0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Vysávač iRobot Roomba i3 (3158) robotický

 
Robotický vysávač, trojstupňový čistiaci systém, výdrž 75 min na jedno nabitie, gyroskopická navigácia, umývateľný zberný kôš. Ovládanie mobilnou aplikáciou. Spolupracuje s mopom Braava jet m6.
 
Výrobca
iRobot
Kód
6552541
Part No.
i315840
Popis produktu

Popis produktu

Robotický vysávač Roomba® i3 s pozoruhodným dizajnom prináša prémiové funkcie za cenu štandardného robotického vysávača. Vďaka chytrej navigácii a trojstupňovému čistiacemu systému AeroForce™ zaistí Roomba® i3 perfektné upratovanie.

S mobilnou aplikáciou iRobot HOME v českom jazyku ovládate Roombu® kedykoľvek a kdekoľvek. Aplikácia vám vďaka technológii iRobot Genius™ sama odporučí kedy upratovať na základe vašich zvykov alebo ročného obdobia. Prelomovým míľnikom značky iRobot je potom geniálna funkcia automatického vysypávania zberného koša.

Múdra navigácia

iRobot Roomba® i3 je vybavený gyro navigačným systémom, ktorý robota naviguje zmysluplne a logicky v úhľadných riadkoch. S najmodernejšími senzormi sledovania podláh Roomba presne vie kde upratal a kde je ešte potrebné upratať. Preto, ak sa batéria vybije počas upratovania, robot dôjde automaticky do nabíjacej stanice a po nabití začne upratovať tam kde skončil. Tak zabezpečí upratovanie celého priestoru. Po dokončení upratovania sa v aplikácii zobrazí mapa kde robot upratoval.

Navigačný systém

Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce

iRobot Roomba® i3 je vybavená patentovaným trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce™, ktorý sústreďuje prúd vzduchu medzi rotujúce kefy. Tým dochádza k mimoriadnej akcelerácii vzduchu a v kombinácii s vysoko účinným motorom sa sací výkon zvyšuje až na desaťnásobok*.

*V porovnaní s iRobot Roomba® sériou 600

Rotujúca bočná kefka

Bočná kefka robota dokonale vyčistí miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné zákutia.

Dve proti sebe rotujúce kefy AeroForce

Patentovaný systém dvoch proti sebe rotujúcich gumových kief so špeciálnymi lamelami zbierajú nečistoty zo všetkých druhov tvrdých podláh a kobercov. Na tvrdých podlahách kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša. Pri upratovaní kobercov najskôr dochádza k uvoľneniu nečistôt z vlákna koberca a následne ich zberu.

Výkonný sací motor

Vysávanie jemného prachu zabezpečuje výkonný sací motor a o filtráciu vzduchu sa postará vysoko efektívny filter AeroForce™.

Vysávač iRobot Roomba i3 (3158) robotický

Technológia Imprint™ Link

Roomba® i3 vie spolupracovať s robotickým mopom Braava® jet m6. Vďaka tejto revolučnej funkcii Roomba® najprv vysaje a po dokončení upratovania automaticky vyšle pokyn Braave, ktorá následne sama vytrie. Kombinácia týchto dvoch robotov zaistí komplexné čistenie podlady bez vašej prítomnosti.

Automatického vysypávanie zberného koša v stanici Clean Base®

S funkciou automatického vysypávania zberného koša zažijete doteraz nepoznaný komfort. Roomba® i3 v kombinácii s nabíjacou a čistiacou stanicou Clean Base® vám umožní zabudnúť na vysávanie na celé týždne. Jednorazový sáčok AllergenLock™ na nečistoty vnútri stanice pojme až 30 zberných košov robota. Jeho praktické spracovanie znemožňuje únik prachu a nečistôt späť do okolia. Akonáhle je čas vrecko vymeniť, indikátor na stanici vás upozorní.

*Nabíjacia a čistiaca stanica Clean Base® nie je súčasť balenia.

Mobilná aplikácia iRobot HOME s technológiou iRobot Genius™

Svojho robota môžete pohodlne ovládať prostredníctvom inteligentného telefónu alebo tabletu napríklad z práce alebo z dovolenky. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo „Vysávať“ a pustí sa do práce. Aplikácia iRobot HOME ponúka aj celý rad ďalších užitočných funkcií a dôležitých informácií v českom jazyku.

Vďaka iRobot Genius™ vám aplikácia poskytne prémiové funkcie:

  • Odporúčanie upratovania počas peľovej sezóny alebo obdobia pĺznutia vášho zvieracieho maznáčika.
  • Personalizované odporúčania časového plánu na základe histórie vašich upratovaní.
  • V aplikácii si môžete sami stanoviť časový plán upratovania.
  • Aplikácia vám pripomenie pravidelné čistenie častí robota.
  • Roombu® i3 môžete ovládať hlasovými pokynmi* prostredníctvom služby Google Assistance alebo Alexa (*nie je v českom jazyku).

