0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Ďalekohľad Levenhuk Karma PRO 10x50

Doprava zadarmo

Doživotná záruka

 
Ďalekohľad Levenhuk Karma PRO 10x50
Bezkonkurenčná kvalita obrazu, široké zorné pole, ergonomický dizajn a vysoký optický výkon-trieder Levenhuk Karma PRE 10 x 50 ponúka skvelú hodnotu aj pre najnáročnejších užívateľov!
Široké zorné pole sa hodí najmä k panoramatickému pozorovanie.
 
Výrobca
Levenhuk
Kód
57100044
Part No.
67699
Popis produktu

Popis produktu

Bezkonkurenčná kvalita obrazu, široké zorné pole, ergonomický dizajn a vysoký optický výkon -trieder Levenhuk Karma PRO 10 x 50 ponúka skvelú hodnotu aj pre najnáročnejších užívateľov! Široké zorné poľa sa hodí najmä k panoramatickému pozorovanie a na sledovanie pohybujúcich sa objektov. Tento model je dobrou voľbou na pozorovanie vtákov.

Zväčšenie trieder je dostatočné k detailnému sledovanie aj veľmi vzdialených objektov . Veľké šošovky objektívov ponúkajú skvelú viditeľnosť aj za súmraku. Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Karma PRE 10 x 50 je určený pre tých, ktorí vyžadujú len to najlepšie!

Napriek veľkým objektívom je Levenhuk Karma PRO 10 x 50 ďaleko kompaktnejšie než klasické poľné triedrom. To je možné vďaka konštrukcii sa strechovými hranoly. Najvyššiu možnú kvalitu obrazu zaisťujú moderné okuláre skladajúci zo štyroch optických prvkov. Šošovky sú na všetkých optických plochách pokryté niekoľkonásobnou antireflexnou vrstvou, čo zvyšuje svetelnú priepustnosť. Vo výsledku si potom môžete užívať jasný a živý obraz vo verných farbách. Plášť tohto modelu je naplnený dusíkom, preto sa optika nebude zahmlievať, a to ani za zlého počasia.

Dizajn binokulárneho ďalekohľadu Levenhuk Karma PRE 10 x 50 je dôkladne premyslený, aby vám zaistil čo najvyššie pohodlie pri pozorovaní. Každý užívateľ si na ňom môže ľahko upraviť mezipupilární vzdialenosť a dioptrickú korekciu a pomocou twist-up očníc nastaviť ideálna vzdialenosť svojich očí od okulárov prístroja. Telo tohto modelu sa veľmi pohodlne drží v rukách a je opatrené nekĺzavým pogumovaním, ktoré je aj príjemné na dotyk. Trieder Levenhuk Karma PRE 10 x 50 je dokonale vodotesný.

Obsah balenia:

Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Karma PRE 10 x 50
Puzdro
Závesný remeň
Čistiaca utierka
Návod na použitie a záručný list


Parametre

Parametre

Hmotnosť (g)
1260
Nastavení osové vzdálenosti okulárů (mm)
56-74
Nejkratší zaostřovací vzdálenost (m)
2
Průměr výstupní pupily (mm)
5
Druh zaostřování
CF
Vodeodolnosť
Áno
Plnění dusíkem proti zamlžování
Áno
Stabilizace obrazu
Nie
Priemer objektívu (mm)
41 - 50 mm
Průměr objektivu (mm)
50
Zväčšenie od (X)
10
Zväčšenie
Do 10x
Zväčšenie do (X)
10
Se zoomem
Nie
Konštrukcia
Binokulární
Použitie dalekohledu/dálkoměru
Klasické, lovecké

Príslušenstvo

Podobné produkty