0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Hračka G21 Krúžky na hádzanie so stojanom

 
Hračka G21 Krúžky na hádzanie so stojanom
Hracia súprava krúžkov na hádzanie so stojanom G21. Hra rozvíja u detí presnosť, schopnosť sústredenia a zdravú súťaživosť. Súčasťou súpravy je plastový stojan s piatimi kolíkmi a päť plastových hádzacích krúžkov v pestrofarebnom prevedení.
 
Výrobca
G21
Kód
690839
Part No.
29881E
Popis produktu

Popis produktu

Hádzanie krúžkov na zatlčené kolíky do zeme je detská zábava známa stovky rokov. Chcete ju dopriať aj svojim deťom, ale pritom sa vyhnúť zložitému domácemu vyrábaniu hádzacích krúžkov a zatĺkaniu kolíkov? Uľahčite si prácu a zaobstarajte im hraciu súpravu krúžkov na hádzanie so stojanom G21. Hra rozvíja u detí presnosť, schopnosť sústredenia a zdravú súťaživosť.

Súčasťou súpravy je plastový stojan s piatimi kolíkmi a päť plastových hádzacích krúžkov v pestrofarebnom prevedení. Vyhnite sa hľadaniu vhodného miesta na vašej záhrade a umiestňovanie kolíkov do zeme. Jednoducho stojan postavte na akýkoľvek rovný povrch a hra môže začať.

Vonku prší a vaše deti si chcú zahádzať? Teraz už ich nemusíte pripraviť o žiadnu zábavu. Stojan postavte do detskej izbičky a radujte sa spoločne s deťmi zo super hry.

Špecifikácie:

Vhodné pre deti od 3 rokov
Materiál: plast
Stojan: 5x kolík
5 hádzacích krúžkov
Rozmery balenia: 46 x 7 x 24 cm


Parametre

Parametre

Materiál
Plast
Vhodné od
3 rokov
Farebné prevedenie
Barevné