0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Fotodarček Mitsubishi EasyCalendar - B 15 x 23, 1 ks

Výpredaj

 
Fotodarček Mitsubishi EasyCalendar - B 15 x 23, 1 ks
Kalendár v kvalitnom a jednoduchom prevedení z čierneho kartónu, formát 15 x 23 cm na šírku, 6 listov sa samolepiacim povrchom, na 12 fotografií, kvalitná krúžková väzba. Pre zhotovenie foto albumu či foto knihy nie je potrebné žiadne ďalšie zariadenie.

 
Výrobca
Mitsubishi
Kód
880082
Popis produktu

Popis produktu

Stolný foto kalendár zložený z vašich vlastných fotografií vás ani vašich blízkych nenechá zabudnúť na okamihy z minulého roka. Vystavte svoje najlepšie zábery - buďte originálny!

Ponúkame vám úžasne jednoduché a kvalitné riešenie, ktoré zvládne každý sám. Vyrobiť si vlastný foto kalendár pre vás znamená len zakúpiť si vybraný formát Easy kalendára, akokoľvek si vytlačiť fotografie s kalendáriom a nalepiť ich do nášho Easy kalendára. Pre zhotovenie foto kalendára či foto albumu nie je potrebné žiadne ďalšie zariadenie.

EasyCalendar
ponúkame vo formátoch 10 x 15 cm, 13 x 18 cm a 15 x 23 cm. Všetky sú v prevedení na šírku a majú 6 listov so samolepiacou vrstvou, na ktorej sa dá umiestniť celkom 12 fotografií daného formátu. Jednotlivé listy sú z čierneho kartónu, ktorý je opatrený samolepiacou vrstvou pre ľahké uchytenie fotografie. Listy sú opatrené kvalitné krúžkovou väzbou. Každý produkt je samostatne zabalený v kartónovej škatuli a prebalený fóliou.

EasyCalendar je možné využiť aj pre zhotovenie stolného foto albumu - stačí len nalepiť vami vybrané fotografie.

Špecifikácie:


Formát: 15 x 23 cm
Prevedenie: na šírku
Počet ks v balení: 1

Stránky o produkte:

www.fotokiosek.cz/prodejci

Parametre

Parametre

Pre fotografie
15 x 23
Rozdelenie
Kalendáre