0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Dizajnová stolička G21 Teaser Red

 
Dizajnová stolička G21 Teaser Red je vyrábaná z plastu a pevné kovové konštrukcie. Konštrukcia je uprostred prepletená a tak drží väcší stabilitu stoličky. Sedák je z plastu v červenej farbe, ktorý krásne kopíruje váš chrbát a preto je veľmi pohodlný.
 
Výrobca
G21
Kód
635241
Part No.
GA-TS02RD
Popis produktu

Popis produktu

Dizajnová stolička G21 Teaser Red je moderná stolička s netradičné konštrukciou. S touto stoličkou zaujmete každého, kto k vám príde na návštevu. Osloví vás nielen jej moderný dizajn zmiešaný s retro štýlom, ale celkom určite vás zaujmú aj jej výborné praktické vlastnosti. Je to posledný výstrelok módy. Teaser Black splní všetky vaše požiadavky na dokonalú stoličku: moderný dizajn, pohodlie, krása, praktickosť.

Designová židle G21 Teaser Red

Pevnosť a stabilitu stoličky zaisťuje podnož, ktorá je vyrobená z pevnej kovovej konštrukcie. Sedák je vyrobený z polypropylénu v čiernej farbe. Dizajn tejto nadčasové stoličky sa skvele hodí do každého moderného interiéru.

Štýlová stolička je vhodným doplnkom ako do módne kuchyne, tak aj do trendy obývačke či spálne. G21 Teaser Black budí netradičný dojem na každého kto ju vyskúša. Stolička G21 nie je len krásna, ale aj veľmi pohodlná.

Špecifikácie:

Rozmery: 47 x 40 x 83 cm
Farba: červená
Materiál: polypropylén, kov
Rozmery balenia: 56,5 x 52 x 52,5 cm
Hmotnosť: 7 kg

Parametre

Parametre

Rozmery š x v x h (cm)
40 x 83 x 47
Nosnosť (kg)
120
Materiál
Polypropylen, kov
Farebné prevedenie
Červená
Stoličky
Dizajnová