: 2,8 kg

Rozmery balenia: 110 x 59 x 5,5 cm
Hmotnosť balenia: 3,3 kg

Parametre

Parametre

Materiál
hliník / plast
Hmotnosť (kg)
2,8
Rozmery š x v x h (cm)
100 x 60 x 40
Materiál výplně
Komôrkový polykarbonát (4mm)
Počet otvárateľných okien (ks)
2
Rozdelenie
Pareniska
Úžitková plocha (m2)
1