0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Sušička ovocia G21 Harmony small s časovačem

 
Sušičku G21 Harmony Small môžete zvoliť pre domáce aj komerčné použitie. Vďaka horizontálnemu prúdeniu vzduchu je sušenie úplne rovnomerné. Na 8 sušiacich plátov o rozmeroch 37 x 29 cm sa vám zmestí veľa plátkov ovocia, mäsa i zeleniny.

 
Výrobca
G21
Kód
6008115
Part No.
HMS-630W
Popis produktu

Popis produktu

Najzdravšie uchovávanie potravín? Sušenie. Všetky letné vitamíny alebo výborne namarinované mäso budú chutiť aj voňať rovnako nielen zajtra alebo za týždeň, ale aj za niekoľko mesiacov. A teraz už to máte so všetkým pohodlím, bez starosti a komplet zdravo.

Zdravie pod kontrolou

Áno, jednou z hlavných výhod sušičky potravín je prehľad, ktorý získavate - viete, čo jete.
Viete, že sušené jablká a banány, ktoré pripravíte deťom na desiatu, v sebe nemajú žiadny pridaný cukor ani umelé sladidlá. Ráno poraňajkujete müsli so sušenými čučoriedkami nazbieranými na minuloročnej dovolenke. Na výlete sa posilníte sušeným mäsom, ochuteným len marinádou z byliniek. Presne ako to máte radi vy aj vaše telo - bez pridaných cukrov a solí, bez glutamanu, bez chémie.



Je výborná, pretože…


Sušička G21 Harmony Small je veľká, takže sa pri príprave zdravých pochúťok nemusíte nijako obmedzovať. Na 8 sušiacich plátov o rozmeroch 37 x 29 cm sa vám vojde naozaj veľa plátkov ovocia, mäsa i zeleniny. Na sušenie byliniek alebo húb využite 8 sušiacich sít, ktoré sú rovnako ako platá súčasťou balenia. A nielen to, schopnosti tejto sušičky sú oveľa širšie, ako sa dočítate ďalej. Rozpätím teploty sušenia 32 - 68 ° C a výkonom 630 W sa radí medzi TOP produkty na trhu. Digitálny displej, riadený mikroprocesorom a časovač pre nastavenie doby sušenia umožňujú jednoduché ovládanie a umocňujú schopnosti tohto kuchynského pomocníka.



Dokonalý proces sušenia


Zaujíma vás, ako takéto sušenie vlastne prebieha? Sušička G21 Harmony Small nasáva vzduch, ktorý termostatom následne ohrieva na určenú teplotu. Následne ho rozháňa medzi všetky platá alebo sitá. Prúdenie vzduchu v sušičke G21 Harmony Small je horizontálny, takže sušenie prebieha skutočne rovnomerne. Plátky potravín v sušičke sa teplým vzduchom zahrejú tak, že sa z nich začne odparovať vlhkosť.



Čo všetko sa vlastne dá sušiť?


Skoro všetko. Hrozno i reďkovky. Jablká, banány aj zeler. Paradajky aj papriky, melón i červená repa. Mäso hovädzie, bravčové, hydinové alebo rybie. Mäso s marinádou i bez. Čerstvo nazbierané bylinky, ktoré budú voňať aj za pol roka. A huby, na huby nesmieme zabudnúť! V zime si urobíte kúsok leta pridaním sušených sedmokrások do obedového šalátu, deťom pomôžete s úlohou do školy nasušením lístkov do herbára.



Pozor, sušením to nekončí!


Sušička potravín G21 Harmony Small toho dokáže oveľa viac.
Máte chuť na poctivé domáce rezance? Také, aké mávali naše babičky pripravené do zásoby v špajze? Sušička vám s nimi pomôže. Zajtra, rovnako ako za mesiac, pre nich len siahnete a pridáte ich do polievky. Kysnuté cesto na domácu chleba alebo korpus na vegetariánsku pizzu? Iste, G21 Harmony Small zvládne aj to.



Rovnaká chuť za mesiac aj o rok

Uchovávanie ovocia, zeleniny alebo mäsa sušením je jedným z najstarších a najspoľahlivejších spôsobov, ako zachovať ich prirodzené zloženie, vitamíny aj enzýmy. Nielenže potraviny rovnako chutia, ale aj rovnako (krásne!) vonia. Sušenie zachová v potravinách živiny, o ktoré by ste pri varení alebo pečení prišli. Dokonca si na nich pochutnáte viac, len si predstavte napríklad rozdiel medzi dusenou mrkvou z jedálne a lahodnými sušenými mrkvovým chipsami :-)



Je samostatná, poradí si


Postrážte si správne sušenie a získate neodolateľnú chuť i vôňu sušeného ovocia, zeleniny i mäsa. Horizontálne prúdenie vzduchu zaisťuje dokonalé sušenie vo všetkých ôsmich poschodiach, dokonalú starostlivosť tak dostane každý kúsok ovocia, mäsa i zeleniny. Vďaka termostatu si nastavíte teplotu v sušičke tak, aby pre danú surovinu nebola ani veľmi vysoká, ani veľmi nízka. Časovač po skončení doby sušenia sušičku vypne, takže môžete kľudne spať, pracovať alebo odpočívať bez toho, aby ste sušičku strážili.



Vôňa čerstvých jahôd v zime


Prevoňajte si domov ovocím, ktoré voňajú ako práve natrhané. Vďaka kvalitnému usušeniu len nasypte čerešne, jahody alebo všetko, načo máte práve chuť, do misky s vodou a po rehydratácii (opätovnému nasiaknutí vlhkosti) ich použite k príprave ovocných pohárov alebo RAW torty.



Prečo je sušenie tak výhodné?


Sušička je prínosom nielen pre správne stravovanie a zdravý životný štýl, pretože uchováva rôzne suroviny po dlhú dobu v nezmenenej kvalite so všetkými zdraviu prospešnými enzýmy, vitamíny i živinami. Jej kúpa je výhodná aj finančne. Oproti zaváraniu alebo zamrazovaniu sú náklady na samotný proces sušenia minimálne a na následné skladovanie nulové.

Parametre:

Počet plát: 8
Rozmer plát: 37 x 29 cm
Výkon: 630 W
Regulátor nastavenia teploty: 32 – 68 °C
BPA free (neobsahuje bisfenol – zdraviu škodlivý uhľovodík)
Digitálny časovač
Digitálny displej
Rozmery: 33 x 29 x 47 cm
Hmotnosť: 5,5 kg

Obsah balenia:

Sušička Harmony small
8 sušiacich plát
8 sušiacich vložiek s jemným sieťovaním


Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Čierna
Automatické vypnutí
Áno
Rozmery (cm)
33 x 29 x 47
Časovač
Digitálné
Počet plat
8
Rozdelenie
Sušičky
Regulátor nastavenie teploty
32 - 68 °C
Rozmer plat
37x29 cm
Na stiahnutie

Na stiahnutie

Katalog produktů G21 Vitality
brozura RAW_g21-web.pdf