0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Elektrobicykel G21 Loren 26" graphite black 2019

Doprava zadarmo

 
Mestský elektrobicykel s 6-stupňovou prehadzovačkou Shimano je vybavený kotúčovými brzdami a na jedno nabitie vás dovezie až 40 km. Pevný rám, vynikajúce spracovanie a úplná spoľahlivosť robia z elektrobicykla G21 Loren perfektného parťáka na cestách.
 
Výrobca
G21
Kód
635060
Part No.
G21-BC-LRN
Popis produktu

Popis produktu

Mestský elektrobicykel G21 Loren s 6-stupňovou prehadzovačkou Shimano je vybavený kotúčovými brzdami a na jedno nabitie vás dovezie až 40 km. Pevný rám, vynikajúce spracovanie a úplná spoľahlivosť robia z elektrobicykla G21 Loren perfektného parťáka na cestách.

Hlavné prednosti mestského bicykla G21 Loren


Výkonná batéria s kapacitou 345 Wh je umiestnená v hliníkovom ráme. Výhodou takto umiestnenej batérie je lepšia vyváženosť kolesá, čo sa samozrejme pozitívne prejavuje na jazdných vlastnostiach. Umiestnenie motora v zadnom náboji elektrobicykla zaisťuje vyšší výkon a dlhší dojazd. Vďaka nainštalovanému nosiču môžete na elektrobicykli ľahko prepraviť aj menšiu batožinu. Precízne spracovanie a vysoko kvalitné prvky, ako napríklad 6-stupňové prevody Shimano alebo spoľahlivé kotúčové brzdy, robia z mestského elektrobicykla Loren jedničku vo svojej cenovej kategórii.

Prečo si zaobstarať elektrobicykel pre mestskú prevádzku?


Neverte mýtom, elektrobicykle rozhodne nie sú len dopravným prostriedkom pre seniorov. Naopak! Bicykel G21 Loren na batériu vám dá oveľa väčší pôžitok z jazdy, do zamestnania alebo do školy či na nákup vás dovezie bez únavy. Využite elektrobicykel pre denné dochádzanie za prácou. Na rozdiel od kolegov s bicyklami bez elektromotora dorazíte vy na rannú poradu fit a upravený. Po práci si zájdite na výlet alebo na nákup, s Loren vás čakajú aktívnejšie a príjemnejšie dni.

3 režimy využitia energie ku šlapaniu


Na elektrobicykli Loren môžete ísť buď bez zapojenia batérie alebo ju využite ako prídavnú energiu pri jazde. Pedal Assist má tri režimy, medzi ktorými ľahko prepínate ovládačom, umiestneným na riadidlách.

Mestské elektrokolo G21 Loren záber na krajinu a muža na bicykli

Bicykel v plnej výbave


Mestské elektrobicykel G21 Loren dostanete v kompletnej výbave. S plnohodnotnými blatníky, odrazkami i svetlom. Na rozdiel od iných bicyklov a elektrobicyklov tak k mestskému elektrobicyklov Loren nemusíte dokupovať žiadne ďalšie príslušenstvo.

V čom je výhodnejšia konštrukcia elektrobicykla Loren oproti iným modelom


Pri výbere elektrobicykla sa riadite niekoľkými kritériami, z ktorých najdôležitejšími sú pomer ceny a kvality, vyváženosť kolesá a vysoký výkon.

Kvalita aj cena elektrobicykla G21 Loren je vynikajúca. Vyváženosť kolesá ovplyvňuje umiestnenie batérie. Najlepšie jazdné vlastnosti dosahujú kolesá s batériou v ráme. Mestský elektrobicykel Loren má tak nielen vynikajúce jazdné vlastnosti, ale aj športovo-elegantný vzhľad.

Pôžitok z jazdy ovplyvňuje umiestnenie motora. Niektoré bicykle sa osadzujú motorom v prednom náboji, ale potom je nutné umiestniť kvôli vyváženosti batériu na nosič. Oveľa lepšie je umiestnenie motora do náboja zadného kolesa, práve tak, ako to má elektrobicykel G21 Loren. Zvýši sa tým tak výkon, ako aj zrýchlenie.

Výhody elektrobicyklea G21 Loren


Poctivé spracovanie, kvalitný materiál
Prehadzovačka Shimano, kotúčové brzdy
Kompletné príslušenstvo - nosič, blatníky, odrazky, svetlo
Umiestnenie motora v zadnom náboji
Umiestnenie batérie v ráme
Dojazd až 40 km
Nosnosť 110 kg
Pre mestskú prevádzku aj cyklotrasy

Špecifikácia:


Veľkosť kolies: 26 "
Maximálny výkon: 250 W
Batéria: 36V líthiová 345 Wh
Doba nabíjania: 4-6 hodín

Maximálna rýchlosť: 25km / h
Maximálna nosnosť: 110 kg
Dojazd na jedno nabitie: 30 až 40 km
Prehadzovačka: Shimano, 6 rýchlostných stupňov
Brzdy: predná a zadná kotúčová

Farebné prevedenie: graphite black (grafitovo čierna)
Rozmery balenia: 1380 x 240 x 770 mm
Váha bez batérie: 24 kg
Váha s batériou: 27 kg

Parametre

Parametre

Typ baterie
Lítiová 36V 10Ah
Farebné prevedenie
Čierna
Hmotnosť (kg)
27
Nosnosť (kg)
110
Doba nabíjení (h)
6
Dojazd (km)
40 - 60
Max. rychlost (km/h)
25
Veľkosť kolies
26"