0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Combo fit G21 mixér, sušička, odšťavovač, white

 
Combo fit G21 mixér, sušička, odšťavovač, white
G21 Combo Fit alebo 3 kroky k zdravému životnému štýlu - mixér, odšťavovač a sušička potravín so zvýhodnenou cenou. Vo fitness svete znamená kombo sled krokov, ktoré na seba nadväzujú, dopĺňajú sa a dohromady dávajú dokonalý ideálny celok.
 
Výrobca
G21
Kód
6008566
Popis produktu

Popis produktu

G21 Combo Fit alebo 3 kroky k zdravému životnému štýlu. Vo fitness svete znamená kombo sled krokov, ktoré na seba nadväzujú, dopĺňajú sa a dohromady dávajú dokonalý ideálny celok. A presne taký je Combo Fit G21 - mixér, odšťavovač a sušička potravín so zvýhodnenou cenou.

Cena tria Combo Fit je o 50,32 € nižšia ako pri obstaraní jednotlivých produktov výhodného setu samostatne. Ich prínos je zase oveľa vyšší, pretože sa vzájomne dopĺňajú. Vedú vás vo svete fitness a zdravého životného štýlu, navyše sa vďaka premyslenému a atraktívnemu spojeniu schopnosti každého dielu zostavy strojnásobia.

Vitamínová šťava, zdravé smoothie a ultimátna sušená energia

  • Každodennou náložou vitamínov v pohári posilní odšťavovač G21 Emotion vašu imunitu a pripraví organizmus na boj s chrípkou a ďalšími vírusovými ochoreniami.
  • Čerstvo namixované smoothie s vlákninou z mixéra G21 Baby Smoothie je ideálna desiata pre všedné dni, proteín dodá silu po náročnom tréningu.
  • Nasušené mäso zo sušičky G21 Paradiso Cube vás posilní pri lyžovačke aj na ťažkom výstupe, zelenina nahradí slané čipsy a ovocie zaženie chuť na nezdravé sladkosti.

Combo Fit - kombo pre single i pre celú rodinu

Výhodou zostavy G21 Combo Fit je jej univerzálnosť.

Či už žijete ako single alebo v páre bez detí, máte svoje dni naplnené množstvom aktivít a baví vás vaše štúdium, práca, šport, koníčky - Combo Fit je set, ktorý sa postará o základné veci, súvisiace s jedlom a zdravým životným štýlom. Pritom je kompaktný, nezaberá miesto navyše a jeho obstarávacia cena je viac než výhodná.

Celú trojicu využijete aj pri bežnom domácom varení pre celú rodinu. Mixér alebo odšťavovač vám zjednoduší prácu s prípravou polievok a omáčok, pest alebo detských pyré. Môžete skúšať nové dezerty a návštevám ponúkať originálne drinky. Sušička vás bude zásobovať ovocnými aj zeleninovými chipsami, müsli tyčinkami, sušeným ovocím a zeleninou k dlhodobému uskladneniu, hubami aj bylinkami k mimosezónnemu vareniu.

Jeden za všetkých ...

G21 Baby Smoothie

Mixér s nadštandardným výkonom 1 200 W vo svojej triede. Vďaka špeciálne brúseným nožom alebo tlačidlu Ice Crush pripraví nielen smoothie alebo pyré, ale aj ľadovú triešť, AutoClean sa zase postará o správne vyčistenie. Ku kompaktnému mixéru dostanete sklenenú nádobu 1,8 l i vtláčadlo, ktoré inak u mixérov v tejto kategórii v základnej výbave nebýva.

Blender G21 Baby smoothie

G21 Paradiso Cube

Kompaktná sušička s digitálnym ovládaním, časovačom a automatickým vypnutím. Na 6 sušiacich plátoch môžete sušiť ovocie aj zeleninu, huby, bylinky alebo mäso. Sušené ovocie alebo zelenina zo sušičky G21 Paradiso Cube pri správnom uskladnení vydrží aj rok, používať ich môžete buď sušené alebo rehydratované, čo im navráti plnú farbu, chuť i čerstvú vôňu.

Sušička G21 paradiso Cube

G21 Emotion

Často nazývaný aj "špecialista na citrusy" je vertikálny šnekový odšťavovač s nadpriemerne veľkým vkladacím otvorom 7,5 cm. Väčšinu ovocia i zeleniny vďaka tomu pri odšťavovaní nemusíte zdĺhavo krájať. Od ostatných odšťavovačov sa navyše líšia aj špeciálnym spôsobom odšťavovania - takzvaným pomalým odšťavovaním. Vďaka tomu zachová v šťave najväčšie množstvo vitamínov, enzýmov a zdravých látok.

Odšťavňovač G21 Emotion

Váhanie je zbytočné, výhody tria G21 Combo Fit sú jasné

  • ušetríte 50,32€
  • zaobstaráte si spoľahlivé a kvalitné produkty v prvotriednom prevedení
  • získate kompletné kombo pre zdravý životný štýl
  • v cene dostanete kompletné príslušenstvo
  • Combo Fit využijete každý deň
  • doprava výhodného komba je zadarmo

Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Biela
Mixéry, mlýnky, roboty a další
Stolné mixéry