0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

GPS Navigácia Garmin Camper 1090T-D Europe45 pre obytné automobily a karavany

 
GPS navigácia, 10" TFT LCD displej s IPS panelom, predinštalovaná mapa Európy, výpočet trasy podľa rozmerov a hmotnosti vozidla, handsfree hovory, múdre oznámenia z telefónu, ceny palív, info o počasí a doprave, hlasový asistent. Wi-Fi + BL.
 
Výrobca
Garmin
Kód
7240933
Part No.
010-02425-15
Popis produktu

Popis produktu

Garmnin Camper 1090T-D je 10" GPS navigácia pre obytné automobily a karavany s výpočtom trás prispôsobeným priamo pre tieto čoraz viac obľúbená vozidla.

Veľký displej

Dotykový displej o veľkosti 10 palcov poskytne prehľadné zobrazenie všetkých údajov vo vysokom rozlíšení a s vysokým jasom, čo zaistí perfektnú čitateľnosť aj na slnku. K dispozícii je režim zobrazenia na výšku aj na šírku.

Prispôsobený výpočet trás

S navigáciou camper 1090 je možné zohľadniť rozmery a hmotnosť vozidla, na základe čoho bude odporučená najvhodnejšie trasa. Možno si tiež uložiť viac profilov pre rôzne vozidlá i prívesy.

Cestné upozornenie

Majte prehľad o nadchádzajúcich prudkých stúpaniach, ostrých zákrutách, hmotnostných limitoch a ďalších obmedzeniach na trase ešte predtým, než k nim dôjdete. Vďaka detailným údajom o výškovom profile vás prudké sklony vozovky neprekvapí.

Kempy a služby

Zjednodušte si cestu vďaka prednahrané ponuke kempov a bezplatných odpočívadiel pre obytné vozy z databáz ACSI™, Campercontact™ a Trailer 's PARK™. Kempy a odpočívadlá môžete filtrovať podľa požadovaných služieb, ako sú elektrické zásuvky, sprchy alebo internetové pripojenie. A navyše máte k dispozícii prístup k obsahu z databázy ioverlander™.

Jednoduché plánovanie trás

Navigáciu možno spárovať s mobilnou aplikáciou Garmin drive™. To umožní importovanie a zdieľanie trás v podobe súborov GPX.

Hlasový asistent

Potrebujete navigovať? Stačí povedať. Camper 1090 reaguje na vyslovené požiadavky pre uľahčenie ovládania.

Bezdrôtové aktualizácie

Vďaka možnosti pripojenia k Wi-Fi môžete v navigácii jednoducho aktualizovať mapy a softvér aj bez počítača. Keď je k dispozícii nová aktualizácia, zobrazí sa upozornenie.

Informácie o doprave a počasí

Po spárovaní s aplikáciou Garmin drive™ získate aktuálne informácie o doprave. Ľahko sa tak vyhnete nepríjemným zdržaním na cestách. K dispozícii bude aj podrobná predpoveď počasia, animovaný radar a ďalšie informácie.

Informacie o počasí.

Aktuálne ceny paliva

S aplikáciou Garmin drive™ môžete mať prehľad aj o aktuálnych cenách paliva na trase, v reálnom čase.

Informacie o cenách paliva na trase.

Funkcia handsfree

Vďaka integrovanej bezdrôtovej technológii Bluetooth je možné prepojiť kompatibilný smartphone s navigáciou Camper 1090 a následne telefonovať bez nutnosti telefónu v ruke.

Hands free hovory po prepojení s chytrým telefónom cez aplikáciu Garmin drive.

Chytré oznámenia

Po spárovaní s aplikáciou Garmin drive pre cyhtré telefóny môžete priamo na obrazovke navigácie sledovať textové správy a ďalšie oznámenia z telefónu.

Tripadvisor

Pozrite si hodnotenia cestovateľské služby Tripadvisor u hotelov, reštaurácií alebo rôznych zaujímavostí, ktoré sa nachádzajú pozdĺž vašej trasy alebo v okolí cieľového bodu.

Zobrazenie hodnotenia hotelov, reštaurácií a ďalších

Mapové pokrytie

Navigácia je dodávaná s predinštalovanou kompletnou mapou Európy, vrátane možnosti aktualizácie. Naviac je cez aplikáciu Garmin express možné stiahnuť bezplatné mapy severnej ameriky, južnej ameriky, Austrálie, Nového Zélandu, juhoafrickej republiky, blízkeho východu a severnej afriky.

Vhodné príslušenstvo

Záznamové kamera Garmin dash cam™ (predáva sa samostatne) slúži ako dôveryhodný očitý svedok a automaticky zaznamenáva a ukladá video vašej cesty. Vybrané typy záznamových kamier možno navyše ľahko napájať prostredníctvom portu usb na zadnej strane navigácie camper. Informácie nájdete tu.

Hľadanie miesta podľa názvu

Predinštalovaná data Foursquare® v navigácii umožňujú jednoduché vyhľadanie obchodov, reštaurácií a miliónov ďalších obľúbených miest.

Podpora zadnej kamery

Navigáciu camper 1090 možno spárovať s bezdrôtovou zadnou kamerou BC™ 35 (samostatne predávané príslušenstvo) a tiež s kamerami iných značiek (s káblovým pripojením).

Hlavné prednosti

  • Prehľadné zobrazenie všetkých informácií na veľkom 10“ displeji, možnosť zobrazenia na výšku aj na šírku
  • Možnosť výpočtu trasy s prispôsobením nielen pre obytné prívesy, ale aj pre obytné vozy
  • Cestné upozornenie na nečakané ostré zákruty na trase–bezpečnejšie cestovanie
  • Rozsiahle databázy zaujímavých vyhliadkových miest a ubytovacích zariadení
  • Jednoduché a pohodlné aktualizácie mapových podkladov cez Wi-Fi
  • Ovládanie rôznych funkcií prostredníctvom hlasového asistenta

Parametre

Parametre

Technológia panelu
IPS
WiFi
Áno
Bluetooth
Áno
Rozmery š x v x h (mm)
200 x 125 x 20
Hmotnosť (g)
387
Vodeodolnosť
Nie
Slot pro paměťovou kartu
microSD
3D zobrazenie
Áno
Určené pre
Turistické (outdoor)
Veľkosť displeja
10"
Výdrž batérie (h)
do 2 hodin
Rozdelenie
Cyklocomputery
Interná pamäť (GB)
32
Rozlíšenie
1280 x 800