0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Konektory

Konektory

Solárne konektory sa používajú na pripojenie fotovoltaiky k iným panelom, batériám, záložným zdrojom, rozvodným skriniam, regulátorom, meničom a istiacim prvkom, kedy tieto špeciálne zástrčky a zásuvky sprehľadnia, urýchlia aj uľahčia montáž celého FV systému.

 

Najrozšírenejším typom rozhrania je štandardizovaný jednopólový konektor MC4, ktorý je vybavený odľahčením napätia a blokovacími zariadeniami. Tieto zámky zaisťujú ochranu proti náhodnému uvoľneniu portu aj vyššiu odolnosť voči rozličným vonkajším vplyvom. Rozbočovacie konektory prídu vhod pri paralelnom alebo sériovom zapojení FV panelov, napríklad pripojení viacerých jednotiek k 1 solárnej batérii pre zvýšenie účinnosti energetickej konverzie.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
3 produkty
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Sada 2 konektorov MC4 (male + female), jednoduchá, rýchla a bezpečná inštalácia na solárne káble s prierezmi 10 mm, mechanická odolnosť, vodeodolnosť, vlhkotesnosť, odolné voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu, stupeň krytia IP65.

3,02 EUR 

bez DPH

3,62 EUR 

s DPH

Rozbočovací FV konektor pre kabeláže solárnych aplikácií, pocínované medené kontakty, izolácia z polyfenylénoxidu, gumové tesniace vložky, stupeň krytia IP65 proti prachu a vode, certifikácia ohňovzdornosti UL94-V0, extrémna odolnosť.

5,68 EUR 

bez DPH

6,82 EUR 

s DPH

2dielna sada konektorov MC4 – 1 vstup a 1 výstup, kompatibilita so solárnymi káblami s prierezmi od 2,5 až do 6 mm2, odporúčaný stály prúd 16 A, montáž na kábel pomocou krimpovania, certifikácia ohňovzdornosti UL94-V0, stupeň krytia IP65.

1,05 EUR 

bez DPH

1,26 EUR 

s DPH