0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Nicola Bodnárová

Plynový gril G21 Texas BBQ 3 horáky - 2. akosť, ľahko odreté

Rozbalené

 
Plynový gril G21 Texas BBQ je vybavený systémom Flame Tamer a troma hlavnými nerezovými horákmi s elektrickým zapaľovaním a plynovou reguláciou, každý s maximálnym výkonom 3,15 kW. Ďalej je gril opatrený odklápacím krytom grilovacej plochy a teplomerom.
 
Výrobca
G21
Kód
63903042
Popis produktu

Popis produktu

Tovar 2. akosti - gril je ľahko poškriabaný, poškodenie nemá vplyv na funkčnosť výrobku. Fotografie poškriabanie nájdete v galérii.

Plynový gril G21 Texas BBQ je vybavený systémom Flame Tamer a troma hlavnými nerezovými horákmi s elektrickým zapaľovaním a plynovú reguláciou, každý s maximálnym výkonom 3,15 kW.

V dnešnej dobe sa grilovania a organizovanie grilovacích garden party so záhradnými grilmi teší na Slovensku veľkej obľube. Okrem klasického grilovanae na drevenom uhlí je veľmi rozšírené grilovanie práve na plynovom grile. Grilovanie na plynových griloch je moderným a hlavne praktickým riešením, ktoré nestráca na kráse grilovania.



Záhradné plynové grily majú jednoduché použitie a pokrmy na nich môže pripravovať každý. Stačí iba pripojiť fľašu s plynom a gril je ihneď pripravený na používanie. Každý určite ocení tiež to, že po grilovaní v plynovom grile nemusíte upratovať popol a ďalšie zvyšky po drevenom uhlí.

Plynové grily G21 Texas BBQ sú pojazdné a sú vybavené odklápacím krytom grilovacej plochy a odkladacími poličkami na oboch stranách.

Gril má vstavaný a zároveň veľmi praktický teplomer pre zistenie optimálnej teploty grilovanie, ktorý je zabudovaný vo veku grilu.



Systém Flame Tamer

Priamo nad horákmi je umiestnený kovový profil, ktorý zabraňuje odkvapkávaniu tuku medzi plamene a jeho vzplanutia. Zároveň zabraňuje priamemu ohrevu mriežky len v mieste horáku, nedochádza tak k prehrievaniu iba jednej časti mriežky, ale celá mriežka sa vyhrieva rovnomerne. Prípadný tuk kvapkajúci z grilovaného mäsa steká po stenách grilu do odkvapkávacej misky v spodnej časti grilu, čo predlžuje životnosť horákov.

K záhradnému grilu od nás zadarmo dostanete spojovací hadicu k plynové fľaši a redukčný ventil .

Predĺžená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohto produktu ručíme 4 roky. K štandardnej záručnej lehote 2 roky získate registráciou na webe http://g21-warranty.com predĺženie záruky o ďalšie 2 roky. Využite túto možnosť a po kúpe sa zaregistrovať. Predĺžená záruka 2 + 2 roky sa oplatí!

Špecifikácie:

Hlavný horák: 3 x
Celkový výkon: 9,45 kW/hod
Hmotnosť: 26 kg
Hmotnosť balenia: 30 kg

Rozmery:

Grilovací priestor: 53 x 40 cm
Veľkosť grilu: 127 x 56 x 105 cm 
Grilovacia mriežka: 2 120 cm2
Rozmer balenia: 76 x 68 x 46 cm

Obsah balenia:

Záhradný plynový gril
Spojovacia hadica k plynovej fľaši
Redukčný ventil

Parametre

Parametre

Hmotnosť (kg)
26
Veľkosť grilovacej plochy (cm2)
2120
Rošt
Smaltový
Horáky
3
Piezoelektrické zapaľovanie
Áno
Odklápací kryt
Ano
Teploměr
Áno
Pojazdný
Áno
Rozmery š x v x h (cm)
105x127x56
Materiál
Ocelový plech
Rozdelenie
Zahradní grily