0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Repro Lamax Street2

Výpredaj

 
Kompaktný Bluetooth 5.0 reproduktor, ideálny pomer cena / výkon, 15 W, Bluetooth 5.0, výdrž až 22 hodín, prehrávanie z Micro SD, USB flashky aj cez 3,5 mm jack, odolnosť proti striekajúcej vode IP55, FM rádio.
 
Výrobca
Lamax
Kód
55784716
Part No.
LMXST2
Popis produktu

Popis produktu

LAmax Street2 je prenosný reproduktor s výkonom 15 W, kompaktnými rozmermi a vysokou odolnosťou. Vďaka vysokej výdrži batérie a odolnosti proti prachu a striekajúcej vode je ideálnym spoločníkom na každej dobrodružstvo.

LAmax Street2 - Viac decibelov pre tvoje cesty

Kedykoľvek sa vydávaš na cesty, siahni po našom LAmax Street2! Vo svojej kategórii nemá premožiteľa - aj napriek kompaktným rozmerom je pripravený odovzdať výkon až 15 W. S dlhou výdržou na baterku a odolnosťou proti striekajúcej vode nuda nehrozí ani v divočine, ani v mestskej džungli. Pripoj sa cez najnovšie Bluetooth 5.0, prenášanie tí uľahčí pevné oko a karabína. Kde si jeho sound užiješ ty?

Zvuk, ktorý nečakáš

S podobnou cenovkou nič hlasnejšieho nenájdeš. LAmax Street2 vďaka dvojici kvalitných meničov s celkovým výkonom 15 W hrá ostošesť - poradí si s každým playlistom a rozvibruje tvoj deň. S funkciou TWS môžeš bezdrôtovo pripojiť ešte jeden Street2 a vytvoriť si vlastnú zostavu, čo má grády.

Keď chceš počúvať celý deň

Do LAmax Street2 sme napumpovali maximum energie, aby si mohol počúvať celý deň. Baterka zvládne až 22 hodín pri polovičnej hlasitosti alebo 9 hodín pri výkone 80%. Či chceš v pokoji počúvať najnovšie Banger alebo to rozbehnúť s ostatnými, výdrž ťa nesklame. Presúvaš sa? Potom oceníš zvýšenú ochranu proti vode i prachu, vďaka ktorej na Street2 nemusíš brať ohľady.

muž s prenosným reproduktoreom v podrepe pri betonových zstenách s grafitmi

Bezdrôtová sloboda aj kábel

S LAmax Street2 máš vždy na výber - vinyl do neho síce nestrčíš, ale inak prehrá skoro všetko. Cez najnovšie Bluetooth 5.0 si svoje beaty vypočuješ na vzdialenosť aj 10 metrov, bez výpadkov a v najlepšej kvalite. Rovnako ľahko pripojíš 3,5 mm jack, flashku alebo Micro SD kartu. Keď ti po hodinách hudobného maratónu dôjde inšpirácia, jedným stlačením naladíš FM rádio.

Najnovšie Bluetooth 5.0

Nová verzia Bluetooth prenesie v sekunde dvakrát viac dát. Čo to znamená? Že tvoje songy budú hrať v maximálnej kvalite. Zároveň je ešte úspornejšia, čo ocení baterka v telefóne.

True Wireless Stereo

S funkciou TWS môžeš k svojmu reproduktoru pripojiť ďalší LAmax Street2 a navýšiť tak výkon celej zostavy. Hlasitosť bude vyrovnaná a oba repráky ovládaš naraz.

Odolné telo

Street2 sa chváli certifikáciou IP55, čo znamená, že vydrží striekajúcej vodu i prašné prostredie. Na potápanie to nie je, ale inak sa pri jeho používaní nemusíš obmedzovať.

Cestovné vychytávky

Tento reprák chceš mať stále pri sebe. Preto má priamo na tele praktické očko, za ktoré sa ľahko nosí. V balení nájdeš aj užitočnú karabínu - v sekunde ho tak môžeš pricvaknúť.

Špecifikácie

  • Výkon: reproduktorov 2x 7,5 W
  • Veľkosť meničov (priemer): 50 mm
  • Rozsah: 150 Hz - 20 kHz
  • Doba prehrávania: hlasitosť 50% - 22 h Hlasitosť 80% - 9 h
  • Doba nabíjania: 3 h
  • Funkcia: Bluetooth AUX MicroSD karta USB TWS Handsfree
  • Bezdrôtová technológia: Bluetooth 5.0
  • Vodeodolnosť: IP55

Ostatné

  • Farba: čierna
  • Rozmery: 195 x 70 x 50 mm
  • Hmotnosť: 380 g

Obsah balenia

  1. Reproduktor
  2. Nabíjací USB kábel
  3. 3,5 mm audio kábel
  4. Karabína
  5. Manuál

Parametre

Parametre

Napájanie
vstavaná batéria
Typ baterie
Li-ion
USB pre flashdisk
Áno
Kapacita baterie (mAh)
1800
Doba prehrávania (h)
22
Rozmery š x v x h (mm)
195 x 70 x 50
Hmotnosť (kg)
0,38
Pásmový rozsah (Hz)
150 - 20000
Výkon RMS (W)
do 15 W, 15
Provedenie reproduktorov
1 + 0
Pripojenie
Bluetooth
Farebné prevedenie
černá
Druh reproduktorov
Prenosné / Bluetooth reproduktory
Reproduktory, Slúchadlá, Mikrofóny
Reproduktory

Príslušenstvo

Podobné produkty