0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Čistící prostředky

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
7 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Profesionálny štetec na čistenie optiky, určený pre optické plochy digitálnych fotoaparátov, videokamier, mobilných telefónov a LCD displejov, v čiernej farbe.

5,78 EUR 

bez DPH

6,94 EUR 

s DPH

Chcete od svojej televízie ešte lepšie farby? Stre z nej prach čistiacim gélom od firmy Hama! Ku gélu Vám navyše pribalíme aj utierku.

3,09 EUR 

bez DPH

3,71 EUR 

s DPH

Stlačený čistiaci plyn, vhodný pre domácnosti a kancelárie. Čistenie zle prístupných miest pri elektronike (PC, notebook), hadička pre lepšiu prístupnosť. Obsah spreja 400 ml.

3,87 EUR 

bez DPH

4,64 EUR 

s DPH

Gumový ofukovací balónik na šetrné čistenie optiky – objektívy, okuláre, snímače, filtre a iné, údržba bez použitia chemických prípravkov či kontaktu s optickou plochou, neobsahuje žiadny mastenec = nie je škodlivý pre ľudské zdravie a prírodu.

5,02 EUR 

bez DPH

6,02 EUR 

s DPH

Čistiaci sprej na citlivé povrchy obrazoviek, použitie na televíziu, notebook, tablet, telefón a ďalšie podobné zariadenia, prateľná utierka z mikrovlákna súčasťou balenia, jednoduché použitie.

3,23 EUR 

bez DPH

3,88 EUR 

s DPH

Čistiaca utierka z mikrovlákna vysokej kvality. Odstráni prach a nečistoty z optických plôch, napríklad z diskov CD/DVD/Blu-ray. Rozmer 20 x 20 cm.

2,23 EUR 

bez DPH

2,68 EUR 

s DPH

Lenspen na čistenie všetkých optických povrchov – objektív, optický hľadáčik či LCD displej, jednoduchá údržba fotoaparátov, kamier či smartfónov, leštiaca plôška využíva špeciálny suchý zamat, na druhej strane je špeciálny štetec na hrubšie nečistoty.

5,46 EUR 

bez DPH

6,55 EUR 

s DPH