0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Vysávač iRobot Roomba i7 (7158) robotický

 
Roomba i7 je vybavená unikátnou navigáciou iAdapt 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint. S funkciou nabíjania počas upratovania uprace akokoľvek veľké priestory. Jednoduché ovládanie s pomocou mobilnej aplikácie. Umývateľný zberný kôš.
 
Výrobca
iRobot
Kód
6552501
Part No.
i715840
Popis produktu

Popis produktu

S najmodernejším robotickým vysávačom iRobot Roomba® i7 vstúpi do vašej domácnosti vrchol súčasnej robotiky. Vďaka unikátnemu systému navigácie iAdapt 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint sa dokonale zorientuje v priestore a zvolí vždy najlepšiu techniku upratovania. Roomba i7 tak dokáže upratať akokoľvek veľké priestory. Prelomovým míľnikom značky iRobot je potom geniálna funkcia automatického vysypávania zberného koša.

Navigácia iAdapt 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint

Najvyspelejšia navigácia iAdapt 3.0 ľahko zvládne dokonalé upratovanie priestoru s neobmedzenou veľkosťou. Roomba i7 je vybavená kamerou, prostredníctvom ktorej rozpoznáva prekážky, jednotlivé druhy nábytku a podľa toho zvolí najlepší spôsob upratovania. Vďaka inteligentnému mapovaniu Imprint sa Roomba naučí rozoznať jednotlivé miestnosti, a vy si tak môžete zvoliť konkrétne priestory, kedy a kde má robot upratovať.

S mobilnou aplikáciou iRobot HOME zvládnete upratovanie prakticky odkiaľkoľvek

Svojho robota môžete pohodlne ovládať prostredníctvom inteligentného telefónu alebo tabletu napríklad z práce alebo z dovolenky. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo CLEAN a pustí sa do práce. Aplikácia iRobot HOME ponúka aj celý rad ďalších užitočných funkcií a dôležitých informácií v českom jazyku.

Inteligentné mapovanie Imprint

Roomba i7 si najprv starostlivo zmapuje vami zverený priestor. Akonáhle mapu uloží do aplikácie, môžete si sami nastaviť hranice jednotlivých miestností a následne ich pomenovať. Máte tak absolútnu kontrolu nad tým, kde má robot práve upratovať. Robot je schopný uložiť až 10 rôznych máp.

Plánovanie upratovania

Vďaka technológii Imprint môžete nastaviť časový plán upratovania pre jednotlivé miestnosti podľa vašich potrieb.

Dvojité upratovanie

Roomba všetky plochy uprace dvakrát. Dôkladnejšie upratovanie oceníte predovšetkým v domácnostiach s malými deťmi alebo domácimi zvieratami.

Informácie

Údržba robota

Aplikácia vás upozorní, kedy je potrebné vysypať kôš, vyčistiť kefy alebo ďalšie časti robota. Sekcia údržby takisto obsahuje inštruktáž, ako údržbu vykonať.

Nápoveda

Sekcia pomocníka obsahuje napríklad odpovede na najčastejšie otázky, inštruktážne videá, kontakty na technickú podporu alebo manuál pre rýchle použitie vrátane obrazového manuálu.

História

Aplikácia si taktiež vedie štatistiky histórie jednotlivých upratovacích cyklov.

Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce

iRobot Roomba i7 je vybavená patentovaným trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce, ktorý sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy. Tým dochádza k mimoriadnej akcelerácii vzduchu a v kombinácii s vysoko účinným motorom sa sací výkon zvyšuje až na desaťnásobok.

Rotujúca bočná kefka

Vďaka prítomnosti bočnej kefky dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta.

Dve proti sebe rotujúce kefy AeroForce

Patentovaný systém dvoch proti sebe rotujúcich gumových kief so špeciálnymi lamelami zbierajú nečistoty zo všetkých druhov tvrdých podláh a kobercov. Na tvrdých podlahách kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša. Pri upratovaní kobercov najskôr dochádza k uvoľneniu nečistôt z vlákna koberca a následne ich zberu.

