0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Popruh Levenhuk plovoucí (FS10) pro binokulární dalekohledy Levenhuk

 
Plávajúci popruh Levenhuk je užitočným doplnkom k použitiu s binokulárnymi ďalekohľadmi, fotoaparátmi a ďalšími podobnými optickými prístrojmi v blízkosti vody.

 
Výrobca
Levenhuk
Kód
54140018
Part No.
71148
Popis produktu

Popis produktu

Plávajúci popruh Levenhuk FS10 je nenahraditeľným doplnkom určeným na použitie s binokulárnymi ďalekohľadmi, fotoaparátmi a ďalšími podobnými optickými prístrojmi v blízkosti vody. Ak vám triéder alebo fotoaparát omylom spadne do rieky alebo rybníka, tento popruh nedovolí, aby sa potopil - plávajúci pás zostane na hladine a ukáže vám polohu optického prístroja.

Tento textilný popruh pre binokulárne ďalekohľady alebo fotoaparáty je určený pozorovateľom, ktorí zariadenie nosia na ramene. Je dlhý, široký a pohodlný, najmä pri dlhých peších výletoch. Najdôležitejšou vlastnosťou tohto popruhu je to, že sa nepotopí - pri ponorení do vody zostane plávať na hladine. Keď je pripevnený k optickému zariadeniu, popruh ho udrží, aby neklesol do hĺbky alebo neodplával preč.

54140018

Je tento plávajúci popruh nevyhnutný? Ide o dôležitý doplnok pre tých, ktorí vykonávajú pozorovanie nebezpečne blízko hlbokých vôd alebo rýchlo prúdiacich riek. S týmto popruhom sa už nemusíte obávať o bezpečnosť triéderu alebo fotoaparátu na výletu loďou. Proste si užívajte krásu prírody a obdivujte úžasných obyvateľov vodnej ríše. Dokonca aj keď vám optický prístroj vykĺzne z rúk, plávajúci popruh Levenhuk FS10 ho udrží na hladine a budete ho tak môcť ihneď vytiahnuť von z vody.

Textilný plávajúci popruh Levenhuk je ideálnou voľbou pre extrémne aktivity.

Špecifikácie:

Materiál: Textil / syntetika
Dĺžka cm: 110
Šírka cm: 4,5