0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Merač krvného tlaku Sencor SBD 1470 na zápěstí

Výpredaj

 
Merač krvného tlaku Sencor SBD 1470 na zápěstí
Tlakomer Sencor s manžetou na zápästí, ktorý ukladá až 60 posledných meraní, meria systolický a diastolický tlak, srdcový pulz a zaznamená aj srdcovú arytmiu. Údaje sú dobre viditeľné na veľkom LCD displeji. Súčasťou balenia sú potrebné 2 AAA batérie.

 
Výrobca
Sencor
Kód
60017131
Part No.
40029249
Popis produktu

Popis produktu

Chodíte k lekárovi každý týždeň len kvôli meranie tlaku? Teraz už nemusíte. Predstavujeme vám digitálny tlakomer značky Sencor SBD 1470, ktorý meria hodnoty oscilometrickou metódou.

Tlak, pulz, arytmia

Prístroj meria systolický a diastolický tlak a informuje vás aj o srdcovom pulze. Zaznamená pulz od 40 do 199 tepov za minútu s maximálnou 5% odchýlkou. Dokáže aj rozpoznať srdcový arytmiu a ozve sa varovný signál.

Manžeta na zápästie

Prístroj je opatrený manžetou na zápästí, tak sa pohodlne posaďte, tlakomer nasaďte, automaticky sa manžeta sama natlakuje a už len počkajte na výsledok.

Veľký LCD displej

Nemusíte sa obávať, že hodnoty dobre neuvidíte, tlakomer je totiž vyrobený s veľkým LCD displejom, ktorý vám ukáže nameraný údaj aj s grafickým znázornením zvýšených hodnôt, a to pre miernu, strednú a ťažkú hypertenziu.

Ukladá až 60 meraní

Integrovaná pamäť dokáže jednému užívateľovi uložiť až 60 posledných meraní s dátumom a presným časom, a to aj po výmene batérií. Až pôjdete zase k lekárovi, stačí si so sebou prístroj vziať a lekár tak zistí, ako ste na tom za posledné dni boli.

Hodnoty v rôznych jednotkách

Pri meraní si môžete zvoliť, či chcete tlak zobrazovať v jednotkách mmHG alebo kPa. Prístroj meria hodnoty od 0 do 300 mmHG s maximálnou odchýlkou 3 mmHG, môžete si byť teda istí, že pôjde o presné výsledky.

Batérie súčasťou balenia

V balenie nájdete 2 AAA batérie, ktoré sú nutné k plnohodnotnému chodu tlakomeru. Ak ich životnosť dochádza, na displeji sa objaví indikátor, že je potrebné batérie vymeniť.

Ako vypnúť?

Prístroj nemá tlačidlo On / Off, sám sa po jednej minúte nečinnosti vypne.

Špecifikácie:


Displej: LCD
Veľkosť displeja: 31 mm x 44 mm
Nastaviteľný obvod tlakovacej manžety: 13,5-19,5 cm
Rozmery bez manžety: 68 mm x 75 mm x 31 mm
Hmotnosť: 106 g (bez batérií)
Súčasť balenia: 2x AAA batérie


Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Biela
Starostlivosť o telo
Diagnostické prístroje