0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Blender G21 Perfect smoothie Acoustic Black

Záruka 4 roky

 
Hluk sme zavreli pod veko. Vyrobili sme pre vás tichý mixér so 4 rokmi záruky! Mixér, ktorý neruší hlukom a má špičkové parametre. Profi mixér s výkonom i do reštaurácií a barov. Blender G21 Perfect Acoustic je síce veľmi tichý, ale zároveň aj rýchly.

 
Výrobca
G21
Kód
6008147
Part No.
PS-1680AC
Popis produktu

Popis produktu

Vyrobili sme pre vás tichý mixér so 4 rokmi záruky! Mixér, ktorý neruší hlukom a má špičkové parametre. Profi mixér s výkonom i do reštaurácií a barov. A aký je pomer ceny a výkonu?

Vynikajúci. Kúpou peniaze ušetríte

Kvalitné materiály, minimálne množstvo odpadu z mixovaných surovín. Spoľahlivosť s predĺženou zárukou. Jeden háčik tu ale predsa len je. Blender G21 Perfect Acoustic je síce veľmi tichý, ale zároveň aj rýchly. Väčšinu surovín rozmixuje za pár sekúnd, takže si s priateľmi alebo hostí budete musieť porozprávať až u jedla.

Čisté línie, číra krása

Je nádherný, však sa pozrite sami. Dizajnéri sa s jeho tvarom vyhrali a vyladili ho do tých najmenších detailov. Pristane mu tak farby, ako aj čisté a hladké línie. A teraz si predstavte, ako on sám pristane vašej kuchyni. Uvažujete o kúpe pre reštauráciu či bar? Áno, tento profi mixér s vysokým výkonom a elegantným dizajnom je rozhodne aj pre komerčné prevádzky výbornou voľbou.

Stolný mixér G21 Perfect Smoothie Acoustic má skvelý dizajn

Láska nielen na prvý pohľad

Krása samozrejme nie je všetko. Pod ňou sa skrýva špičková technológia v kvalitných materiáloch. Premyslené funkcie, chytré ovládanie a detaily dovedené k dokonalosti. Nádoba je vyrobená z tvrdeného a zdravotne nezávadného Tritan Copolyesteru, odolného aj pri vysokom teplotnom rozpätí -40 ° C - +120 ° C. Vysoký výkon 1 680 W a až 32 000 otáčok za minútu vysvetľujú obľubu G21 Perfect Acoustic u prevádzkovateľov reštaurácií a barov. Spokojní hostia, ktorí na seba pri jedle nebudú musieť dvíhať hlas, to ocenia dvojnásobne.

Výnimočný i v detailoch

Vďaka vylepšenému chladeniu nožov a ložísk má dlhšiu životnosť, tichší chod a neprehreje sa ani pri najvyššom výkone. Rovnako ako všetky mixéry radu G21 má aj Perfect Acoustic kovové prevody, ktoré znesú i najväčšie zaťaženie. Vylepšili sme aj odhlučnenie motora a navyše sme pridali odhlučňovací kryt, ktorý pohltí hluk, ale nebráni vám vo výhľade.

Stolný mixér G21 Perfect Smoothie Acoustic je ideálny aj pre barmanov

Sám pracuje, sám sa vypne

G21 Perfect Acoustic nemusíte sledovať, čas si stráži sám. Vložte do neho suroviny, vyberte otáčky a nastavte čas v rozpätí od niekoľkých sekúnd do piatich minút. Zatiaľ čo on mixuje, seká alebo drví, vy si môžete pripraviť poháre a taniere. Ak teda dokážete odtrhnúť oči od divadla, ktorá prebieha pod priehľadným krytom:-)

G21 Perfect Acoustic nemusíte sledovať čas, takže máte parádny smoothie bez starostí

Horúcu polievku na obed alebo zmrzlinu?

Vďaka odolným materiálom a špeciálnej konštrukcii pre G21 Perfect Acoustic nemá problém ani s horúcimi, ani sa zmrazenými surovinami. Tvrdá koreňová zelenina ako zeler alebo mrkva? Tá v jeho podaní získa hodvábnu jemnosť. Pochutnajte si na krémovej nátierke, zlíznite jazykom mandľové maslo z toastu. Trebárs už zajtra...

Predĺžená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. K štandardnej záručnej lehote 2 roky získate registráciou na webe http://g21-warranty.com predĺženie záruky o ďalšie 2 roky. Využite túto možnosť a po kúpe sa zaregistrujte. Predĺžená záruka 2 + 2 roky sa oplatí!

Špecifikácie

  • Značka: G21
  • Model: Perfect Smoothie Acoustic
  • Určenie: stolný mixér
  • Farba: čierna
  • Otáčky/min .: 32 000
  • Objem nádoby: 2 l
  • Odolnosť nádoby: -40 až 120 °C
  • Materiál nádoby: Tritan Copolyester
  • Výkon: 1680 W
  • Tepelná poistka proti prehriatiu
  • Hmotnosť: 7 kg
  • Hmotnosť balenia: 9,45 kg
  • Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 26 x 30 x 51 cm
  • Rozmery balenia: 58 x 34 x 39 cm
  • Časovač: max.5 minút
  • Kryt: odhlučňovací kryt s tesnením

Obsah balenia

  1. Blender G21 Perfect Acoustic black
  2. Vtláčadlo
  3. Viečko s lievikom

Parametre

Parametre

Otáčky (1/min)
10 000 - 35 000
Farebné prevedenie
Čierna
Hmotnosť (kg)
5
Displej
Nie
Rozmery š x v x h (cm)
26 x 51 x 30
Mixéry, mlýnky, roboty a další
Stolné mixéry
BPA free
Áno
Nadštandardná záruka
2 + 2 roky (po registrácii na www.g21-vitality.cz)
Tepelná pojistka proti přehřátí
Áno
Materiál nádoby
Tritan Copolyester
Príkon (W)
1501 - 2000 W
Objem nádoby (l)
2
Kryt pre odhlučnenie
Áno
Odolnosť nádoby (°C)
-40°C - 120°C
Typ mixéra
Stolný

Príslušenstvo