Výkonný sací motor

Vysávanie jemného prachu zabezpečuje výkonný sací motor a o filtráciu vzduchu sa postará efektívny filter AeroForce.

Funkcia nabíjania počas upratovania

Roomba i7 si chytro stráži stav batérie, a ak je to potrebné, sama zamieri do nabíjacej stanice. Po nabití pokračuje v upratovaní presne tam, kde skončila, kým nie je jej práca hotová.

Batéria Li-Ion

Prednosťou tejto lítiovej batérie je vysoká kapacita a dlhá životnosť.

Senzory proti pádu zo schodov

Senzory umiestnené na spodnej časti robota bezpečne rozoznajú voľný priestor pod sebou, a tým úplne vylúčia možnosť pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest.

Systém proti zamotaniu do káblov

iRobot myslí na bežnú domácnosť, preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou, ktorá zabraňuje zamotaniu do káblov či strapcov od koberca.

Umývateľný zberný kôš AeroForce

Roomba disponuje umývateľným zberným košom a jej údržba je tak oveľa jednoduchšie.

Program SPOT – ideálne riešenie pre lokálne upratovanie

Veľmi praktický program SPOT pošle vašu lopatku a metličku do múzea. Po ručnej aktivácii robot dôkladne uprace priestor s priemerom 1 m2, napríklad keď sa vám v kuchyni vysype cukor alebo keď chcete pohodlne upratať zádverie.

Nárazník so spomaleným dotykom

Nárazník so spomaleným dotykom je šetrný k vášmu nábytku. Dokáže rozoznať zdanlivé prekážky ako prikrývku cez posteľ či závesy a upratať tak efektívne aj pod posteľou či práve okolo záclon a závesov.

Predĺžená záruka 3 roky

Výrobca vám ponúka predĺženú záruku po registrácii, na výrobky iRobot v medziobdobí od 15.9.2021 do 15.1.2022. Predĺženú záruku si zaregistrujete na stránkach výrobcu do 31.1.2022. Registrácia bude spustená 1.10.2021.

Predĺžená záruka po registrácii

Hlavné prednosti

  • Navigácia iAdapt® 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint™
  • Neobmedzená veľkosť čistenej plochy
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce®
  • Rozšírené ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Inteligentné plánovanie upratovania
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Akustická a optická detekcia nečistôt Dirt Detect™
  • Indikácia plného koša
  • Umývateľný zberný kôš
  • Nabíjanie počas upratovania
  • Li-Ion batéria
  • Komunikácia v českom jazyku

Špecifikácie

  • Veľkosť čistenej plochy: neobmedzená
  • Batéria: Li-Ion 1800 mAh
  • Doba nabíjania: 1,5 hodiny
  • Spotreba pri nabíjaní: max. 33 W
  • Spotreba Stand-By: max. 2 W
  • Rozmery (Š x V x H): 33,9 x 9,2 x 33,9 cm
  • Hmotnosť: 3,4 kg

Obsah balenia

  1. 1x Roomba i7 +
  2. 1x Nabíjacia staníca Clean Base
  3. 1x Virtuálna stena Dual Mode
  4. 1x Náhradný filter AeroForce
  5. 1x Náhradná bočná kefka

Poznámka výrobcu:

Spoločnosť iRobot Corporation bola založená v roku 1990 Colinom Anglom, Helen Greinerovou a Dr. Rodney Brooksom. Spoločne mali víziu, že sa praktickí roboti stanú realitou a rozhodli sa ju uskutočniť. V súčasnej dobe používa robotov iRobot viac ako 15 miliónov zákazníkov z Európy, USA i Ázie. iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA.

Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Šedá
Hmotnosť (kg)
3,4
Určenie
Na zvieracie chlpy
Vysavače
Robotické
Typ vysávača
Robotický