0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

GPS Navigácia Garmin zumo 595 Lifetime Europe45

 
GPS Navigácia Garmin zumo 595 Lifetime Europe45
Pokročilá motocyklová navigácia, doživotná aktualizácia máp Európy, otočný 5" displej. Podrobná mapa 45 krajín Európy s bezplatnou aktualizáciou. Vysoká odolnosť (voda, prach, UV žiarenie, otrasy).
 
Výrobca
Garmin
Kód
7240137
Part No.
010-01603-10
Popis produktu

Popis produktu

Motocyklová navigácia s doživotnou aktualizáciou máp Európy a otočným 5" displejom s možnosťou zobrazenia na výšku. Podrobná mapa 45 krajín Európy s bezplatnou aktualizáciou. Vysoká odolnosť (voda, prach, UV žiarenie, otrasy). Bluetooth® technológia pre pripojenie mobilného telefónu. MP3 prehrávač (ovládanie iPodu, iPhonu, Pandory).

Nová navigácia Garmin ZUMO 595
je v tomto okamihu to najlepšie, čo na trhu univerzálne použiteľných motocyklových GPS existuje. Z funkcií stojí za zmienku prepínanie profilov (auto/moto), výpočet cez kľukatých trasy, plánovač okružných trás alebo multimediálny prehrávač. Súčasťou dodávky je kompletná sada pre uchytenie ako na motocykel tak do automobilu.

Jasný displej-ovládanie v rukaviciach

Medzi prednosti navigácia zumo 595 patrí 5"veľký, otočný, výborne čitateľný displej s dotykovou technológiou pre jednoduché ovládanie aj v rukaviciach. Duálny orientácia displeja umožňuje zvoliť si či chcete navigáciu použiť na výšku alebo na šírku.

Detailné mapy s bezplatnou aktualizáciou

Rad zumo 595 obsahuje předehranou podrobnú mapu 45 krajín Európy s bezplatnú doživotnú aktualizácií, ktorá je dostupná až 4x do roka pomocou bezplatnej aplikácie Garmin Express.

Garmin Real Directions ™

Technológia Garmin Real DirectionsTM je schopná za jazdy vodiči poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad:"Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla bez potreby príliš často sledovať displej navigácie.

Náhľady križovatiek
Navigácia zumo 595 pomáha vodičovi na viacprúdových komunikáciách sa správnym zaradením do jazdného pruhu buď funkcií photoReal Junction View (Fotonáhledy križovatky) alebo Active Lane Guidance (aktívny radenie do pruhov). Aktívne radenie do jazdných pruhov, narozdiel od fotografie, informuje vodiča pomocou živej simulácie prebiehajúce na displeji, vo ktorom jazdnom pruhu sa má s automobilom držať.

Konektivita-multimédia

Bluetooth® pripojenie

Navigácia umožňuje pripojenie ako s mobilným telefónom, tak s BT audio sadou. Séria zumo potom využíva bezdrôtový prenos hlasových povelov do vašej prilby. U väčšiny mobilných telefónov dochádza k preneseniu informácie o volajúcom, takže sa na displeji navigácie zobrazí jeho meno a môžete dotykom hovor prijať alebo odmietnuť. Cez Bluetooth je možné načítať celú hudobnú knižnicu vášho iPodu alebo iPhonu a cez displej navigácie ovládať prehrávač médií.

USB-microSD

Cez kabeláž aktívneho motocyklového držiaku je možné pripojiť aj bežný flash disk s MP3 súbormi alebo využiť 16 GB vnútornou pamäťou (zhruba polovica je voľná k dispozícii). Slot pre microSD kartu využijete hlavne na prenášanie trás medzi prístrojmi.

ANT +
Bezdrôtová technológia pre pripojenie ventilkov strážiacich tlak v pneumatikách alebo na ovládanie outdoorové kamery Garmin VIRB.

Smartphone Link
Smartphone Link je zdarma utiahnuť aplikácia pre váš iPhone® alebo Android ™, ktorá vám skrz internetové pripojenie telefónu umožní zobraziť napríklad informácie o"živej" dopravnú situáciu na trase alebo počasie v cieľovej destinácii. Aplikácia umožňuje aj prenos obľúbených miest, naposledy vyhľadávaných položiek alebo online hľadanie v databáze Foursquare.

Živé dopravné informácie v ČR

(Nemusí fungovať so všetkými typmi mobilných telefónov)

Okružná trasy
Jedná sa o veľmi praktickú funkciu, ktorá vám na základe vstupných parametrov naplánuje dve až tri odlišné trasy. Využíva sa napr. Vtedy, kedy máte dve hodiny čas na prechádzku a nechcete sa zaoberať zložitým plánovaním. Najskôr zvolíte východiskový bod (jedná sa zároveň o miesto kam sa budete vracať) a potom vyberiete parameter trasy (dĺžku, čas, tranzitné bod).

Zdieľanie a záznam trasy
Všetky navigácie rady zumo umožňujú podrobné zaznamenanie vami prejdených trás a následné zdieľanie s priateľmi pomocou webu Garmin Connect. Pokiaľ na tomto webe nájdete trasu ktorá vás zaujme, je možné ju stiahnuť pomocou USB kábla do vášho prístroja a nechať sa po nej navigovať.



Špecifikácia a parametre:


Bluetooth: áno
Výdrž batérie: 4 h
Určené pre: motocykle
Hmotnosť: 374 g
Rozlíšenie: 800 x 480
3D zobrazenie: nie
Slot pre pamäťovú kartu: micro SD
Vodeodolnosť: áno
Rozmery (š x v x h): 145 x 95 x 30 mm


Parametre

Parametre

Rozlíšenie (pix)
800 x 480
Bluetooth
Áno
Rozmery š x v x h (mm)
145 x 95 x 30
Hmotnosť (g)
374
Vodeodolnosť
Áno
Slot pro paměťovou kartu
microSD
3D zobrazenie
Nie
Určené pre
Motocykly
Výdrž batérie (h)
4