0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Pexeso Le Toy Van Petilou kúzelný les

 
Drevené pexeso z kolekcie Petilou od firmy Le Toy Van. Netradičný tvar lístka a detaily ručne maľované pomocou ekologických farieb. Obsahuje 16 dielikov s motívom čarovného lesa uložené v textilnom vrecúšku. Vhodné pre deti od 1 roka.
 
Výrobca
Le Toy Van
Kód
6002672
Part No.
PL096
Popis produktu

Popis produktu

Drevené pexeso Petilou sa pýši detailmi ručne maľovanými pomocou ekologických farieb. Krásne farebné obrázky zvieratiek a lesa si vaše deti zamilujú. Sada obsahuje 16 ks pexesa, ktoré majú tvar lístka. Po skončení hry, môžete všetky dieliky pohodlne uložiť do praktického pevného textilného vrecka. Táto hra rozvíja deťom ich pamäť a sústredenie.

Drevené pexeso kúzelný les

Pravidlá hry

Karty sa zamiešajú a rozložia lícom dole tak, aby žiadny z hráčov nepoznal podobu obrázkov. Hráči postupne otáčajú dvojicu kariet lícom nahor, aby ich videli aj ostatní hráči. Ak karty patria k sebe a majú rovnaký obrázok, hráč ich dá do svojho balíka a otáča ďalšiu dvojicu. Ak karty k sebe nepatria, otočí ich späť lícom nadol a pokračuje ďalší hráč v poradí. Hrá sa do chvíle, kým nie sú všetky karty rozobrané. Víťazom sa potom stane hráč s najväčším počtom nájdených dvojíc.

Kolekcia Petilou

Firma Le Toy Van vytvorila kolekciu vysoko kvalitných hračiek Petilou, ktorá je špeciálne vytvorená pre najmenšie deti, ich zvedavosť a rozvoj motorických aj senzorických schopností formou zábavnej hry. Petilou  hľadá inšpiráciu vo farbách dúhy a prirodzenom vývoji dieťaťa. Hračky sú vyrobené z vysoko kvalitného dreva z udržateľných zdrojov, sú farbené špeciálnou šetrnou technológiou, zaručujú tak dlhodobú životnosť. Spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné normy. Všetky hrany hračiek sú zaoblené. Použité farby sú zdravotne nezávadné. Deti si tak môžu užívať hranie bezpečne každý deň.

Hlavné prednosti

  • Vyrobené anglickou firmou Le Toy Van
  • Pexeso má 16 dielikov v tvare lístka, ktoré sú uložené v praktickom vrecúšku
  • Detaily ručne domaľované ekologicky nezávadnými farbami
  • Vysoko kvalitné drevo z udržateľných a obnoviteľných zdrojov

Špecifikácie

  • Značka: Petilou
  • Model: pexeso s motívom čarovného lesa
  • Odporúčaný vek: 1+
  • Farba: mix farieb
  • Materiál: drevo, látka
  • Rozmer dielika: 4,5 x 3,8 x 1 cm
  • Rozmer balenia: 21 x 12 cm

Obsah balenia

  1. 16dielne pexeso
  2. 1x látkové vrecúško

Poznámka výrobcu:

Le Toy Van vyrába tradičné, vysoko kvalitné, prémiové drevené hračky v modernom dizajne. Kvalitu hračiek zaisťuje starostlivý výber prírodných materiálov a výnimočné detailné spracovanie. Le Toy Van hračky sú ručne domaľovávané i textilné doplnky sú šité ručne. Inšpirovaná detskou predstavivosťou je spoločnosť Le Toy Van hrdá na to, že navrhuje inovatívne hračky, ktoré podporujú plnohodnotný rozvoj detí. Spoločnosť Le Toy Van bola založená v roku 1995 v anglickom Surrey, ako rodinná firma, ktorá vlastní plantáže kaučukovníka v Indonézii, z ktorých vyrába svoje hračky a využívajú tiež kaučuk na výrobu gumových častí hračiek. Tieto plantáže sa ekologicky udržujú a obnovujú. Zakladateľmi boli Georges Le Van a jeho syn Steven Le Van, ktorí sú pokračovateľmi rodinnej spoločnosti s viac ako 150 ročnou históriou a skúsenosťami v ručnej výrobe drevených hračiek. Hračky sú vyrábané vo Veľkej Británii. Počas posledných 25 rokov sa spoločnosť Le Toy Van stala dôveryhodným výrobcom drevených hračiek. Ocenené hračky sa teraz predávajú vo viac ako 50 krajinách sveta. Všetky hračky spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné normy ICTI, ISO 9001, EN-71 a ASTM.

Parametre

Parametre

Počet dielikov (ks)
16
Materiál
drevo / látka
Rozmery š x v x h (cm)
4,5 x 3,8 x 1
Vhodné od
1 roka
Farebné prevedenie
Barevné