Detekcia stiesnených priestorov

Senzory upozornia robota aby vchádzali do stiesnených priestorov. Pri detekcii stiesneného priestoru sa robot zastaví a začne cúvať, táto technológia predchádza uviaznutiu robota.

Design ID Nucleus

Pozoruhodný dizajn pripomínajúci tkanú štruktúru okolo okrajov robí z robota štýlový doplnok do vašej domácnosti a má aj praktický význam. Povrch je odolný voči odtlačkom prstov a lipne na ňom menej prachu než na ostatných materiáloch.

Detekcia nečistôt Dirt Detect™

Pomocou senzorov detekuje Roomba® nadmerne znečistené miesta, ktorým sa následne intenzívne venuje.

Batéria Li-Ion

Prednosťou tejto lítiovej batérie je vysoká kapacita a dlhá životnosť.

Automatický návrat k upratovaniu po nabíjaní

Senzory proti pádu zo schodov

Senzory umiestnené na spodnej časti robota bezpečne rozoznajú voľný priestor pod sebou, a tým úplne vylúčia možnosť pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest.

Systém proti zamotaniu do káblov

iRobot myslí na bežnú domácnosť, preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou, ktorá zabraňuje zamotaniu do káblov či strapcov od koberca.

Umývateľný zberný kôš AeroForce™

Roomba® i3 je vybavený umývateľným zberným košom a jeho údržba je tak oveľa jednoduchšia.

Program SPOT – ideálne riešenie pre lokálne upratovanie

Veľmi praktický program SPOT pošle vašu lopatku a metličku do múzea. Po ručnej aktivácii robot dôkladne uprace priestor s priemerom 1 m2, napríklad keď sa vám v kuchyni vysype cukor alebo keď chcete pohodlne upratať zádverie.

Nárazník so spomaleným dotykom

Nárazník so spomaleným dotykom je šetrný k vášmu nábytku. Dokáže rozoznať zdanlivé prekážky ako prikrývka cez posteľ či závesy a upratať tak efektívne aj pod posteľou či práve okolo záclon a závesov.

O iRobotovi

Spoločnosť iRobot Corporation bola založená v roku 1990 Colinom Anglem, Helen Greinerovou a Dr. Rodney Brooksom. Spoločne mali víziu, že sa praktickí roboti stanú realitou a rozhodli sa ju uskutočniť. V súčasnej dobe používa robotov iRobot viac ako 15 miliónov zákazníkov z Európy, USA i Ázie. iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA.

Hlavné prednosti

  • Múdra navigácia s gyroskopickým navigačným systémom a senzormi sledovania podlahy
  • Dobíjanie počas upratovania
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce®
  • Technológia Imprint™ Link – komunikácia s robotickým mopom iRobot Braava® jet m6
  • Automatické vysypávanie zberného koša v čistiacej stanici Clean Base® (*voliteľné príslušenstvo)
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu iRobot HOME s technológiou iRobot Genius™
  • Ovládanie hlasom cez služby Google Assistance alebo Alexa
  • Detekcia stiesnených priestorov
  • Design ID Nucleus
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Detekcia nečistôt Dirt Detect™
  • Li-Ion batéria
  • Systém proti pádu zo schodov
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Umývateľný zberný kôš
  • Indikácia plného koša
  • Komunikácia v českom jazyku

Špecifikácie

  • Batéria: Li-Ion 1800 mAh
  • Výdrž robota (na jedno nabitie): 75 minút
  • Doba nabíjania: 90 minút
  • Spotreba pri nabíjaní max. 33 W
  • Spotreba v režime stand-by max 2W
  • Farba: šedá, čierna
  • Rozmery (Š x V x H): 340 x 92,5 x 342 mm
  • Hmotnosť: 3,18 kg

Obsah balenia

  1. 1x Roomba® i3
  2. 1x batéria Li-Ion 1800 mAh (vnútri robota)
  3. 1x nabíjacia stanica s káblom
  4. 1x náhradný filter

Poznámka výrobcu:

Spoločnosť iRobot Corporation bola založená v roku 1990 Colinom Anglom, Helen Greinerovou a Dr. Rodney Brooksom. Spoločne mali víziu, že sa praktickí roboti stanú realitou a rozhodli sa ju uskutočniť. V súčasnej dobe používa robotov iRobot viac ako 15 miliónov zákazníkov z Európy, USA i Ázie. iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA.

Parametre

Parametre

Objem sáčku (nádoby) v l
0,4
Farebné prevedenie
Čierna
Hmotnosť (kg)
3,18
Určenie
Na všetky druhy podláh
Vysavače
Robotické
Typ vysávača
Robotický