0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Príbor G21 Gourmet Delicate jedálenská vidlička, 10 ks

 
Príbor G21 Gourmet Delicate jedálenská vidlička, 10 ks
Sada 10 kusov vidličiek G21 Gourmet Delicate. Vidličky G21 Gourmet Delicate sú vyrobené z jedného kusa nehrdzavejúcej akostné ocele 18/10 a majú leštený povrch. Balené v sáčku.
 
Výrobca
G21
Kód
60022315
Popis produktu

Popis produktu

Potrebujete doplniť svoju sadu príborov o vidličky a zháňate samostatné balenie? My vám ho teraz ponúkame. Pozdvihnite úroveň svojho stolovanie a doprajte si luxus, ktorý si zaslúžite! Sada 10 kusov vidličiek G21 Gourmet Delicate vytvorí z každého jedla zážitok, či už sa jedná o bežný obed, alebo slávnostnú večeru s priateľmi a rodinou.

Prémiová leštená nerezová oceľ

Vidličky G21 Gourmet Delicate sú vyrobené z jedného kusa nehrdzavejúcej akostné ocele 18/10. Nerezová oceľ je absolútne zdravotne nezávadná. Kvalitný leštený povrch je vysoko odolný proti poškriabaniu. Dokonalé masívne prevedenie radí tieto vidličky do najvyššej kategórie príborov pre stolovanie. Vidličky môžete bez obáv vložiť do umývačky riadu.

Luxusné prevedenie

Príbor nie je len nutným funkčným vybavením domácnosti, ale tiež prezrádza niečo o úrovni vášho stolovania. S vidličkami Gourmet Delicate dodáte každej tabuli nádych luxusu. Precízne spracovanie každého jednotlivého kusu spoznáte na prvý pohľad i dotyk. Klasický tvar príborov perfektne padne do ruky. Stolovanie s príbory G21 nie je obyčajnou rutinou, ale skutočným pôžitkom.

Špecifikácia:

Materiál: nerezová oceľ
Počet kusov: 10
Dĺžka: 20 cm
Farebné prevedenie: strieborná
Balené v sáčku

Obsah balenia:

10x vidlička Gourmet Delicate
Parametre

Parametre

Počet kusov v balení
10
Materiál
Nerezová ocel
Rozdelenie
Jedálny príbor