0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hračka Siku Farmer Traktor John Deere 1:32

Výpredaj

 
Hračka Siku Farmer Traktor John Deere 1:32
Siku Farmer Traktor John Deere 6210R je veľmi kvalitne spracovaný model v mierke 1:32.
Okrem osvedčených funkcií, ako sú nápravy a spojovacie zariadenia, je tento model vybavený univerzálnymi systémy osvetlenia na streche kabíny.
 
Výrobca
Siku
Kód
695140
Part No.
10433282
Popis produktu

Popis produktu

Siku Farmer Traktor John Deere 6210R je veľmi kvalitne spracovaný model v mierke 1:32 . Okrem osvedčených funkcií, ako sú nápravy a spojovacie zariadenia, je tento model vybavený univerzálnymi systémy osvetlenie na streche kabíny . Kabína s výklopnými zrkadlami je plne presklená a vyberateľná. Prepracované detaily ráfikov a pneumatík dokončujú výbornú vizuálnu stránku tohto modelu. Model je určený všetkým deťom starším troch rokov a samozrejme tiež vášnivým zberateľom i oteckom-hračičkům.

SIKU Farmer je edícia vysoko kvalitne spracovaných a realistických modelov všetkých obľúbených poľnohospodárskych strojov a zariadení. Všetky hračky v tejto produktovej rade sú vyrobené z kvalitných materiálov a s vysokým dôrazom na autentickosť spracovanie . Mnohé ponúkajú tiež zábavné mechanické funkcie. Nechajte sa uniesť svetom poctivej práce- svetom farmárov a poľnohospodárov.

SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modely takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl popredné miesto na trhu a túto pozíciu ďalej upevňuje stále novými a rafinovanejšími modely všetkých kategórií.


Špecifikácia:
Odporúčaný vek: od 3 rokov
Materiál: kov + plast

Rozmery:
23,5 x 13,5 x 8,7 cm

Stránky o produkte:

http://www.siku.de/

Parametre

Parametre

Materiál
kov / plast
Rozmery š x v x h (cm)
23,5 x 13,5 x 8,7 cm
Vhodné od
3 rokov
Rozdelenie
Traktory John Deere
Farebné prevedenie
zelená
Mierka
1:32